Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Manęs ryt laukia anytos cepelinai, MB sakė 1 cepelinas = 5km cool.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Mano dienos - 02.03 žalia, 02.04 raudona .

Kadangi į savo žalių dienų taisykles neįrašiau nieko apie saldumynų valgymą, tai jaučiuosi dviprasmiškai - pagal mano nusistatytas taisykles diena gali būti žalia, bet gali būti valgyta nemažai saldumynų. Tai, kaip ir neturėtų būti žalia. Ką manot apie tai, merginos?
Kaip traktuojat Jūs savo nusistatytas taisykles ir kada pas Jus būna diena žalia (ar laikotės tik surašytų taisyklių ar dar prisidedat ir kitų)?

D"esprit, o gal galima būtų ir temoj bent jau kartą į savaitę nustatyti kokią nors dieną (iš Tavo sukurtų) ir kas norėtų, galėtų jos laikytis? Būtų visai įdomu pabandyti. Galim juk niekur nefiksuoti tų rezultatų, tik šiaip pasidalinti, kaip kuriai sekėsi?
Atsakyti
QUOTE(alkaja @ 2016 02 05, 13:14)
Kaip traktuojat Jūs savo nusistatytas taisykles ir kada pas Jus būna diena žalia (ar laikotės tik surašytų taisyklių ar dar prisidedat ir kitų)?

aš į savo taisykles surašiau tai, kas man sunkiausia ir kur labiausiai reikia pasistengti... gal kiek atlaidžiau žiūriu į paskutinį savo punktą, dėl maitinimosi režimo, nes dar tik mokausi... bet ir tai nereiškia, kad nesistengiu... o šiaip - jei nors vienas kitas punktas lieka neįvykdytas (sportas, vanduo ir saldumynai ne nustatytu laiku), tada diena jau raudona... man tokio griežtumo sau reikia... tiesa, dabar sportas pas mane apsiriboja tikrai lengva mankšta ryte, nes sergu...
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 05, 11:50)
/.../
Dėl taisyklių, jei tik yra norinčių, galėsiu įkelt kasdien po taisyklę (pradedant nuo pirmadienio). Labai nesiūlau, nes ir taip manęs čia daug, bijau, kad nervint tuoj pradėsiu hihihi.gif

Norinčių yra biggrin.gif
Mes nenervingos biggrin.gif

QUOTE(wicked @ 2016 02 05, 12:52)
/.../ ir man visgi didžiausias iššūkis yra vanduo...
nu nenoriu aš jo tiek... net to litro...

Gal reikėtų pabandyti kiekį didinti po labai nedaug.
Arba - man atiduoti lotuliukas.gif
Nuo pat vaikystės mėgstu gerti daug, ir būtent vandenį.
Kai sirgau inkstų geldelių uždegimu, pašiurpinau gydytojus, vieną parą išmatavusi 5,2, kitą - 5,5 l panaudoto vandens (užtat bakterijas greit išploviau bigsmile.gif ).

QUOTE(alkaja @ 2016 02 05, 14:14)
/.../
Kadangi į savo žalių dienų taisykles neįrašiau nieko apie saldumynų valgymą, tai jaučiuosi dviprasmiškai - pagal mano nusistatytas taisykles diena gali būti žalia, bet gali būti valgyta nemažai saldumynų. Tai, kaip ir neturėtų būti žalia. Ką manot apie tai, merginos?

D"esprit, o gal galima būtų ir temoj bent jau kartą į savaitę nustatyti kokią nors dieną (iš Tavo sukurtų) ir kas norėtų, galėtų jos laikytis? Būtų visai įdomu pabandyti. Galim juk niekur nefiksuoti tų rezultatų, tik šiaip pasidalinti, kaip kuriai sekėsi?

Saldumynų neįrašiau, labiausiai žiūriu kiekio. Pvz., man neretai iki pilnos laimės užtenka vieno gabalėlio šokolado arba pusės šaukštelio uogienės. Tada rašausi žalią. Arba padarau trumpesnę mankštą, užtat nueinu dvigubą atstumą - taip pat.
Dėl išbandymų dienų - drinks_cheers.gif
Nuo šiandien savo taisykles dar papildau kontrastiniu dušu.
02.04 buvo žalia, o šiandien pasidarau laisvą dieną vietoj numatyto šeštadienio, nes vakare susitinku su draugėm skaniai vakarienei.
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 05, 12:15)
aš kasdien išgeriu vieną litrą, bet išgeriu tik todėl, kad nusipirkau water treatment gemstones, iš vakaro užsipilu litrą vandens, kitą dieną išgeriu ir vėl iš naujo... tokia kaip savikontrolė gaunasi... priverstinė biggrin.gif

Neskaitau vokiškai, bet gal čia kažkokie stebuklingi mineralai, kurie pakeičia vandens struktūrą? Ar skanus toks vanduo?

QUOTE(alkaja @ 2016 02 05, 13:14)
Sveikos 4u.gif

Mano dienos - 02.03 žalia, 02.04 raudona .

Aš irgi neįtraukus, kad negalima saldumynų, tačiau logiškai mąstant jų turėtų būti tikrai labai nedaug, nes kitu atveju gausis paradoksas - dienos bus žalios, o svoris augs smile.gif Bet jei būčiau įsirašius ir už kiekvieną saldainį bausčiau save raudona diena, o kitų taisyklių laikyčiaus griežtai, irgi gautųsi panašus tik atvirkštinis efektas - dienos raudonos, o svoris sėkmingai tirpsta.
Atsakyti
QUOTE(Gabi* @ 2016 02 05, 16:10)
Neskaitau vokiškai, bet gal čia kažkokie stebuklingi mineralai, kurie pakeičia vandens struktūrą? Ar skanus toks vanduo?

aš nusipirkus dvejus - detoksikacijos ir ala riebalams skaidyti, ar kažkas tokio... gal Rasma plačiau ir daugiau apie tai galėtų parašyt.... o dėl skonio - negaliu sakyti, jog jis kažkoks kitoks būtų g.gif bet net jei naudos ir nebus didelės, tai prarasti irgi nieko neprarandu...
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 05, 10:21)
o smalsu dabar...

Buvom svečiuose, suneštinis balius. Tai aš irgi nelabai dietiškai nešiausi lotuliukas.gif
Atsakyti
R's, matei, Ąžuolyno bėgimą perkėlė į 24 dieną, atsirado papildoma diena treniruotei biggrin.gif
Atsakyti
Vakar ir šiandien aš tokia visa išsipūtusi kaip baliončikas. Vanduo pasikaupęs, pliusas 1.5kg nuo trečiadienio, skauda raumenis žiauriai, vakar vos prisėsdavau, šiandien kažkiek geriau. Gera mankšta vadinasi buvo thumbup.gif reiktų šiandien kažkokiu būdu prasitampyti, gal pravarys vandenį g.gif
Atsakyti
Labas rytas,sveikos gyvos smile.gif
QUOTE(braske09 @ 2016 02 05, 09:06)

mergaitės, šiandien vakarienei -cepelinai  cool.gif 

Cepelinus reik valgyti sekmadienį,nes vasrio 7d,tarptautinė cepelinų diena pasirodo tongue.gif

QUOTE(*Elli* @ 2016 02 05, 11:25)

Šiandien laukia sportas, o tada gražinimasis, einam su MB į balių bigsmile.gif Tai manau, jog diena bus raudona, nes meniu pasirinkti negaliu, ką atneš, tą teks valgyt. Bet tikslas: nepersivalgyti.

Kaip sekėsi baliuje? Kaip su valgymu reikalai,nepadauginai? biggrin.gif
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 05, 11:50)
Labai nesiūlau, nes ir taip manęs čia daug, bijau, kad nervint tuoj pradėsiu hihihi.gif

Ne nu....nervini tikrai,kai kalbi,kad Tavęs čia per daug,baik taip kalbėti,nes gausi dupcėn biggrin.gif Tu mums esi čia kaip Didelė mokytoja,konsultantė ir patarėja,mes Tau tik didelį AČIŪŪŪ už tai sakom wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Hilde @ 2016 02 05, 12:00)

Jau kitą savaitę raudonuosiu ne tas žodis : blyndienis, abiejų vaikų gimtadieniai, Valentino kaip ir nešvenčiam, bet tai kokiais saldainiai, šampanas  garantuotai doh.gif

Žodžiu laukia raudonoji savaitė biggrin.gif O gal kaip tik bus atvirkščiai,žaliuosi ir nuo visų pagundų atsilaikysi bigsmile.gif

QUOTE(wicked @ 2016 02 05, 12:40)
aš irgi... ir tikiuosi, ryt gausiu to gero cool.gif

Kokia proga,aa?
QUOTE(Gabi* @ 2016 02 05, 12:40)

bet, prisiminusi žalias/raudonas dienas, visgi pasakiau sau, kad paskubėsiu ir suspėsiu. Ir padariau savo antrąją mankštą po hmmmm.... gal 10 metų pertraukos smile.gif

Nu super,šaunuolė,kai nori viskas įmanoma thumbup.gif

QUOTE(d'esprit @ 2016 02 05, 13:58)
Manęs ryt laukia anytos cepelinai, MB sakė 1 cepelinas = 5km  cool.gif

Sekmadienį,sekmadienį reik valgyti cepakus,kai bus cepukų diena tarptautinė biggrin.gif
Bet TB labai gerai sugalvojo,cepas=5km thumbup.gif

QUOTE(alkaja @ 2016 02 05, 14:14)

Aš laikausi savo taisyklių ir nors viena neįvykdyta taisyklė,nesvarbu kokios aplinkybės privertė neįvykdyti,vistiek diena raudona,čia man tos raudonos/žalios dienos ne kiek dėl to,kiek surinksiu tokių ar tokių dienų,o tiesiog dėl savęs pačios,stebėjimo,analizavimo,kad pati matyčiau kodėl krenta/nekrenta svoris.
pvz: vakar penktadienis,diena pas mane laisvė papūgoms,kaip aš sakau,kada galiu valgyti ką noriu ir kiek noriu,bet dieną žymiu raudonai,nes svorio įtakatai aišku nieko gero ta diena ''laisvė maistui''.

QUOTE(d'esprit @ 2016 02 05, 17:54)
R's, matei, Ąžuolyno bėgimą perkėlė į 24 dieną, atsirado papildoma diena treniruotei  biggrin.gif

Neaa nemačiau,ačiū,kad perspėjai smile.gif
Atsakyti
Oi kaip apsimelavau,pasirodo tarptautinė cepelinų diena ne Vasario 7d, o vasario 2d,kaip man ten susišvietė,kad vasario 7d doh.gif biggrin.gif Žodžiu tada nevalgom cepelinų,nevalgom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R's... @ 2016 02 06, 10:02)
Oi kaip apsimelavau,pasirodo tarptautinė cepelinų diena ne Vasario 7d, o vasario 2d,kaip man ten susišvietė,kad vasario 7d doh.gif  biggrin.gif  Žodžiu tada nevalgom cepelinų,nevalgom biggrin.gif

Manęs šiandien ilgasis bėgimas laukia, tai tų cepelinų neliks nė kvapo irnesakyk.gif
Atsakyti