Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

QUOTE(R's... @ 2016 02 06, 08:14)
Kokia proga,aa?

dėdei 50 metų, balius nusimato biggrin.gif ir nors tikrai neplanuoju ėsti, bet vien salotos lapu irgi neapsiribosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 06, 11:40)
dėdei 50 metų, balius nusimato biggrin.gif ir nors tikrai neplanuoju ėsti, bet vien salotos lapu irgi neapsiribosiu biggrin.gif

Smagaus baliaus mirksiukas.gif

Mano bėgimas nukeliamas į rytojų, paslydau ant šampano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 06, 14:40)

Mano bėgimas nukeliamas į rytojų, paslydau ant šampano  biggrin.gif

biggrin.gif
Aš vakar raudonavau. Viskas buvo išpildyta ir papildyta 2 taurėm raudono sauso vyno, saldainiu, keliais kukurūzinias čipsais smile.gif
Kitą savaitę paprašysiu pakeist raudonų-žalių dienų planą. Vandens gėrimas pasirodo man visai neaktualus: išgeriu be problemų. Ir susigalvojau, kad dar norėsiu pakeitimų gavėnios laikotarpui. Jei tik galima, aišku wink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar ir šiandien (5d ir 6d) atsižymiu raudonai. Vakar koją pakišo jogurtai ir šokoladukai (parsivilko gražuolės nelabosios mmm), nesportavau, nes pilvą maudžia be proto, šiandien vakare einam alaus, tai jaučiu ir kažkas prie alaus į nasrus įšoks.

Parsisiunčiau myfitnesspal programėlę, skaičiuoti kalorijoms. Tai paskaičiuosiu griežčiau visus reikalus.

Gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 06 vasario 2016 - 20:00
Labas 4u.gif
05 d. raudona (neišgėriau reikiamo skysčių kiekio ir vakarienė ne baltymai , o cepelinai biggrin.gif )
06 d. žalia.
Atsakyti
Pas mane vakar ir šiandien raudona, emocinis valgymas pramušė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 06, 20:37)
Pas mane vakar ir šiandien raudona, emocinis valgymas pramušė  doh.gif

Uch, laikykis 4u.gif baltymų suvalgyk būtinai, ir jokiu būdu nebandyk kompensuoti kitą dieną mažu kaloringumu.
Pas mane irgi tai apsilanko kartas nuo karto. Tik va, jau seniai buvo - džiaugiuosi, kažkaip sutramdžiau eržilą. Bet aš ir taip pavalgyti mėgstu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2016 02 06, 20:39)
Uch, laikykis  4u.gif baltymų suvalgyk būtinai, ir jokiu būdu nebandyk kompensuoti kitą dieną mažu kaloringumu.

Baltymų nenoriu, eisiu alaus. Dar šiandien leidžiu sau paėst, bandysiu šiąnakt normaliai pailsėt ir tikiuosi, kad ryt situacija bus kontroliuojama. Šįkart emocinį valgymą nuovargis iššaukė, tai lengviau bus susitvarkyt.
Mažo kaloringumo ir iškrovos dienų ne(be)darau ir kitoms nerekomenduoju, peilis medžiagų apykaitai.
Atsakyti
5 ir 6 - žalios.
Vėl persistengiau, šįsyk su vaikščiojimu doh.gif Išėjau su lazdom po ilgos pertraukos ir nusprendžiau pažiūrėti kokie rezultatai einant 11 km (lyginant su pernai treniruotu laikotarpiu). Tai užtrukau 22 min ilgiau (1 val 53 min) ir nusiplūkiau juodai cool.gif Dar tokią kalvotą trasą pasirinkau, kad žingsniamatis rodo 42 užliptus aukštus ir praktiškai 1.5 val kardio zonoje doh.gif Nebuvo kur dingt, kad nuėjau tokiu keliu, tai bambėjau dar biggrin.gif Kažkokią saiko neturėjimo ligą su sportu turiu, nesusivaldau..po to gi jaudinuos, jog viskas gerai būtų. Skauda kojas aišku doh.gif
Atsakyti
5 diena žalia, 6 diena, kaip ir priklausė - raudona... neėdžiau, tik karštą suvalgiau, medaus torto gabaliukas, ir keli lapeliai skruzdėlyno... ai dar latte... gėriau tik vandenį daugiau, su citrina... taip kad dar labai padoriai laikiausi...
Atsakyti
5 ir 6 d. raudonos.
Penktadienį leidau sau visko pavalgyti, tačiau persistengiau dėl kiekio ax.gif
Vakar per mažai sportinio judėjimo (nors paprasto judėjimo buvo - tvarkiau butą).
D'esprit, ar būtinai iškrovos dienos lėtina medžiagų apykaitą? Kai anąkart laikiausi kokius du mėnesius kiekvieną pirmadienį - atrodė atvirkščiai.
Atsakyti
Nute, dideli tarpai tarp valgymų, mažas kaloringumas ar bado dienos yra veiksniai, lėtinantys medžiagų apykaitą. Savo kailiu išbandyta, kai reguliariai darant iškrovas, svoris natūraliai nustoja krist ir krenta tik tiek, kiek nukrenta per iškrovą. Paskui, perskaityta literatūra bei trenerių komentarai pakeitė nuomonę ir požiūrį. Sėkmingam svorio metimui reikalingas pastovus mitybos režimas su normaliu kalorijų kiekiu bei fizinis aktyvumas, kiek tai įmanoma. Toks yra mano požiūris, gink Die nei vienai to neperšu, kiekviena turim savo pasirinktą kelią norimos figūros link 4u.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti