Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Okokionera, šaunūs rezultatai. Kiek daug nuo klubų ir šlaunų nutirpo bigsmile.gif

Merginos, labai šaunių taisyklių prigalvojot thumbup.gif Laikysimės? bigsmile.gif

Aš prisiduodu: trečiadienis žalia, vakar raudona (aš irgi nenupasakosiu, ko ir kiek valgiau... ir plius alutis unsure.gif bet taip nuotaikos nebuvo, taip motyvacijos nebuvo)

Šiandien laukia sportas, o tada gražinimasis, einam su MB į balių bigsmile.gif Tai manau, jog diena bus raudona, nes meniu pasirinkti negaliu, ką atneš, tą teks valgyt. Bet tikslas: nepersivalgyti.

Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 05, 11:21)
bet nesakyk, rezultatas yra, ir, įtariu, matai pati ax.gif

QUOTE(*Elli* @ 2016 02 05, 11:25)
Okokionera, šaunūs rezultatai. Kiek daug nuo klubų ir šlaunų nutirpo bigsmile.gif

Merginos, labai šaunių taisyklių prigalvojot thumbup.gif Laikysimės? bigsmile.gif

Šiandien laukia sportas, o tada gražinimasis, einam su MB į balių bigsmile.gif Tai manau, jog diena bus raudona, nes meniu pasirinkti negaliu, ką atneš, tą teks valgyt. Bet tikslas: nepersivalgyti.

Ačiū 4u.gif taip, matau pokyčius, tikrai tvirtesnis ir dailesnis kūnas, bet norėtųsi ir kg pamažinti, nes nenoriu tapti 64 kilogramais "raumenų" blink.gif lotuliukas.gif

Kaip faina bigsmile.gif Aš visada į balius eidama tikiuos, kad maistas neskanus bus, nes lengviau tada to tikslo siekti blush2.gif lotuliukas.gif Gerai praleisk laiką 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Okokionera, šaunuolė mirksiukas.gif Primink, ką sportuoji? ax.gif

Dėl taisyklių, jei tik yra norinčių, galėsiu įkelt kasdien po taisyklę (pradedant nuo pirmadienio). Labai nesiūlau, nes ir taip manęs čia daug, bijau, kad nervint tuoj pradėsiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 05, 10:50)
ir taip manęs čia daug, bijau, kad nervint tuoj pradėsiu hihihi.gif

nu laba diena tongue.gif
lyg mes čia saldainių ir tortų ėst susirinkom cool.gif
Atsakyti
Laba diena,

darbais apsikrovus, tai labia trumpai pasižymiu 02.04
Jau kitą savaitę raudonuosiu ne tas žodis : blyndienis, abiejų vaikų gimtadieniai, Valentino kaip ir nešvenčiam, bet tai kokiais saldainiai, šampanas garantuotai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 05, 10:54)
nu laba diena tongue.gif

Torto neatsisakyčiau, tiesą pasakius essen.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 05, 10:54)
nu laba diena tongue.gif

Na....kartais.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 05, 11:22)
Torto neatsisakyčiau, tiesą pasakius  essen.gif   biggrin.gif

aš irgi... ir tikiuosi, ryt gausiu to gero cool.gif šiandien užteks juodo šokolado eilutės... kaip tik eisiu kavos gert cool.gif
QUOTE(braske09 @ 2016 02 05, 11:27)
Na....kartais.... lotuliukas.gif

kartais - galima...
pagal mane...

beje, vakar dar vieną striukę užsisakiau ir ne ant išaugimo biggrin.gif pabijojau, kad jei paskui netilpsiu, bus ašarų hihihi.gif
Atsakyti
Labas rytas,
QUOTE(wicked @ 2016 02 04, 21:10)
keistas jausmas, kai vakarais nebesinori prisiryt blush2.gif

Svajoju apie tokią būseną. Na aš bent vakarais nebepersivalgau. Tai didelis pokytis mano gyvenime ir drąsiai jau galiu apie jį kalbėti, nes beveik metus tai darau (t.y. to nebedarau).
Šiandien jau galvojau prašyti keisti mano taisykles, nes rytais pasimankštinti nepavyks. Kai tik jau laikas keltis, mažoji išsibudina ir turiu gulėti nekviepuodama, kad tik ji vėl užmigtų, o aš galėčiau tyliai išsliuogti iš lovos. Šiandien vietoje 6:30 pavyko ištrūkti tik 7:00, tada kol susiradau savo 10 min mankštą dar sugaišau 10 min ir jau galvojau nebedaryti, nes nebespėsiu į darbą susiruošt, bet, prisiminusi žalias/raudonas dienas, visgi pasakiau sau, kad paskubėsiu ir suspėsiu. Ir padariau savo antrąją mankštą po hmmmm.... gal 10 metų pertraukos smile.gif Tokia paprastutė, bet man vistiek sunku, nugara skauda, pasilenkti nė iš tolo negaliu. Žymėkite mane vakar žaliai smile.gif
d'esprit, norėčiau ir aš pabandyti su dienos taisykle. Atrodo labai smagu smile.gif
R', kaip gerai, kad sau neuždraudžiau saldainių smile.gif Būtų mano dienos raudonos visos ar beveik visos. O štai pagal vienos dienos taisyklę turbūt galėčiau ir netgi būtų azartas atsilaikyti.
Atsakyti
QUOTE(Gabi* @ 2016 02 05, 11:40)
Svajoju apie tokią būseną. Na aš bent vakarais nebepersivalgau.

aš jau kelios dienos atkreipiau dėmesį, kad nebėra minčių - šaldytuvas, maistas, saldainiai... vakare būtent... stengiuosi po 19 ir nebevalgyt nieko, nes gerų dviejų trijų valandų bėgy jau guliu lovoj... ir visai gerai... nebesinori... tiesa, pas mane emocinis valgymas didžiausia problema, o ne tai, kad alkana būnu... į pavakarį kokias 3-4 datules dar suvalgau... aišku, žinant save - ims, užplauks kas nors ir tada jau kad pasileisčiau, tai vaje doh.gif bet gal laikas jau būtų suaugti g.gif

ir man visgi didžiausias iššūkis yra vanduo...
nu nenoriu aš jo tiek... net to litro...
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 05, 11:50)
Sveikos  smile.gif

Okokionera, šaunuolė  mirksiukas.gif  Primink, ką sportuoji?  ax.gif
Dėl taisyklių, jei tik yra norinčių, galėsiu įkelt kasdien po taisyklę (pradedant nuo pirmadienio). Labai nesiūlau, nes ir taip manęs čia daug, bijau, kad nervint tuoj pradėsiu hihihi.gif

Pradėjau nuo grupinių treniruočių (kalanetika, joga pagrinde), poto grupinės+truputis salės, dabar vien salė (bėgimas + pratimai pagal programą).

Ne ne, kuo daugiau tavęs tuo geriau thumbup.gif O dar ir nuolatos pažeriamos idėjos, kai lieknėjimas nenusibostų išvis gėris 4u.gif

QUOTE(wicked @ 2016 02 05, 12:52)
ir man visgi didžiausias iššūkis yra vanduo...
nu nenoriu aš jo tiek... net to litro...

drinks_cheers.gif aš ir jau nebežinau kaip prisiverst vandenį gert. Na visai aš jo nenoriu, nereikia man... doh.gif įvertinus tai, kad per diena išgeriu du puodelius kavos ir tik duok die 2 stiklines vandens - vos kompensuoju doh.gif

Jau bandžiau ir nesuveikė: priminimai gerti vandenį, buteliukas/stiklinė ant stalo, kolegų, artimųjų ir visų kitų aplinkinių įpareigojimas man priminti gerti vandenį (jiem pavyko su šia užduotim susidoroti, o man ne...)... nebežinau ko net griebtis g.gif einu stiklinę įkalsiu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Okokionera: 05 vasario 2016 - 12:12
QUOTE(Okokionera @ 2016 02 05, 12:11)
drinks_cheers.gif  aš ir jau nebežinau kaip prisiverst vandenį gert. Na visai aš jo nenoriu, nereikia man...  doh.gif

aš kasdien išgeriu vieną litrą, bet išgeriu tik todėl, kad nusipirkau water treatment gemstones, iš vakaro užsipilu litrą vandens, kitą dieną išgeriu ir vėl iš naujo... tokia kaip savikontrolė gaunasi... priverstinė biggrin.gif
Atsakyti