Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 28

Miegale 23 o kokia sienų spalva, man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
miegale23, o kodėl rozetės taip aukštai padarytos? Taip norėjot dėl kažkokių priežasčių, ar tiesiog taip padarė elektrikas ir tiek?
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2016 01 24, 22:41)
Miegale 23 o kokia sienų spalva, man labai patiko thumbup.gif

Cia tapetai, gal nelabai praktiska, bet man silciau nei dazyta.
Papildyta:
QUOTE(Tanite @ 2016 01 24, 22:47)
miegale23, o kodėl rozetės taip aukštai padarytos? Taip norėjot dėl kažkokių priežasčių, ar tiesiog taip padarė elektrikas ir tiek?

Taip padare mano vyras elektrikas biggrin.gif , as jam aiskinau, kad negrazu, jis man aiskino, kad zemiau nepatogu, jis daug kur man nusileido ir perdarinejo kaip as norejau, tai siuo klausimu nusileidau.
Atsakyti
pagrizau paziuret, tikrai aukstai smile.gif bet jei jums gerai, tai liuks, man atrodo, kai zemiau, tai patogu jas uzkavoti technika, pvz, virdudiu, kavos aparatu 4u.gif
as dar buciau saldytuva imontavusi, arba bent jau deze jam padariusi, tada butu visa visuma tokia bendra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miegale23 @ 2016 01 24, 17:36)
Po daug nesklandumu pagaliau ir as turiu virtuve. Nuotrauka kazkodel pavirto, bet esme matyti. http://www.part.lt/p...23678ec3388.jpg Turiu dar tik kelias dienas, kolkas dar nenusprendziau kas man patinka, o kas nelabai.

Graži virtuvė smile.gif
Ar patenkinta maišytuvu? Mano vyras tokio labai nori, o aš ne. Tai pešamės dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(miegale23 @ 2016 01 24, 22:52)
Cia tapetai, gal nelabai praktiska, bet man silciau nei dazyta.
Papildyta:

Taip padare mano vyras elektrikas  biggrin.gif , as jam aiskinau, kad negrazu, jis man aiskino, kad zemiau nepatogu, jis daug kur man nusileido ir perdarinejo kaip as norejau, tai siuo klausimu nusileidau.

Ech tie vyrai biggrin.gif ...
O ten kur stalviršis po spintelėmis kokia medžiaga?
Papildyta:
QUOTE(knopke* @ 2016 01 24, 22:54)
pagrizau paziuret, tikrai aukstai smile.gif bet jei jums gerai, tai liuks, man atrodo, kai zemiau, tai patogu jas uzkavoti technika, pvz, virdudiu, kavos aparatu 4u.gif
as dar buciau saldytuva imontavusi, arba bent jau deze jam padariusi, tada butu visa visuma tokia bendra smile.gif

o tokį šaldytuvą galima įmontuoti? g.gif kad gal nelabai...
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 01 24, 23:02)
Graži virtuvė smile.gif
Ar patenkinta maišytuvu? Mano vyras tokio labai nori, o aš ne. Tai pešamės dabar  doh.gif

Man jis kolkas labai patinka, bijojau kad taskysis, bet taskos tik jei perjungiu ant to rezimo kur kaip lietus ir visu stiprumu, jei normaliai bega, plaunant indus ar rankas nesitasko. Patinka, kad galiu nukabinti ir isplauti plautuve. Del grozio nera man jis labai grazus, bet visada apie toki svajojau, nes atrode patogus.
Papildyta:
QUOTE(Ingese @ 2016 01 24, 23:08)
Papildyta:

Jei teisingai supratau klausima, tai ten kolkas nutinkuota siena, noreciau plyteliu, bet neatsisakau minciu deti stikla.
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2016 01 24, 23:08)
Papildyta:

tiesiog, padaro tokia deze, i kuria istumiate saldytuva, nes dabar man jis toks vienisas, nors spalvos dera prie jo, kriaukle, orkaite, bet noretusi ji dar kazkaip isprasuti , kad aplink eitu plokste
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 01 25, 09:07)
tiesiog, padaro tokia deze, i kuria istumiate saldytuva, nes dabar man jis toks vienisas, nors spalvos dera prie jo, kriaukle, orkaite, bet noretusi ji dar kazkaip isprasuti , kad aplink eitu plokste

Man taip pat labiau imontuoti, bet finansai labai riboti, teko atsisakyti kai kuriu dalyku, bet per daug nenusimenu. Del tos dezes dar nevelu, kai prasigyvensiu galiu uzsakyti, kad padarytu. Labai ilgai galvojau del pakabinamos spinteles prie saldytuvo, tai klausiau baldininko ar bus galima ja padaryti, jei man pasirodys, kad jos labai truksta, sake be problemu. Nors tos spinteles man kaip ir nesinori, bet galvoju gal lentynele is stalvirsio ten padaryti, ar nelabai ziuresis?
Atsakyti
Aisku, visada spesite prilipinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miegale23 @ 2016 01 25, 09:33)
Man taip pat labiau imontuoti, bet finansai labai riboti, teko atsisakyti kai kuriu dalyku, bet per daug nenusimenu. Del tos dezes dar nevelu, kai prasigyvensiu galiu uzsakyti, kad padarytu. Labai ilgai galvojau del pakabinamos spinteles prie saldytuvo, tai klausiau baldininko ar bus galima ja padaryti, jei man pasirodys, kad jos labai truksta, sake be problemu. Nors tos spinteles man kaip ir nesinori, bet galvoju gal lentynele is stalvirsio ten padaryti, ar nelabai ziuresis?

O kas jums gamino virtuve? Labai daili wub.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2016 01 25, 10:27)
O kas jums gamino virtuve? Labai daili wub.gif

Mums gamino baldininkas pagal patenta dirbantis, bet rekomenduoti negaleciau.
Atsakyti