Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

QUOTE(Gabi* @ 2016 02 04, 09:47)
Gal kas nors turit kokią nuorodą, kad absoliučiai pradedančiajai tiktų?

man tai POPSUGAR Fitness channel patinka, Andrea Orbeck treniruotės smagios... BodyFit by Amy...

jei mano dvimetis užmato, kad sportuoju, tai ir jis jungiasi hihihi.gif toks juokingas būna... kaip stengiasi daryt kažką... ir būtinai svorių reikia hihihi.gif ir tokį kvėpavimą įjungia hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 04, 09:06)

nežinau nežinau... sporto vakar nebuvo, nepajėgiau... per slogas ir blogą savijautą, tai ar žymėtis raudonai, ar žaliai? g.gif visų kitų taisyklių laikiausi kaip didelė... ai, paliksiu d'esprit nuspręsti laugh.gif

Pažymėjau žaliai 4u.gif

QUOTE(Gabi* @ 2016 02 04, 09:47)
Labas rytas,

Aš irgi mąstau, kaip žymėtis. Vienas mano pažadų - paskutinis valgymas 2 val iki miego, tačiau vakar įsigeidžiau užsilikusios lašišos (mažas gabalėlis gal 50g ) ir mąsčiau, ar man jį suvalgyti ir porą valandų neiti miegoti (buvo apie 22 val, tada nusidėčiau kitai taisyklei), ar suvalgyti ir eiti miegoti iki 23 val (tada nusidėčiau nevalgymo taisyklei), ar nevalgyti ir eiti miegoti iki 23. Aišku, trečias variantas būtų išsprendęs žalios/raudonos dienos dilemą, bet, pagalvojau, būsiu ramesnė, jei numalšinsiu alkį, nes vakarienė buvo apie 18 val ir jaučiausi praalkusi. Tai suvalgiau ir po valandos nuėjau miegot. Tad, turbūt, raudona?

Irgi pažymėjau žaliai, 50g lašišos, tai ne torto gabalas, nespausk savęs į tokius griežtus rėmus 4u.gif

Jau kaip miegojau šianakt, nepamenu, kada toks miegas buvo bigsmile.gif Įtariu, kad vakare išgertas tavegyl'is prie to prisidėjo cool.gif

Einu lentelių daryt pioneer.gif
Papildyta:
LENTELĖ

user posted image

first.gif R's..

second.gif hilde

third.gif Okokionera

MATMENYS

user posted image
Atsakyti
už lenteles 4u.gif

ir einu nieko neveikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 04, 09:56)
man tai POPSUGAR Fitness channel patinka, Andrea Orbeck treniruotės smagios... BodyFit by Amy...

jei mano dvimetis užmato, kad sportuoju, tai ir jis jungiasi hihihi.gif toks juokingas būna... kaip stengiasi daryt kažką... ir būtinai svorių reikia hihihi.gif ir tokį kvėpavimą įjungia hihihi.gif

Labai ačiū, pasižiūrėsiu.
Aš irgi taip tikėjausi, bet maniškės jau dabar išsisukinėja nuo sporto. Dičkė, pabuvus namie kelias dienas sako, gal man galima fizinio nedaryti? Aš juk po ligos? Nu visai į mama abi...

QUOTE(d'esprit @ 2016 02 04, 10:35)
Pažymėjau žaliai  4u.gif
Irgi pažymėjau žaliai, 50g lašišos, tai ne torto gabalas, nespausk savęs į tokius griežtus rėmus  4u.gif

Papildyta:

A, nu tai gerai tada. Aš irgi galvojau, kad reikėtų žaliai, nes nevalgyt nuo 18 val tikrai neketinu, o tuomet mano daugelis dienų būtų raudonų.

Atsakyti
QUOTE(Gabi* @ 2016 02 04, 10:59)
Aš irgi taip tikėjausi, bet maniškės jau dabar išsisukinėja nuo sporto. Dičkė, pabuvus namie kelias dienas sako, gal man galima fizinio nedaryti? Aš juk po ligos? Nu visai į mama abi...

mano bernas, kaip bebūtų keista, net ir po ligos veržiasi sportuoti, tikrai buvau nustebus... bet atleidimą vistiek gauna... o vat mažiukai - nu koks ten jų sportas, daugiau pažaidimas... bet lai... tik taip juokingai iš šono atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 04, 10:56)
ir einu nieko neveikti biggrin.gif

Einu pabandyt surast namie laisvos vietos, kurią būtų galima paverst sandėlių doh.gif

QUOTE(Gabi* @ 2016 02 04, 10:59)

A, nu tai gerai tada. Aš irgi galvojau, kad reikėtų žaliai, nes nevalgyt nuo 18 val tikrai neketinu, o tuomet mano daugelis dienų būtų raudonų.

Jei eini miegot 21 valandą, tada galima nevalgyt nuo 18val, nes 3val iki miego, kitu atveju tas nevalgymas nuo 18val tik meškos paslaugą daro, bet gi tu ir pati turbūt tai žinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 04, 11:03)
Einu pabandyt surast namie laisvos vietos, kurią būtų galima paverst sandėlių  doh.gif

oi doh.gif man irgi praverstų tokia vieta namie biggrin.gif
o ką sandėliuosi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 04, 11:04)
oi doh.gif man irgi praverstų tokia vieta namie biggrin.gif
o ką sandėliuosi? bigsmile.gif

Prekes e-shop'ui smile.gif
Atsakyti
Kas nori man padėti? biggrin.gif
Reikia sugalvoti dienos taisyklę, kuri būtų naudinga sveikatai, figūrai ir pan. Maždaug "Šiandien diena be cukraus ir miltų", "Šiandien einam miegoti ne vėliau nei 22val", "Šiandien rytą pradedam nuo mankštos" ir t.t. Reikia 30, turiu 12 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 04, 14:44)
Kas nori man padėti?  biggrin.gif 
Reikia sugalvoti dienos taisyklę, kuri būtų naudinga sveikatai, figūrai ir pan. Maždaug "Šiandien diena be cukraus ir miltų", "Šiandien einam miegoti ne vėliau nei 22val", "Šiandien rytą pradedam nuo mankštos" ir t.t. Reikia 30, turiu 12  doh.gif

surašyk, ką turi, tada galvosim cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 04, 14:47)
surašyk, ką turi, tada galvosim cool.gif

Negaliu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 04, 14:50)

na va...

man tai pirma mintis: diena be alkoholio cool.gif (ypatingai savaitgalio dienai)
čia kaip tai, daug geriančiai laugh.gif
Atsakyti