Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

QUOTE(wicked @ 2016 02 03, 17:24)
geras bigsmile.gif

ne, nieko aš nekeičiau... neturiu naujų, AAA reikia, pas mane tokios naujos nesimėto... bet nusipirksiu, kai proga bus... o šiaip jo, reiks paeksperimentuoti kada... kitur nusinešti... bet gerai, jei parodys mažiau nei vonioj, bet o jei daugiau? laugh.gif galiu neišgyventi rolleyes.gif laugh.gif

Jei kažkur kitur parodys daugiau, reiškia vonioj tiksliausiai rodo laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 03, 17:26)

hihihi.gif
net jei kitur svoris stabilus bus, vistiek netikėt, ane? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 03, 17:26)

Tada reikia ant kilimo dėti, -2kg kaip nieko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2016 02 03, 17:28)
Tada reikia ant kilimo dėti, -2kg kaip nieko  lotuliukas.gif

gaila, pas mane kilimų nerasta hihihi.gif
reiks nors kokį rankšluostį gal tada? g.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 03, 17:28)
hihihi.gif
net jei kitur svoris stabilus bus, vistiek netikėt, ane? laugh.gif

Žinoma, kad ne biggrin.gif

QUOTE(Jefimija @ 2016 02 03, 17:28)
Tada reikia ant kilimo dėti, -2kg kaip nieko  lotuliukas.gif

Pabandžiau. Ant vieno kilimo parodė -1, ant kito, ilgo plauko, -17kg cool.gif Ačiū, pasirodo, tiksliausiai pas mane rodo ant ilgaplaukio kilimo lotuliukas.gif

Rasma, ar registravaisi į Ilzės eksperimentą?
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 03, 17:36)
Žinoma, kad ne  biggrin.gif
Pabandžiau. Ant vieno kilimo parodė -1, ant kito, ilgo plauko, -17kg  cool.gif  Ačiū, pasirodo, tiksliausiai pas mane rodo ant ilgaplaukio kilimo  lotuliukas.gif

Tai tavo svoris minusinis tada lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif antisvoris lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2016 02 03, 17:40)
Tai tavo svoris minusinis tada  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif antisvoris  lotuliukas.gif

Aha lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Va, turiu naują bėda - nežinau savo tikslaus svorio, nes ryte įpratau dar lovoj gulėdama išgert didelę stiklinę vandens, tai po to svertis jau nei šis, nei tas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 03, 17:36)
Pabandžiau. Ant vieno kilimo parodė -1, ant kito, ilgo plauko, -17kg  cool.gif  Ačiū, pasirodo, tiksliausiai pas mane rodo ant ilgaplaukio kilimo  lotuliukas.gif

klausyk, gali man tą ilgaplaukį kilimą perleist? laugh.gif

padariau ir aš mini eksperimentą biggrin.gif
virtuvėj mažiau nei vonioj... bet ant vonios kilimėlio iš viso gerai hihihi.gif reiks dar kituose kambariuose prasinešt, patikrint, iš sportinio intereso... tik gal kai vaikai nematys hihihi.gif
QUOTE(Jefimija @ 2016 02 03, 17:40)
Tai tavo svoris minusinis tada  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif antisvoris  lotuliukas.gif

hihihi.gif
nebėr d'esprit cool.gif
išgaravo laugh.gif
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 03, 17:42)
Va, turiu naują bėda - nežinau savo tikslaus svorio, nes ryte įpratau dar lovoj gulėdama išgert didelę stiklinę vandens, tai po to svertis jau nei šis, nei tas  biggrin.gif

svarstykles prie lovos, prabundi, pasisveri, atgal į lovą ir tada jau vanduo... kaip po sunkaus darbo hihihi.gif tik to gerojo kilimo nepamiršk hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 03, 17:43)
klausyk, gali man tą ilgaplaukį kilimą perleist? laugh.gif

padariau ir aš mini eksperimentą biggrin.gif
virtuvėj mažiau nei vonioj... bet ant vonios kilimėlio iš viso gerai hihihi.gif reiks dar kituose kambariuose prasinešt, patikrint, iš sportinio intereso... tik gal kai vaikai nematys hihihi.gif

Va va, pabandyk dar ant lovos pasidėjus pasisvert, gal nereiks nė mano kilimo biggrin.gif O jei ką, tai skolinsiu, gi negaila laugh.gif

Papildyta:
QUOTE(wicked @ 2016 02 03, 17:44)
svarstykles prie lovos, prabundi, pasisveri, atgal į lovą ir tada jau vanduo... kaip po sunkaus darbo hihihi.gif tik to gerojo kilimo nepamiršk hihihi.gif

Miegamajam tas blogesnis, su -1 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 03, 17:45)
Miegamajam tas blogesnis, su -1  biggrin.gif

keist kilimus, be kalbų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 03, 17:46)
keist kilimus, be kalbų cool.gif

Tai jau teks, kiek gi galima tais lygių grindų melavimais tikėt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 03, 18:11)
o jei rimtai - ar yra pas kurią, kad elektroninės svarstyklės rodytų tą patį svorį, net jei ir dešimt kartų iš naujo liptum ant jų? ir čia jau nesvarbu, priaugai ar numetei, bet va tas jų tikslumas...

Rodo tą patį, retais atvejais - 100 gr į vieną ar kitą pusę mirksiukas.gif

QUOTE(d'esprit @ 2016 02 03, 18:42)
Aha  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Va, turiu naują bėda - nežinau savo tikslaus svorio, nes ryte įpratau dar lovoj gulėdama išgert didelę stiklinę vandens, tai po to svertis jau nei šis, nei tas  biggrin.gif

Mano svoris visada po stiklinės vandens, po kokių 15 min. - gero puodelio kavos, tada tamsus reikalas ir sveriuosi. Ritualas gal jau 20 metų.

Šiandien diena raudona blush2.gif pavalgius pietus, taip norėjosi dar kažko saldaus, kad suvalgiau dvi batono riekutes su uogiene. Mankštos šiandien užteks (pusė valandos), bet iš namų nebuvau nosies iškišusi.
Atsakyti