Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

QUOTE(dontstop @ 2016 01 20, 09:50)
Tytuka, sveika prisijungus  4u.gif
Koks ūgis, svoris, tikslas?  smile.gif

Ugis 179, svoris 79 (2 kg uzgyventi per ilga sventini menesi, kas, manau, visai neblogai... cia galejo but daugiau), tai va, nukratyt tuos, gal dar kelis, ilipt i valgymo rezima.
Uzsisakiau treniruotes namuose, is puslapio judam kartu. Buvau sporto klube nusipirkus, bet MB darbas, vaiku negalima namie vienu palikt, tai labai prastai isejo su tuo sporto klubo lankymu.

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 01 20, 11:09)
Labas rytas 4u.gif  Niekaip neišsikapanoju iš tos slogos - jau atrodė geriau, šiandien bac ir vėl pablogėjo, o dar tik savaitės vidurys, penktadienį belenkaip daug darbo nusimato unsure.gif

Kuo gydot įsisenėjusią slogą? Gripeksas, koldreksas ri teraflu jau išmėginti, palengvėjimas trumpalaikis unsure.gif

drinks_cheers.gif ir man sloga... grynai nuo persalimo balkone... Man tik siltos arbatos, poilsis ir siltoj patalpoj bunant praeina. bet jei kasdieniki darbai, isejimai, tai ir velkasi diena is dienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tytuka: 20 sausio 2016 - 10:45
QUOTE(tytuka @ 2016 01 20, 12:43)
Buvau sporto klube nusipirkus, bet MB darbas, vaiku negalima namie vienu palikt, tai labai prastai isejo su tuo sporto klubo lankymu.

O kokia pažįstama situacija drinks_cheers.gif Man bent viena treniruotė per mėn stabiliai "nuplaukia" dėl vyro grįžimo iš darbo ne laiku, nes taip pat neturiu kam palikt vaikų (na, vieno vaiko, dičkis jau seniai savarankiškas smile.gif bet ne tiek, kad palikčiau sesę su juo g.gif ) Jei nuplaukia tik viena treniruotė, tai dar bala nematė. Bet būna vyras dažnai į komandiruotes išvažiuoja sad.gif savaitei minimum, lapkritį buvo net ir 2 doh.gif

Ar brangios treniruotės iš to puslapio? smile.gif Ten jas parenka kaip nors individualiai?

*CoCoNuT*, aš gydau slogą "žvaigždute" biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 20 sausio 2016 - 10:59
QUOTE(tytuka @ 2016 01 20, 10:43)
Man tik siltos arbatos, poilsis ir siltoj patalpoj bunant praeina. bet jei kasdieniki darbai, isejimai, tai ir velkasi diena is dienos.

Kokia tu aukšta 4u.gif
Tai va, kad neišeina būti namie....į darbą, iš darbo, į parduotuvę, iki tėvų...Bandysiu savaitgalį prabūti namie, niekur nosies nekišdama...
Kokial aimė būti sveikam įvertini tik tada, kai blogai pasijauti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2016 01 20, 10:58)

*CoCoNuT*, aš gydau slogą "žvaigždute"  biggrin.gif

user posted image

Ką su ja daryt? biggrin.gif Tikrai namie yra, nes MB vasarai užsipirko nuo moškių gintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 01 20, 06:50)
Almost., ta programa kaip suprantu mokama?  smile.gif

savaitei nemokamai galima pasibandyti, o paskui jau mokama smile.gif

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 01 20, 08:09)
Labas rytas 4u.gif  Niekaip neišsikapanoju iš tos slogos - jau atrodė geriau, šiandien bac ir vėl pablogėjo, o dar tik savaitės vidurys, penktadienį belenkaip daug darbo nusimato unsure.gif

Kuo gydot įsisenėjusią slogą? Gripeksas, koldreksas ri teraflu jau išmėginti, palengvėjimas trumpalaikis unsure.gif

sveik 4u.gif aš irgi peršalau, visa tokia meh.. nu bet nieko, antigripinų sakiau prisipirksiu, pagersiu šiandien ir rytoj vėl atgal ant bėgtakio bigsmile.gif biggrin.gif

aš apskritai slogą gydau Otrivin tol, kol jau nebegalima jo purkšti (t.y. savaitę), o paskui kenčiu laugh.gif dar Sudafed draugė labai giria, nežinau tik, ar Lietuvoj jo parduoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 01 20, 13:08)

Ką su ja daryt? biggrin.gif  Tikrai namie yra, nes MB vasarai užsipirko nuo moškių gintis biggrin.gif

Tiesiog tept nosį smile.gif Nelabai arti akių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2016 01 20, 11:14)
aš irgi peršalau, visa tokia meh.. nu bet nieko, antigripinų sakiau prisipirksiu, pagersiu šiandien ir rytoj vėl atgal ant bėgtakio  bigsmile.gif  biggrin.gif

Sveikatos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2016 01 20, 11:14)
Tiesiog tept nosį  smile.gif  Nelabai arti akių  biggrin.gif

aišku, bandysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 01 20, 11:58)
Ar brangios treniruotės iš to puslapio?  smile.gif  Ten jas parenka kaip nors individualiai?

Norejosi reguliariai pasportuot ir nervus pataupyt, na ir pinigai tuo paciu susitaupe biggrin.gif
2014 metais pirkau, 15 euru 3 men. 3 skirtingos treniruotes. Siais metais pasiulyma atsiunte, 24 eurai 3 men. 1 kartas savaitei, pagal poreiki sudaro, iraso video, prisijungi kada nori ir turi. As 3 skirtingas jau turiu, o dabar noriu su svoriais ir pilates. Ziuresiu, ka paruos, tikiuosi patiks rolleyes.gif

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 01 20, 12:08)
Kokia tu aukšta 4u.gif 
Tai va, kad neišeina būti namie....į darbą, iš darbo, į parduotuvę, iki tėvų...Bandysiu savaitgalį prabūti namie, niekur nosies nekišdama...
Kokial aimė būti sveikam įvertini tik tada, kai blogai pasijauti biggrin.gif

Tai nors vakare anksciau prigult, siltai, arbatos karstos, kad per nakti kazkiek pagytum drinks_cheers.gif

QUOTE(Almost. @ 2016 01 20, 12:14)
savaitei nemokamai galima pasibandyti, o paskui jau mokama  smile.gif
sveik  4u.gif aš irgi peršalau, visa tokia meh.. nu bet nieko, antigripinų sakiau prisipirksiu, pagersiu šiandien ir rytoj vėl atgal ant bėgtakio  bigsmile.gif  biggrin.gif

aš apskritai slogą gydau Otrivin tol, kol jau nebegalima jo purkšti (t.y. savaitę), o paskui kenčiu laugh.gif dar Sudafed draugė labai giria, nežinau tik, ar Lietuvoj jo parduoda  smile.gif

MB Otrivin naudoja, labai patenkintas, bet tai kad tai dienai, o kita diena vel reik... nepagyja galutinai. As laikausi, nenoriutu vaistuku unsure.gif arbata, zvaigzdute irgi panaudoju.
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2016 01 20, 13:42)
Norejosi reguliariai pasportuot ir nervus pataupyt, na ir pinigai tuo paciu susitaupe  biggrin.gif
2014 metais pirkau, 15 euru 3 men. 3 skirtingos treniruotes. Siais metais pasiulyma atsiunte, 24 eurai 3 men. 1 kartas savaitei, pagal poreiki sudaro, iraso video, prisijungi kada nori ir turi. As 3 skirtingas jau turiu, o dabar noriu su svoriais ir pilates. Ziuresiu, ka paruos, tikiuosi patiks rolleyes.gif

Na įdomu, kokie bus atsiliepiami ateityje, išbandžius smile.gif Kokio ilgio tos treniruotės, ar intensyvios? Kas savaitę jie vis po kitokią įdeda visų 3jų mėnesių bėgyje ar kaip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 01 20, 13:49)
Na įdomu, kokie bus atsiliepiami ateityje, išbandžius  smile.gif  Kokio ilgio tos treniruotės, ar intensyvios? Kas savaitę jie vis po kitokią įdeda visų 3jų mėnesių bėgyje ar kaip?  smile.gif

Siaip tai man patinka, pasakai ko nori, ar cardio, ar svorio , ar to, ar ano, kokie susirgimai, jei tokiu yra, man nugara skaudejo, tai pridejo tempimo ir nugaros stiprinimo pratimu. Paklausia, kokias priemones turi, ten kamuoli, svoriukus ir pan. Trukme 1 pamokos 45 minutes. Viena asmenine pamoka vienam menesiui, tai is viso trys skirtingos, bet kas patinka, asmeniskai pritaikytos thumbup.gif o pasikeitimui is ju ikeltu pamokeliu ar youtubes paimu ir gerai. Svarbiausia yra rezultatas koks noriu ir gerai jauciuosi, nenusibosta ir nemetu thumbup.gif cia tas pliusas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar dienos kalorijos:

pieniška ryžių košė 290

kapučinas 40
vaflis 115

sriuba (apie ją toliau) 355 (2 porcijos)
2 finn crisp duonelės su sūriu ir dešra

duona doh.gif 200 (mirtinai kamavo alkis)

kapučinas 10
grūdėtos varškės indelis su šaukšteliu uogienės 200

sriuba 178
pomelo gabaliukas 40

po treniruotės nesusitvardžiau, kąstelėjau dešros ir sūrio lotuliukas.gif 50 (?)

viso 1558

Dabar apie sriubą. Netikėtai beeksperimentuodama atradau sau naują patiekalą, kurį turbūt dažnai kartosiu bigsmile.gif Žo, 800 g pasukų, 2 virtos bulvės, 2 virti kiaušiniai, mažas indelis koservuotų savo sultyse pomidorų (400 g), citrinpipiriai, svogūnų laiškai essen.gif Netikėtai gavosi taip skaniai, kad net 3 porcijas per dieną sulapnojau ax.gif

Šiandien jau valgau neaiškių dribsnių košę (neaiškių, nes maniau avižos, bet žiūriu lyg ne biggrin.gif , perpilta į plastikinę dėžutę, neina suprast, kas ten), priešpiečiams vakarykštė sriuba, pietums krūtinėlę ištraukiau iš kameros, vakarienei turėjo būt varškė, bet apsižioplinau, 9 % paėmiau doh.gif , tai varškė namiškiams, o man - kiaušiniai? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 01 21, 09:55)

Dabar apie sriubą. Netikėtai beeksperimentuodama atradau sau naują patiekalą, kurį turbūt dažnai kartosiu  bigsmile.gif  Žo, 800 g pasukų, 2 virtos bulvės, 2 virti kiaušiniai, mažas indelis koservuotų savo sultyse pomidorų (400 g), citrinpipiriai, svogūnų laiškai  essen.gif Netikėtai gavosi taip skaniai, kad net 3 porcijas per dieną sulapnojau  ax.gif

O si sriuba valgoma salta, tai yra kambario temperaturos?

Nuo siandienos ir as prisiduodu, taip lengviau kontroliuot nukrypimus.
Pusryciams kava, nieko nenorejau daugiau, cia slogos itaka.
Pietums mesos-darzoviu troskinys (bulves,morkos,zineliai, pupos ir svogunas) su alyvuogiu aliejum. Kaloriju neskaiciuoju, svarbu, 3 valgymai su pusryciais, neskaitant arbatos (retai geriu), ir jokiu saldumynu bei miltiniu-kuopiniu patiekalu.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vakar diena atrodė nekaip:
Pusryčiai kaip visada.
Juodas šokoladas (žiūriu imu įprasti pagraužti jo šiek tiek apie 10 val. ryto).
Pietums du žuvies kepsneliai ir troškintos daržovės
Vakarienei: čili sriuba ir du picos gabaliukai. doh.gif
Atsakyti