Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(I.Elija @ 2016 02 10, 23:09)
Prasitrinkite zinutes,nes man rodo kad Jusu pastas perpildytas mirksiukas.gif .

Prasitryniau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moncyte: 10 vasario 2016 - 23:44
QUOTE(Moncyte @ 2016 02 11, 00:44)
Prasitryniau mirksiukas.gif

Man sako kad Jus negalite naudotis pranesimu gavikliu.Nezinau kame reikalas.
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2016 02 11, 00:13)
Man sako kad Jus negalite naudotis pranesimu gavikliu.Nezinau kame reikalas.

Nesuprantu, kodėl g.gif
Atsakyti
Sveiki,
netiketai atsirado proga nuvykti I Kanarus smile.gif . Nera svarbu kuri sala. Gal uzmate esat neblogu kainu skrydziam vasario galui, kovo pirmai savaitei isvykimui? Tik pradejau dometis, tai kainos kolkas bilietu visai nedziugina verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tigriuke91: 11 vasario 2016 - 12:14
QUOTE(tigriuke91 @ 2016 02 11, 13:13)
Sveiki,
netiketai atsirado proga nuvykti I Kanarus smile.gif . Nera svarbu kuri sala. Gal uzmate esat neblogu kainu skrydziam vasario galui, kovo pirmai savaitei isvykimui? Tik pradejau dometis, tai kainos kolkas bilietu visai nedziugina verysad.gif

Velokai ieskot.Kainos jau bus sukile.
Atsakyti
Sveiki,

Pažiūrėkit su norwegian iš Varšuvos į Gran Canaria pirmyn atgal apie 155 eur.
Atsakyti
Sveiki,

23 vasario isskrendat 1 kovo griztat.Furtaventura is Varsuvos.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 11 vasario 2016 - 15:52
Ar tikrai Fuertaventūroje kovo pabaigoje tik 15 laipsnių( taip gismeteo rodo)? Tai baseinai šalti....
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 02 11, 16:33)
Ar tikrai Fuertaventūroje kovo pabaigoje tik 15  laipsnių( taip gismeteo rodo)? Tai baseinai šalti....

Ziema ir pavasari geriausia imti viesbucius su sildomais baseinais.
Atsakyti
Aciu visoms uz pasiulymus 4u.gif
O iki varsuvos oro uosto su Simple Express autobusu, kiek skaiciau, patogu nuvaziuoti. Ar nera labai kur pasiklysti nuo simple autobuso isleidimo vietos iki oro uosto? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2016 02 11, 17:37)
Ziema ir pavasari geriausia imti viesbucius su sildomais baseinais.

Elvita,ten kur dabar esi sildomas baseinas?Kaip oras?Kaip juros vanduo?
Atsakyti
QUOTE(tigriuke91 @ 2016 02 11, 18:15)
Aciu visoms uz pasiulymus 4u.gif
O iki varsuvos oro uosto su Simple Express autobusu, kiek skaiciau, patogu nuvaziuoti. Ar nera labai kur pasiklysti nuo simple autobuso isleidimo vietos iki oro uosto? blush2.gif

Teko keliauti iš abiejų Varšuvos oro uostų: F. Chopin (esančio pačioje Varšuvoje) ir Modlin (esančio Modlin miestelyje). Pasiklysti iš anksto apsižiūrėjus maršrutus nėra kur.
Norwegian, kiek domėjausi, skraido iš Chopin, Ryanair iš Modlin.

Į Varšuvą iš Vilniaus veža ne tik Simple (ir turbūt Luxexpress), bet ir Ecolines. Vykstant į Varšuvą autobusu, patogiau yra keliauti iš Chopino oro uosto. Esu važiavusi tik Simple autobusu, važiuodavome iki Warsawa Centralna stoties. O nuo jos galima traukiniu, galima autobusu, ir turbūt su tramvajumi iki oro uosto. O galima perkant Simple bilietą užsisakyti pervežimą iki oro uosto.
Čia yra Varšuvos visuomeninio transporto tinklapis ir planuoklis, galite pasižiūrėti, kaip jums patogiau nuvažiuoti.

Į Varšuvos Modlin oro uostą galima irgi važiuoti su visuomeniniu transportu, būtų su persėdimais, sudėtingiau. Man patogiausia buvo važiuoti su modlinbus autobusu. Modlin bus stotelė yra 10 minučių pėsčiomis nuo Warsawa Centralna, kurioje paleidžia Simple autobusas, atvykęs iš Lietuvos. Modlinbus stotelė yra už Palace kultury i nauki. Lengvai randama.
Galima ir taksą imti, bet pigu nebus.

Mano paraše yra nuoroda į reportažus. Į Madeirą vykome iš Chopino oro uosto, į Tenerifę - iš Modlino. Gana smulkiai aprašiau keliavimą iki oro uostų ir atgal.

Atsakyti