Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 01 21, 11:48)
Labas rytas 4u.gif
Vakar diena atrodė nekaip:
Pusryčiai kaip visada.
Juodas šokoladas (žiūriu imu įprasti pagraužti jo šiek tiek apie 10 val. ryto).
Pietums du žuvies kepsneliai ir troškintos daržovės
Vakarienei: čili sriuba ir du picos gabaliukai.  doh.gif

Juodas sokoladas cia kiek procentu?
Kas netiko meniu? Turbut picos gabaliukai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tytuka: 21 sausio 2016 - 11:15
QUOTE(tytuka @ 2016 01 21, 11:01)
Juodas sokoladas cia kiek procentu?
Kas netiko meniu?

Karūnos šokoladas, nežinau kiek procentų jis...
O iš meniu galėjau išbraukti picą. Juolab, kad į sportą neinu, neišjudu kalorijų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 01 21, 12:16)
Karūnos šokoladas, nežinau kiek procentų jis...
O iš meniu galėjau išbraukti picą. Juolab, kad į sportą neinu, neišjudu kalorijų  smile.gif

Turiu 90 procentu ir 99 pocentu juodo sokolado, daug nesuvalgysi, o ir noras praeina greit. Jei ka nors panasaus suvalgyt, ir apetita sureguliuoja, alki labai numusa.
O vietoj picos butu galima koki baltimini patiekala, kaloriju maziau.
Bet jei po nosim kvepejo, cia kaip man, kai kvepia, kai kiti valgo, nesusilaikau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2016 01 21, 11:26)
Bet jei po nosim kvepejo, cia kaip man, kai kvepia, kai kiti valgo, nesusilaikau. doh.gif

Tai va, kad kvepėjo biggrin.gif
bet nepaisant to jaučiuosi kažkokia lengvesnė. Vis gi nuo naujųjų mityba pakankamai rėžime yra, saldumynų daug mažiau, vakarienė viena ir tvarkingai spėju iki 18:30 suvalgyti ir lėkštes paplauti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 21 sausio 2016 - 11:37
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 01 21, 12:36)
Tai va, kad kvepėjo  biggrin.gif
bet nepaisant to jaučiuosi kažkokia lengvesnė. Vis gi nuo naujųjų mityba pakankamai rėžime yra, saldumynų daug mažiau, vakarienė viena ir tvarkingai spėju iki 18:30 suvalgyti ir lėkštes paplauti biggrin.gif

Na tai ir nepergyvenk, siandien atsigriebsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2016 01 21, 12:42)
O si sriuba valgoma salta, tai yra kambario temperaturos?

Taip, pasukų, kaip ir kefyro turbūt nė negalima kaitinti mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 21 sausio 2016 - 13:29
Sveikos! smile.gif

Tai sakot meniu prisidavinėjam? Aš gal kol kas susilaikysiu, kol pilnai nesusitvarkysiu - gėda prieš save turbūt yra didžiausia ir blogiausia, ane? laugh.gif

Šįryt susiėmiau ir atskubėjau į darbą ankstų anksčiausiai. Prasijudėjau superiškai, kažkaip pamėgau bėgtakį. Aišku, ką darysi, kai kitos kelios mašinos cardio netraukia laugh.gif Dabar jaučiuosi pilna energijos ir svarstau, ar rytoj vėl lėkt prasijudėt iš ryto smile.gif Matysiu turbūt kaip savijauta bus..

Pietums nieko nepasiėmiau šiandien, nes negaminau vakar, tai irgi bus matyt, ką čia valgysiu.. Norėčiau virtų kiaušinių kažkaip, bet nėr nei virtų, nei kiaušinių laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2016 01 21, 13:37)
nėr nei virtų, nei kiaušinių laugh.gif

susijuokiau balsu lotuliukas.gif

Aš pietums prikapojau sumuštinių, už lango sninga, kaip meška susirangyčiau ir miegočiau kur kampe biggrin.gif
Atsakyti
Apie šokoladą - turi būti minimum 80 % bigsmile.gif
Procentus rašo ant pakuotės, sudėty bus tikrai paminėta smile.gif
Man vyras iš komandiruotės buvo parvežęs ir 90 ir 99 % Jo tikrai neįmanoma suvalgyti daug - baisiai neskanus biggrin.gif Gulėjo, gulėjo...ilgai biggrin.gif Daugiau prašiau nepirkt. 80 % - normaliai eina, saikingai ir skonis malonus smile.gif

Aš saldumynų nemėgstu, baisiai sunku atsisakyti karštų sumuštinių, koldūnų, čipsų, kebabų.. cepelinų, picų, na, normalaus maisto biggrin.gif
O šokoladų ir dabar pas mane guli 5 plytos, juodo, kokio reikia smile.gif Porą mėn jau guli, kai nemėgstu, o ir namiškiai nevalgo, tai ir pragulės turbūt dar ilgai blush2.gif
Atsakyti
su šokoladu, kur kakavos didelis procentas, man gana sunkiai sekasi susidraugauti. dažniausiai imu 70% ar pan. ir su kokiais priedais. bet ir tai jau skaitau pasiekimu sau, nes seniau triaukšdavau Kinder šokoladus ir bėdos nematydavau, o dabar kaip sviesto skonio jis man, o aš sviesto nemėgstu laugh.gif irnesakyk.gif

dontstop - man irgi to "normalaus" maisto sunkiausia atsisakyt. tokį pyragėlį ar pan. jau nepamenu, kada valgiau paskutinį kartą. vakar obuolių ir uogų crumble pyragas buvo kavinukėje prie dienos pasiūlymo, tai galvojau jau kad imsiu, tai imsiu. ir atsilaikiau ramiausiai kažkaip biggrin.gif bet va Kijevo kotletui niekaip negalėjau atsilaikyti doh.gif gerai, kad čia jie orkaitėj kepa, o ne aliejuj, tai mažesnė blogybė, o ir vištiena, maniškis dar ir be sviesto viduj pasitaikė lotuliukas.gif picas tai jaučiu galėčiau kas antrą dieną kapot, jei tik sąžinė leistų - jau taip man jos skanu wub.gif bet be sumuštinių gyvent galiu, kas skamba juokingai, nes pica gi tas pats sumuštinis, tik kitoj formoj lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 01 21, 14:28)
Taip, pasukų, kaip ir kefyro turbūt nė negalima kaitinti  mastau.gif

Turbut. Nusipirkau kefiro bakteriju, tai dabar kasdien sviezu geriam, o kai atsibos, reiks panasaus tipo sriubas ruost, ypac kai atsils

QUOTE(Almost. @ 2016 01 21, 14:37)
Sveikos! smile.gif

Tai sakot meniu prisidavinėjam? Aš gal kol kas susilaikysiu, kol pilnai nesusitvarkysiu - gėda prieš save turbūt yra didžiausia ir blogiausia, ane? laugh.gif

As uztai ir parasiau, kad laikyciaus, kitaip bus geda pries save mirksiukas.gif Pavakariams sirdeliu vaflinej vaikams pakepsiu su obuoliais, o sau ne, kad nereiktu gedytis. Vat ir pagalba man rolleyes.gif
QUOTE(dontstop @ 2016 01 21, 14:55)
Procentus rašo ant pakuotės, sudėty bus tikrai paminėta  smile.gif
Man vyras iš komandiruotės buvo parvežęs ir 90 ir 99 % Jo tikrai neįmanoma suvalgyti daug - baisiai neskanus  biggrin.gif  Gulėjo, gulėjo...ilgai  biggrin.gif  Daugiau prašiau nepirkt. 80 % - normaliai eina, saikingai ir skonis malonus  smile.gif

Jei nesivalgo naturaliai, tai idekit kaip prieda kur nors, i koki pyraga, varske, ledus, tik sutarkuokit, arba zinau toki sokoladinio pyrago recepta, tai ten visus nenorimus, nesuvalgomus sokoladus islydau, o pacio pyrago per diena ir nelieka lotuliukas.gif blink.gif
Pirmus kartus ta juoda 99 pocentu iskepiau, o dabar antra plytele baigiu, pamiksuoju su 90.
Menesi laiko atsisakius cukriniu, miltiniu, kruopiniu labai pasikeite skonis. Anksciau ir neatsilaikydavau, o dabar galiu lengviau atsisakyt.
Suvalgiau apelsina, dabar eisiu velyvu pietu...
Atsakyti
Pasikeite JudamKartu apipavidalinimas ir paslaugos schmoll.gif Nepatinka labai, asmeniniu treniruociu neliko, su svoriais ne vienos, tik Kinezine viena, patiko, tik per trumpa, 17 minuciu. Pasigailejau, kad pinigus sumokejau. schmoll.gif
Atsakyti