Įkraunama...
Įkraunama...

Ir Londone žiema

QUOTE(Heida @ 2016 01 10, 19:38)
Va velvet tipo lupdaziai, spalva galima pasirinkt bet kokia, aprasyta kokia tekstura ir koks efektas gaunasi
http://m.lookfantast...iation=11174907

So pasigooglinau tai yra textura kuri labai sausina lūpas ir ilgalaikė spalva, lyg ir liquid pavidalo kuri ant lūpų sukietėja Ale taip rašo ane, o tai kaip jis gali but lupdazio normalaus texturos paveikslėlį?
Atsakyti
Mes ta lupdazi kelios dienos jau voliojam, ot gera tema biggrin.gif

Puga, nesirk 4u.gif

Elija, bet tu cia tokia sviesi atrodai, cia nusviesinta ar tokia ir esi g.gif man dabar grazesne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 01 10, 19:46)
Mes ta lupdazi kelios dienos jau voliojam, ot gera tema  biggrin.gif

Puga, nesirk  4u.gif

Mane biski nervuoja dabar cool.gif man rods vienos kompanijos meta spalva kitos textura cool.gif

4u.gif Jau sergu, reik gydyt kažkaip greitu būdu doh.gif

Ai kai dar kalbėjot apie tavo darbą tai geriau į ligoninę eik, ne į slaugos namus, bet jei slaugos tai duok dieve ne į nursing home! Residential arba ligoninę, o pastarojoje kad ir volunteriu tikrai labai reik, jei nenori labai įsipareigoti ir CV būtų gražus įrašas, aišku jei ta linkme, bet aš ir rekomenduočiau kaip kitos į kokį Debenham lyst į kokį kosmetikos ar kvepalų skyrių, ten kad ir kokį sekmadienį gali po kelias valandas dirbti, vis pasižmonėtum, ir va nereiktų mums tris dienas spėlioti apie lupdazius, visas naujienas papasakotum biggrin.gif
Atsakyti
Del persalimo tai Day and Night nurse man geriausi vaistai mirksiukas.gif Iskart pasveiksti mirksiukas.gif Liaudiskom priemonem gal ir gerai,bet jomis ilgai gydytis reikia...
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 01 10, 20:03)
Del persalimo tai Day and Night nurse man geriausi vaistai mirksiukas.gif Iskart pasveiksti mirksiukas.gif Liaudiskom priemonem gal ir gerai,bet jomis ilgai gydytis reikia...

Geriu, nu šiandien pradėjau, valandai gerai po to upeliai teka...
Atsakyti
Puga, jei jau sergi tai imk vaistus kaip Giega sako, jau arbateles ir naturalios priemones nepades. Ir aciu tau uz patarimus, labai labai, nes tu tiksliai zinai kad ir paprasta struktura ir kitus dalykus medicinoj. O del kosmetikos tai as labai toli nuo to, neismanau nieko apie tai, as pati net pasidazyt nemoku zmoniskai, ka kitam galeciau patart.
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 01 10, 19:12)
Puga, jei jau sergi tai imk vaistus kaip Giega sako, jau arbateles ir naturalios priemones nepades. Ir aciu tau uz patarimus, labai labai, nes tu tiksliai zinai kad ir paprasta struktura ir kitus dalykus medicinoj. O del kosmetikos tai as labai toli nuo to, neismanau nieko apie tai, as pati net pasidazyt nemoku zmoniskai, ka kitam galeciau patart.

Aik tu, nemanau, kad ten reikia išmanyti. Kažkada Harrods mane ir sesę kai padažė, lempom apšvietė, kaip durnės prisipirkom jų tušų, apsvaige ir apake. Į lauką išėjom, į veidrodį pažiūrėjom Dieve, dieve... kaip puolėm servetėlėm valytis doh.gif

Dar kažkurioj šustroj parduotuvėj pamenu Clarins skyriuje konsultacijos ieškojau. Kokio klausimo paklausiu, tokio atsakymo nuo buteliukų ieško, nuskaityti doh.gif

I.Elija, nu piemenka ir tada buvai ir dabar. Visai nesikeiti. Zinai ilgi plaukai susvelnina tavo bruozus, bet ir ana sukuosena neprastai atrodo 4u.gif

Mano vaikai parsisiunte ta garsuji apps'a kur parodo cukraus kieki produktuose. Sluoja viska is eiles is spinteliu ir saldytuvu pasibaiseje doh.gif wacko.gif Kazin kiek ilgam cia sveikuolius vaidins cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 01 10, 20:27)
Į lauką išėjom, į veidrodį pažiūrėjom Dieve, dieve... kaip puolėm servetėlėm valytis  doh.gif

Mano vaikai parsisiunte ta garsuji apps'a kur parodo cukraus kieki produktuose. Sluoja viska is eiles is spinteliu ir saldytuvu pasibaiseje  doh.gif  wacko.gif Kazin kiek ilgam cia sveikuolius vaidins  cool.gif

biggrin.gif

Šiandien anyta pasakojo apie šitą app, nu ir šaunuoliai vaikai, svarbu supranta kad blogai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Heida @ 2016 01 10, 20:12)

Klausk visada papasakosiu ką žinosiu mirksiukas.gif

Aš ir nemoku Ale jau daugiau kaip metai YouTube'j gyvenu biggrin.gif nu ir vaizdelis gerėja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 01 10, 22:27)
Aik tu, nemanau, kad ten reikia išmanyti. Kažkada Harrods mane ir sesę kai padažė, lempom apšvietė, kaip durnės prisipirkom jų tušų, apsvaige ir apake. Į lauką išėjom, į veidrodį pažiūrėjom Dieve, dieve... kaip puolėm servetėlėm valytis  doh.gif

Dar kažkurioj šustroj parduotuvėj pamenu Clarins skyriuje konsultacijos ieškojau. Kokio klausimo paklausiu, tokio atsakymo nuo buteliukų ieško, nuskaityti  doh.gif

I.Elija, nu piemenka ir tada buvai ir dabar. Visai nesikeiti. Zinai ilgi plaukai susvelnina tavo bruozus, bet ir ana sukuosena neprastai atrodo  4u.gif

Mano vaikai parsisiunte ta garsuji apps'a kur parodo cukraus kieki produktuose. Sluoja viska is eiles is spinteliu ir saldytuvu pasibaiseje  doh.gif  wacko.gif Kazin kiek ilgam cia sveikuolius vaidins  cool.gif

Mn tokio reikia.Nors jau ir taip spintelese nieko negalimo nera.Buvom sendien Costco.Prispirkom visokio sssss.
Nu kur nesenstu.Sendien vyrui kraciau pilva. biggrin.gif .Zvenge susiriesdamas.Dabar vadina mane drebuciu.Pagurklis baigia nukarti,oda sudribusi,paakiai kabo.Zodziu.Sitoj nuotraukoj as pries 15 metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 10 sausio 2016 - 21:43
Laba diena, kaip saltaaaa unsure.gif
Na jau Elija kai parasys, kabo ten pas ja viskas lotuliukas.gif
Kas per cukraus appsas, nezinau tokio g.gif
Atsakyti
Siandien visos tyli biggrin.gif

Ar ziurejot sauktiniu sarasus?Pateko/nepateko draugai gimines ir artimieji?Nova,o tavo sunus?Maniskis nepateko ir siemet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 01 11, 16:01)
Siandien visos tyli biggrin.gif

Ar ziurejot sauktiniu sarasus?Pateko/nepateko draugai gimines ir artimieji?Nova,o tavo sunus?Maniskis nepateko ir siemet mirksiukas.gif

Nea, neziurejo siu metu. Pernai nebuvo. Gerai kad priminei, pamirses jauciu buvo.

Vaziuoju i ligonine ketvirtadieni tyrimui unsure.gif nachiort, suzinot greiziau kas ten tupi unsure.gif
Atsakyti