Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

QUOTE(nutė @ 2016 02 03, 18:40)
Rodo tą patį, retais atvejais - 100 gr į vieną ar kitą pusę  mirksiukas.gif

supratau... išvada - reikia man naujų svarstyklių hihihi.gif o tai čia oficialios Weight Watchers ir nu ką... pasirodo, šlamštas cool.gif o galvojau, visos elektroninės tokios, su paklaidom... nu tikra tundra, ne kitaip cool.gif
Atsakyti
Gal kam mankštos namie? Gerulė thumbup.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Atsižymiu ''aš žaliasis agurkėlis....nebaisus man.....'' biggrin.gif Žodžiu žalia žalia diena user posted image

QUOTE(Hilde @ 2016 02 03, 15:22)
Sako,  net gyvybei pavojingas: knarkiantis žmogus dažnai nustoja kvėpuot blink.gif

Man šiuo metu tai labai skaudi tema verysad.gif Praeitą savaitę palaidojom Draugą,32 metų nuo ligos apnėja....Žiauru...ech liūdna vėl labai pasidarė ir skaudu....
Einu patylėt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(R's... @ 2016 02 03, 19:37)

Man šiuo metu tai labai skaudi tema  verysad.gif  Praeitą savaitę palaidojom Draugą,32 metų nuo ligos apnėja....Žiauru...ech liūdna vėl labai pasidarė ir skaudu....

Užuojauta 4u.gif apnėja yra ne juokas tikrai unsure.gif
Atsakyti

Man šiuo metu tai labai skaudi tema  verysad.gif  Praeitą savaitę palaidojom Draugą,32 metų nuo ligos apnėja....Žiauru...ech liūdna vėl labai pasidarė ir skaudu....
Einu patylėt verysad.gif

console.gif
Netylėk, saulyt..
Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2016 02 03, 20:43)
Užuojauta  4u.gif apnėja yra ne juokas tikrai  unsure.gif

Ačiū wub.gif
Žiauri liga,o kai atsitinka tai labai artimoje aplinkoje dar baisiau pasidaro.
Mano pačios Vyras irgi labai knarkia,tai baisu. Bet Jis ir stambokias, sveria 105kg,ūgis 195cm,bet viršvorio turi,tai gali būti ir nuo to aišku knarkimas,bet sakiau siųsiu,kad išsitirtų. Ir pats laikas bus pradėti mesti svorį smile.gif

QUOTE(d'esprit @ 2016 02 03, 20:45)
console.gif
Netylėk, saulyt..

Kalbu kalbu Saulyt mirksiukas.gif Su liūdesiu visą laiką negyvensi,sunku....bet kaip ir visiems sakau ir pati sau sakau laikas gydo žaisdas.

Atsakyti
Atsižymiu raudonai. Ir baltymus pažiūrėjau, ir netgi pasportavau rimčiau, bet tas nelabasis pusė keksiuko ir tada kad jau nusidėjau, tai ir porą šokolado plytelių ant viršaus, šiaip ar taip jau raudona diena lotuliukas.gif

Pusryčiai: baltyminis kokteilis su bananu
Pietūs: grikių košė su pienu
Pavakariai: du mandarinai
Vakarienė: vakarykštė sriuba (tingiu gaminti)
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Na ką nauja diena,bandysim žaliuoti ar ne? biggrin.gif

QUOTE(Jefimija @ 2016 02 04, 02:34)
tai ir porą šokolado plytelių ant viršaus, šiaip ar taip jau raudona diena  lotuliukas.gif

Va va čia ir yra blogybė,taip galvoti,ai jau taip ar taip,paragavau,tai pirmyn maistas į trąsą doh.gif
Atsakyti
Labas  smile.gif

Atsižymiu ''aš žaliasis agurkėlis....nebaisus man.....''  biggrin.gif  Žodžiu žalia žalia diena user posted image
Einu patylėt verysad.gif

Nereikia tylėt, reikia kalbėt 4u.gif ir pirmiausia ačiū kad pasakei apie tokią ligą, asmeniškai aš apie ją nežinojau ir einu pasiskaityt apie ją 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Labas rytas 4u.gif

neatsimenu kada taip gerai išsimiegojau bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

vakar žalia. Vakarienę labai nuvėlinau, nes po pietų kažkaip skrandis sustreikavo, nieko nenorėjau, beveik bloga buvo.Nei saldumybnai jokie neviliojo g.gif Ir šiaip savijauta tokia nekokia. Matyt koks virusas kabina. Miegojau blogai.
Dieną pradėjau kaip priklauso. Su šuniu net 2 ratus stadione apibėgom, grįžus dar 20 min mankštos, kontrastinis dušas. Tokia pavyzdinga jaučiuos. Kaži ar ilgam cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hilde: 04 vasario 2016 - 08:32
QUOTE(Jefimija @ 2016 02 03, 19:29)
Gal kam mankštos namie?

prasukdama permečiau, ar man patiktų... nes man patinka tas channel ax.gif tai klausimas vienas - jis ten tiek daug šneka visada? prasuku, kad pratimą pažiūrėt, tai vis ant kalbų pataikau hihihi.gif bet ką mačiau, patiko bigsmile.gif tik įtariu, ištvermės ten reikia cool.gif
Man šiuo metu tai labai skaudi tema

console.gif užjaučiu, mergyt...
QUOTE(Jefimija @ 2016 02 04, 01:34)
tas nelabasis pusė keksiuko ir tada kad jau nusidėjau, tai ir porą šokolado plytelių ant viršaus, šiaip ar taip jau raudona diena

blogas požiūris, mest jį lauk tongue.gif
QUOTE(braske09 @ 2016 02 04, 08:12)
neatsimenu kada taip gerai išsimiegojau

paskutines dvi naktis ir aš gerai miegu biggrin.gif Nimesil'o kalu prieš einant į lovą, tai vakar gal pirma vaikų lūžau hihihi.gif
QUOTE(Hilde @ 2016 02 04, 08:31)
Ir šiaip savijauta tokia nekokia. Matyt koks virusas kabina.
---
Tokia pavyzdinga jaučiuos. Kaži ar ilgam cool.gif

nesusirk 4u.gif
---
irgi blogas požiūris tongue.gif kiekviena pavyzdinga diena jau yra nemažas pasiekimas ir reikia pagirti save už tai 4u.gif o jei kada ir nutrūksi nuo grandinės, pasaulis nuo to nesugrius, svarbu paskui vėl grįžti į teisingą kelią 4u.gif

nežinau nežinau... sporto vakar nebuvo, nepajėgiau... per slogas ir blogą savijautą, tai ar žymėtis raudonai, ar žaliai? g.gif visų kitų taisyklių laikiausi kaip didelė... ai, paliksiu d'esprit nuspręsti laugh.gif

šiandien irgi nesportuosiu... bet lengvą mankštą padariau... ir kol mazgiai miegojo, pasinaudojau proga ir išsiploviau grindis cool.gif dabar visai dienai ramu cool.gif galėsiu nieko neveikti...
Atsakyti
Labas rytas,

Aš irgi mąstau, kaip žymėtis. Vienas mano pažadų - paskutinis valgymas 2 val iki miego, tačiau vakar įsigeidžiau užsilikusios lašišos (mažas gabalėlis gal 50g ) ir mąsčiau, ar man jį suvalgyti ir porą valandų neiti miegoti (buvo apie 22 val, tada nusidėčiau kitai taisyklei), ar suvalgyti ir eiti miegoti iki 23 val (tada nusidėčiau nevalgymo taisyklei), ar nevalgyti ir eiti miegoti iki 23. Aišku, trečias variantas būtų išsprendęs žalios/raudonos dienos dilemą, bet, pagalvojau, būsiu ramesnė, jei numalšinsiu alkį, nes vakarienė buvo apie 18 val ir jaučiausi praalkusi. Tai suvalgiau ir po valandos nuėjau miegot. Tad, turbūt, raudona?

Ryte pabudau pries 6 ir nebegalėjau užmigt, tačiau tą patį padarė ir mano dvimetė, kuri nieku gyvu neleidžia man pakiliti iš lovos, tad kėlėmės abi. Turėjau vilties padaryti mankštą, bet ryte ne super geros nuotaikos dukra pareikalavo žaisti ir sukėlė tikrą isterija, kai bandžiau daryti pratimus. Tai mankšta nuplaukė. Tada, pamaniau, kad jei jau taip anksti atsikėliau, išeisiu į darbą pusvalandžiu anksčiau ir prasieisiu valandą sparčiu žingsniu, kad užsiskaitytų mankšta. Kur tau, vos spėjau laiku išeit ir nepavėluot į darbą. Tad, aukosiu pietų pertrauką, kad kaip nors tą žalią dieną turėtt rytojui. Tik dar nesugalvojau, ką pietums greit suvalgyt g.gif

Dar supratau, kad neturiu jokios lengvos mankštos -prasitampimo idėjų rytui. Pabandžiau greit per Youtube surasti, tai ten tokios visos intensyvios ir ne mano jėgoms kol kas. Gal kas nors turit kokią nuorodą, kad absoliučiai pradedančiajai tiktų?

Atsakyti