Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai mamyčių namučiai

Armante,nu nereali tavo mergyte! bigsmile.gif kokia stipruole, sakes. Negaliu patiket, kad ta pacia diena gime,maniskio tinginuko nei is tolo nepridesi. Dar tik sedet normaliai pradejo. Eik tu sau,nu saunuole wub.gif
As tai jau nervintis pradejau, kad maniskis taip atsilieka,ir dar kaip tycia tas rotas,ir vel nusikele mums vizitas pas kineziterapeute verysad.gif

Krown, labai grazios jusu kaledines goto wub.gif
Tino uogos irgi kaip is filmuko.. jau nebevardinsiu visu. Tikrai visu leliukai nerealus wub.gif
Atsakyti
Oho Armante kokia šustrekė tavo mergaitė thumbup.gif

Tino, labai gražios dvynukės, tokios panašios. Ar lengvai atskiriat?

Bet kokie visų didelį vaikučiai. Mano tai matyt pati mažiausia ir kūdžiausia g.gif Vargstu su maitinimu, vos 100 mil. suvalgo:(

4 Mėn.
Ūgis 63 cm
Svoris 5,5 kg
Atsakyti
Armante - nu kokia saunuole tu augini! Wow bigsmile.gif wub.gif o ji is saves tokia gabi ar jus i koki baseina ar mankstas lanket kad taip greit viska daryt pradejo ji? 4u.gif pavydu tikrai tokio spartuolio vaikucio bigsmile.gif
Atsakyti
Mano dukryte irgi tokia buvo, sakau senas fotkes paziurejau ir susinervinau,ji irgi 7 men.jau man ejo aplink lova, su vaikstyne jau ne vaiksciojo,o lakste blink.gif ir nieki nelankem,buvo is saves stipri thumbup.gif nu brolis tai doh.gif
Atsakyti
O nėra taip, kad mergaitės greičiau vystosi, greičiau pradeda viská daryti nei berniukai? Ar čia mitas? Šitoj temoj tai pas visas berniukai tinginiauja kiek pamenu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lock: 21 sausio 2016 - 20:26
Zinokit nea, nieko spec mes nelankem su ja. As net aplamai neskatinu nieko daryt, kazkaip vis galvoju viskam savas laikas, na budavo ant vystymo lentos duodu rankas sakau sedam tai ji prisitraukia, bet zaidimo forma, jokiu mankstu kitokiu nedarem,
Dar pamenu rugseji gi ejom pas neurologa, kad atseit galvos nekelia negerai peciu juosta silpna, o paskui ji ir ta galvyte laike. Matyt tiesiog stipri, nes lygiai pusmecio atsisedo ir labai greit pradejo stotis, jai ant to kampo fiziskai gan sunku, nera kur isigibti tai stojabgrynai pati tik prisilaiko. Ir istisai stoja stoja pavargsta pyksta, bet stoja. Tarkim as guliu ji salia blauzdos jau jai mano skaitos yr kur isikibt ir jau stoja. Siand jau ir kojytes det pradejo Aplink ta kampa.

Atisa, taviskis gal tiesiog jam dar ne laikas, berniukai gal kiek veliau aplamai, o isvis cia nuo vaiko turbut.
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2016 01 21, 20:23)
O nėra taip, kad mergaitės greičiau vystosi, greičiau pradeda viská daryti nei berniukai? Ar čia mitas? Šitoj temoj tai pas visas berniukai tinginiauja kiek pamenu.

Pas mane kol kas dar sunku ka sakyti, tiesiog vaikuciu temperamentai labai skiriasi ir gal del to skaitau kad pana atsilieka, nors ji vienose srityse labiau pazengusi nei brolis, o brolis judrus ir strakalas makalas uztat atrodo viska daro, o sese ne 4u.gif tai neskubu dar jos nurasyti, gal esminius pasiekimus atliks pirmoji, bet kol kas fiziskai stipresnis ir daugiau ant judesio berniukas pas mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2016 01 21, 20:23)

manau kad tikrai tiesos yra, nors ir mitas, bet daznai pasitvirtina biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ruta.B @ 2016 01 21, 19:24)
Oho Armante kokia šustrekė tavo mergaitė  thumbup.gif

Tino, labai gražios dvynukės, tokios panašios. Ar lengvai atskiriat?

Bet kokie visų didelį vaikučiai. Mano tai matyt pati mažiausia ir kūdžiausia g.gif Vargstu su maitinimu, vos 100 mil. suvalgo:(

4 Mėn.
Ūgis 63 cm
Svoris 5,5 kg

Nenusimink mano pana irgi coliuke. 4 men svere 5.7, o ugis tai isvis 61cm. Taviske bent jau ugio turi 4u.gif Dabar irgi kai atsistoja ant tu 4 nu tai tokia miniatiurine atrodo, kaip suniukas koks biggrin.gif Bet vikri uztai. VIsurt tik juda, viskas tyrineja. Tikrai mergaites daznai pirmauja vystimesi. Neveltui juk moteros devindarbes auga, o vyrai slunkiai nuo pat mazumes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 21 sausio 2016 - 20:43
Sveikos. Nežinau ar dar pamenat mane blush2.gif senokai besilankiau blush2.gif tai kompo nebuvo, tai jėgų, tai noro...

Permečiau akim tai daug ligoniukų, sveikatytės visiems. 4u.gif Baisu labai tos ligos. Net nežinau ką daryt su TA 8 mėn. Šiaip galėtume neiti, bet jau nebuvom praeitą mėn, o ir kraujuką norėčiau,kad padarytų, nes paakiukai mėlyni.

Mes augam gerai, atsisėdam, atsistojam, valgom jau beveik viską. Su vaikštyne taip duodas,kad kaimynams nepavydžiu lotuliukas.gif Nuo 6 mėn. mano gražuolė nusprendė tėvelius pašokdinti. Naktim dainuoja po 2-3 val. Dienom miega bendrai sudejus 1 val. o visą kitą laiką intensyviai mane šokdina. Jau turim 4 dantis, bet su tokiu jų augimu, tai galėjo visi vienu metu augt, nes ir pati eina iš proto ir mes kartu. Šiandien matyt pilnatis pradėjo veikt,nes kas kelios min nubudinėja, bet man jau ryškiai išsikalbėt reikia blush2.gif
Atsakyti
Armante nu pirmune jusu bigsmile.gif bmaniskis stovi tik pastacius dar pats neuzlipa! Bet su liga kazin ar neregresuosim ir valgo db tik piena ir taip ne kazka daro:((( kodulys dar negrazesnis dakt siand buvo nu sake dar temp nera (nuo antrad nukritus) tai dar antibu neduot bet man jis taip negrazeja kad jauciu nelauksiu jau pakartotines temp.ryte atsikelus paziuresiu ir nuspresiu, bijau prisilaukt plauciu uzdegimo.. O daktaras liepe inhaliuot, tai aha inhaliuot tokiam vaikui..nu bliudas prie lovos tai jo bet daugiau inhaliaciju rimtesniu nlb iseis(jis minejo inhaliatoriu naudoti) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2016 01 21, 22:17)
O daktaras liepe inhaliuot, tai aha inhaliuot tokiam vaikui..nu bliudas prie lovos tai jo bet daugiau inhaliaciju rimtesniu nlb iseis(jis minejo inhaliatoriu naudoti) doh.gif

Mieganciam neiseitu inhaliatoriaus kaukes uzdet?
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2016 01 21, 22:41)
Neveltui juk moteros devindarbes auga, o vyrai slunkiai nuo pat mazumes biggrin.gif

hihihi.gif hihihi.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Edena @ 2016 01 22)
O daktaras liepe inhaliuot, tai aha inhaliuot tokiam vaikui..nu bliudas prie lovos tai jo bet daugiau inhaliaciju rimtesniu nlb iseis(jis minejo inhaliatoriu naudoti) doh.gif

Ingsliuok lovytej, man gyd patare, ksi jau visai ne kas-paguldai i lovyte, ja uzdwngi didele paklode, pro gala ikisi arbatinuja burbuliuojanti ir ęankas kokiu resorbanu pasitrini. Vaikas aisku kitoj pusej arbatinuko.pati pakisi galca po paklode ir su vaiku garinates cool.gif tokia turkiska pirtele gaunasi thumbup.gif aisku vaika visa perrengi ir miegucio wub.gif patys bandem, tikrai super, tik zaidimo yra 4u.gif
Edena, ir maniskis nk nevalgo, tik mp, ir ta pati isvemia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 21 sausio 2016 - 23:15