Teko keliauti iš abiejų Varšuvos oro uostų: F. Chopin (esančio pačioje Varšuvoje) ir Modlin (esančio Modlin miestelyje). Pasiklysti iš anksto apsižiūrėjus maršrutus nėra kur.
Norwegian, kiek domėjausi, skraido iš Chopin, Ryanair iš Modlin.
Į Varšuvą iš Vilniaus veža ne tik Simple (ir turbūt Luxexpress), bet ir Ecolines. Vykstant į Varšuvą autobusu, patogiau yra keliauti iš Chopino oro uosto. Esu važiavusi tik Simple autobusu, važiuodavome iki Warsawa Centralna stoties. O nuo jos galima traukiniu, galima autobusu, ir turbūt su tramvajumi iki oro uosto. O galima perkant Simple bilietą užsisakyti pervežimą iki oro uosto.
Čia yra Varšuvos visuomeninio transporto tinklapis ir planuoklis, galite pasižiūrėti, kaip jums patogiau nuvažiuoti.
Į Varšuvos Modlin oro uostą galima irgi važiuoti su visuomeniniu transportu, būtų su persėdimais, sudėtingiau. Man patogiausia buvo važiuoti su
modlinbus autobusu. Modlin bus stotelė yra 10 minučių pėsčiomis nuo Warsawa Centralna, kurioje paleidžia Simple autobusas, atvykęs iš Lietuvos. Modlinbus stotelė yra už Palace kultury i nauki. Lengvai randama.
Galima ir taksą imti, bet pigu nebus.
Mano paraše yra nuoroda į reportažus. Į Madeirą vykome iš Chopino oro uosto, į Tenerifę - iš Modlino. Gana smulkiai aprašiau keliavimą iki oro uostų ir atgal.