Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

user posted image
Cia Playa Arena Lapkricio pavakare.Tikrai nepavadinciau kad jis selo.Visa sav maudemes ir nardem jame.Buvo super.Bet cia matyt kaip papuoli.
Jeigu vasara arba ankstyva rudeni tai gyvenimui rinkciausi tik Puerto De La Crusa.Nuostabus autentiskas mistas.
Atsakyti
Mums bunant vasariomen.pernai,neselo arena ,bet pasivaiksciojimam man netiko.Daug fainiau buvo duque pusej ilsetis,todel siemet i ta puse net neziurejom.Del oro ,tai temperatura skyres nuo americas ir arenos kokiais 3 laipsniais ir saulutes daugiau buvo americas pusej.
Atsakyti
Laba, ar kas yra planuojanciu vasara skristi i Tenerife. Gal kas apartamentus galetu rekomenduoti, kiek skaitau tai visos su maitinimu renkates.
dekui
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2016 02 10, 09:02)
Laba, ar kas yra planuojanciu vasara skristi i Tenerife. Gal kas apartamentus galetu rekomenduoti, kiek skaitau tai visos su maitinimu renkates.
dekui

Vasara nebuvusi, bet keliauj faktiskai visuomet tik be maitinimo ir renkames apartamentus. Paziurekit homeaway tinklapi, susiveskit savo kriterijus ir puikiu pasirinkimu rasit. Dar zinau yra lietuve moteris kuri nuomuoja lyg los gigantes kelis apartamentus. Teko su ja bendrauti telefonu, labai maloni ir patarianti. Kainos buvo tikrai neblogos pas ja. Facebooke galit susirasti Tenerife apartaments. Gal kazka rasit.
Atsakyti
QUOTE(daumrimas @ 2016 02 09, 19:14)
Bet visiškai netoli , vos už kokių 8 km yra nuostabus ir gerai apsaugotas nuo didelių bangų PLAYA DE ABAMA papludimys (Šalia Abama viešbučio komplekso). Jam ko gero nėra lygių visoje Tenerifės saloje. Ir turint automobilį visiškai nesunkų jį pasiekti (iš Puerto de Santiago). Mes ji labai pamėgome...

Ir mes norėtume šį paplūdimį aplankyti, nes būsime visai šalia, Playa San Juan. Kiek skaičiau, jei nesi Abama gyventojas, tai mašiną palikus tenka paėjėti ir į paplūdimį laiptukais, o ne liftu nusileisti? Pasidalinkit patirtim...
Atsakyti
Modline rainiai sveria lagaminus?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2016 02 09, 22:30)
Todel, kad nera normalaus papludymio vaiku maudynems. La Arena papludimys labai banguotas ir nedidukas. Pasivaiksciojimams su vaikais irgi nera normalios, fainos promendaos.
Rinkciausi viesbuti salia El Duque papludymio, ten rojus vaikams  smile.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif, as irgi daugiau nesirinkciau, man labiau Costa Adeje patinka ir El Duque  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Man tas Santjago miestelis ir Arena tai išvis tragedija....Palyginus kaip gražu kituose. Nei už ką nesirinkčiau. Ir pliažas kas kad juodas, baisiausiai mažas, ant galvos vieni kitiems gulėt ir šalia gatvės.

QUOTE(Elvita @ 2016 02 10, 10:57)
Modline rainiai sveria lagaminus?

Nesvėrė mums nei Modline, nei Tenerifėj smile.gif
Atsakyti

O man toks jaukus, grazus Puerto Santiago pasirode, su nuostabiais vaizdais, graziu reljefu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Latte* @ 2016 02 10, 10:26)
*Man tas Santjago miestelis ir Arena tai išvis tragedija....Palyginus kaip gražu kituose. Nei už ką nesirinkčiau. Ir pliažas kas kad juodas, baisiausiai mažas, ant galvos vieni kitiems gulėt ir šalia gatvės.
**Nesvėrė mums nei Modline, nei Tenerifėj smile.gif

*O man atvirksciai, labai jaukus miestelis, is kurio atsiveria puikus vaizdai: apsnigta Teides virsune, ruke paskendusios Los Gigantes uolos ir saulelydzio apsupta La Gomera wub.gif
Antra karta jame nenoreciau gyventi, nes man reikia grazios, ilgos promenados vakariniams pasivaiksciojimais, mazu jaukiu kavinukiu ant juros kranto, bet labai dziaugiuos, kad teko jame pagyventi smile.gif

**Aciu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2016 02 10, 09:02)
dekui

paieškokite per www.hotelsnet.eu arba skambinkite tam puslapyje nurodytu telefonu. paieško apartamentus tenerifėje pagal poreikius ir duoda gerų patarimų. Patys per juos nuomavomes apartamentus 2* viešbutyje tai kainos ir kokybės santykiu buvom labai patenkinti.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2016 02 10, 15:46)
*O man atvirksciai, labai jaukus miestelis, is kurio atsiveria puikus vaizdai: apsnigta Teides virsune, ruke paskendusios Los Gigantes uolos ir saulelydzio apsupta La Gomera  wub.gif
Antra karta jame nenoreciau gyventi, nes man reikia grazios, ilgos promenados vakariniams pasivaiksciojimais, mazu jaukiu kavinukiu ant juros kranto, bet labai dziaugiuos, kad teko jame pagyventi smile.gif

**Aciu smile.gif

Va,ir man to reikia:)))
Atsakyti
QUOTE(Moncyte @ 2016 02 10, 14:43)
O man toks jaukus, grazus Puerto Santiago pasirode, su nuostabiais vaizdais, graziu reljefu  g.gif

Prasitrinkite zinutes,nes man rodo kad Jusu pastas perpildytas mirksiukas.gif .
Atsakyti