Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai mamyčių namučiai

QUOTE(burbuliacija @ 2016 01 23, 09:25)
As pradzioj irgi norejau greiciau pradeti primaitinti, atrode irgi kazkoks naujas etapas, o dabar galvoju kaip patogu budavo- paduodi buteli ir ramu biggrin.gif o cia virti ruosti, tada maitinti, visi purskimai su kosem burnoj- viskas aplink nupeckiotan nuterliota. Rubus praktiskai po kiekvieno maitinimo turiu pakeist, o kartais ir vaika ismaudyt. Seilinukus jei uzdedu, tuoj pat nusiplesia, o valgant butinai reikia kumsti i burna isikist, tada aisku akis pasikasyt su kosiuota ranka, arba kisi saukstuka su kose vaikui prie burnytes o jis taukst su ranka per ta saukstuka  ir nuskrido kose uz dvieju metru ir nusileido ant kokio grazaus brangaus daigto biggrin.gif  Na zodziu, patikek, bus momentu kai galvosi kaip gera buvo kai dar nebuvo tu primaitinimu biggrin.gif  4u.gif

Kaip smagiai aprasei. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mes kazkaip jau gan svariai pavalgom, nebereikia persirengt, bet siandien vyras maitino....abu reke, o kai atejau nezinojau kuri pirma i dusa siust lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vega56 @ 2016 01 23, 11:24)
Mes kazkaip jau gan svariai pavalgom, nebereikia persirengt, bet siandien vyras maitino....abu reke, o kai atejau nezinojau kuri pirma i dusa siust  lotuliukas.gif

biggrin.gif Buna ir pas mus 'svariu' dienu, bet buna ir kad ojojoj doh.gif Mano panele turi BUTINAI sauksta griebt bevalgant. Jeigu tik neduosi arba per sona kisi, tai uzsireks ir isvis nebevalgys. griebia ji ta sauksta ir tada laizo, ciulpia ten nuo jo. Na ir i tarpus dar su kitu saukstu jai ikisu burnon maisto. Bet ji irgi nedurna, pamato kita sauksta su maistu, meta ana, ir griebia vel ta kuris kosiuotas doh.gif biggrin.gif Zodziu su ja labai sunku islikt svariom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 23 sausio 2016 - 12:19
Burbuliacija,prisijuokiau lotuliukas.gif atrodo musu diena aprasei drinks_cheers.gif ir mes panasiai valgom. Tik paskutiniu metu kazkaip maniskis isvis prie pieno grizo, purtosi,visos koses vel nebeskanu jam 😡
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2016 01 23, 13:07)
Burbuliacija,prisijuokiau  lotuliukas.gif  atrodo musu diena aprasei  drinks_cheers.gif ir mes panasiai valgom. Tik paskutiniu metu kazkaip maniskis isvis prie pieno grizo, purtosi,visos koses vel nebeskanu jam 😡

Tai gal del sirguliavimo jis gerti daugiau nori nei valgyt. Kaip sveikatele jusu siandien? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2016 01 23, 15:26)
Tai gal del sirguliavimo jis gerti daugiau nori nei valgyt. Kaip sveikatele jusu siandien? 4u.gif

Kad nezinau,aisku liga kazkiek prisidejo, bet kad ir taip jis nebelabai tu kosiu valgo. Suvalgo,bet lb nedaug. Visumoj tai maisto kiekis normalus,nes pieno daug geria,bet jei logiskai galvojant kosiu turetu vis daugiau suvalgyt,tai pas ji iki siol buvo atvirksciai,tuoj liksim vien prie mp ir misinio ir vel pradesim po sauksta koses lotuliukas.gif aciu,sveikata jau nebloga 4u.gif vakar dar veme karteli,bet siaip nieko ax.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip tik pataikiau apie primaitinimus kalbat. Pradedam ir mes sita reikala.
Priminkit kokios firmos saukstus gyret kad geri?
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2016 01 23, 13:17)
biggrin.gif Buna ir pas mus 'svariu' dienu, bet buna ir kad ojojoj doh.gif   Mano panele turi BUTINAI sauksta griebt bevalgant. Jeigu tik neduosi arba per sona kisi, tai uzsireks ir isvis nebevalgys. griebia ji ta sauksta ir tada laizo, ciulpia ten nuo jo. Na ir i tarpus dar su kitu saukstu jai ikisu burnon maisto. Bet ji irgi nedurna, pamato kita sauksta su maistu, meta ana, ir griebia vel ta kuris kosiuotas  doh.gif  biggrin.gif  Zodziu su ja labai sunku islikt svariom  biggrin.gif

Palaukit, pradės patys valgyti biggrin.gif Pas mus rūbų be dėmių turbūt nebeliko ir aš čia apie mūsų abiejų rūbus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiliux: 23 sausio 2016 - 14:53
Sveikos.
Na mes irgi pradėjom paragavimus, 5 mėn ragavom obuoliuką, bananą, o vakar kabinom bulvę. Išviriau ant garų, sutryniau, truputį praskiedžiau skysčiu, na tai vakar gal kokį pusę šaukštuko suvalgė, bet nebuvo labai sužavėta, tampėsi, žiaugčiojo, na supratau "nekanu". O šiandien lygiai tą patį dariau tik dar lašiuką alyvuogių aliejaus įlašinau. Na suvalgė gal kokius gerus du šaukštukus ir taip gan noriai jau šiandien. Matysim kaip toliau seksis, rimtesnio valgymo sezonas atidarytas smile.gif dar šiandien banano pagremšiu. O mano vakas tuštinasi kaip dažnai, 2, 3 kartai dienoj doh.gif kaži čia normalu ? g.gif

Visiems sirguliukams linkim greičiau pasveikti! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2016 01 23, 14:44)
Palaukit, pradės patys valgyti biggrin.gif Pas mus rūbų be dėmių turbūt nebeliko ir aš čia apie mūsų abiejų rūbus biggrin.gif

Pilnai tikiu biggrin.gif Na as tai namie nesipuosiu, nesioju visai prastus rubus jei nieko i svecius nelaukiu, nes gi pastoviai papuos kokiu atrugalu. Tai atrodau ir kvepiu nuostabiai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Delfinukas @ 2016 01 23, 16:02)
Sveikos.
Na mes irgi pradėjom paragavimus, 5 mėn ragavom obuoliuką, bananą, o vakar kabinom bulvę. Išviriau ant garų, sutryniau, truputį praskiedžiau skysčiu, na tai vakar gal kokį pusę šaukštuko suvalgė, bet nebuvo labai sužavėta, tampėsi, žiaugčiojo, na supratau "nekanu". O šiandien lygiai tą patį dariau tik dar lašiuką alyvuogių aliejaus įlašinau. Na suvalgė gal kokius gerus du šaukštukus ir taip gan noriai jau šiandien. Matysim kaip toliau seksis, rimtesnio valgymo sezonas atidarytas smile.gif dar šiandien banano pagremšiu. O mano vakas tuštinasi kaip dažnai, 2, 3 kartai dienoj  doh.gif  kaži čia normalu ? g.gif 

Visiems sirguliukams linkim greičiau pasveikti!  4u.gif

Na tai su pradzia jus 4u.gif Kad viskas kuo toliau ir sklandziau 4u.gif del tustinimoso normalu manau, mano vyriukas irgi po kelis kart dienoj daro
Atsakyti
sveikos,
QUOTE(Ruta.B @ 2016 01 21, 20:24)
Tino, labai gražios dvynukės, tokios panašios. Ar lengvai atskiriat?

Bet kokie visų didelį vaikučiai. Mano tai matyt pati mažiausia ir kūdžiausia g.gif Vargstu su maitinimu, vos 100 mil. suvalgo:(

ačiū smile.gif tai kad dabar jau mums jos labai skirtingos, anksčiau būdavo, kad sumaišydavom, bet dabar jau taip nebebūna.
maniškės irgi niekada nesuvalgo daugiau 120 ml nei pieno, nei košių. taip kad ramiai smile.gif

QUOTE(Pacifica @ 2016 01 23, 15:06)

Mums patinka Tomme Tippe.

QUOTE(Delfinukas @ 2016 01 23, 17:02)
O mano vakas tuštinasi kaip dažnai, 2, 3 kartai dienoj  doh.gif  kaži čia normalu ? g.gif 

Normalu, maniškės kartais pavaro ir po 3-4 kartus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2016 01 23, 14:06)
Sveikos, kaip tik pataikiau apie primaitinimus kalbat. Pradedam ir mes sita reikala.

Pasifica, nepamenu kurie ten saukstukai isgirti buvo, as tai tokius pirkau su bliudeliais, skustis negaliu 4u.gif
http://www.amazon.co...ailpage_o03_s00
Atsakyti
Mes Tuperware indeliu dovanu gavom tai labai tinka ir saukstelis ir gertuve
Atsakyti