Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Labas labas labas bigsmile.gif

QUOTE(d'esprit @ 2016 01 28, 20:09)

*Ooo, picas tai aš mėgstu    Jei picom atsilyginsi, tai gali gaut patarimų norit to, ar ne  lotuliukas.gif
4u.gif

**Pabėgiojau, oras fantastiškas, 3km buvo pats tas, ypač kai teko bėgt prieš vėją 

* Aišku,kad patarimų noriu biggrin.gif Tai picų bus daug biggrin.gif
**Na ir šaunuolė thumbup.gif bigsmile.gif Dvigubai jėgų atidaviai galinėdamasi su vėju smile.gif

QUOTE(*Elli* @ 2016 01 28, 22:52)

Sąžiningai sportuoju ir maitinuosi, savijauta puoki ir iškart kūdesnė jaučiuosi

Puiku,šaunuolė thumbup.gif Ir smagu,kad pati gerai jautiesi mirksiukas.gif
QUOTE(wicked @ 2016 01 29, 11:58)

kažkokią motyvaciją tos raudonos/žalios dienos duoda... bijau paraudonuot, matyt laugh.gif prie veido netinka cool.gif

drinks_cheers.gif Motyvacija tikrai gera ir tada bus aišku žiūrint į lentelę,kai prisiduosim pliusą ar minusą,viską pasakys raudonos/žalios dienos.

QUOTE(d'esprit @ 2016 01 29, 15:21)
Tai tylim?  g.gif

Kalbam,tiksliau rašom biggrin.gif
QUOTE(wicked @ 2016 01 29, 16:13)

mes "kieti" tik namuose laugh.gif

Tipo šūstri tik savam kieme lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Aš irgi savo spalvinimą raudona/žalia pradėsiu nuo vasario 1d. ax.gif Vis dar galvoju sau taisykles,bet jaučiu nieko gudriau neprigalvosiu nei kitos biggrin.gif Bet vakarykščią dieną įvertinčiau ''žalia'' thumbup.gif

Kaip vakarojat? bigsmile.gif
Mes eisim visa šeimyna pasivaikščioti,oras neblogas,reikia lašinukus biškiuką patirpdyti biggrin.gif
Atsakyti
Laukiu vyro su kebabu, kad mažiau nuodėminga būtų, kebabas lėkštėj biggrin.gif Šiandien raudonuosiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 29, 17:54)
Laukiu vyro su kebabu, kad mažiau nuodėminga būtų, kebabas lėkštėj  biggrin.gif  Šiandien raudonuosiu  cool.gif

Kebabas yra baltymas mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R's... @ 2016 01 29, 17:39)
Tipo šūstri tik savam kieme  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
---
Kaip vakarojat?  bigsmile.gif

patikėk hihihi.gif mano vaikas namie ir svetur kaip diena nuo nakties - namie direktorius numeris vienas, svetur net nejauti, kad jis yra hihihi.gif iki pripranta ir apsipranta...
---
kas sau biggrin.gif
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 29, 17:54)
Šiandien raudonuosiu  cool.gif

aš sąžiningai laikausi cool.gif
iki lomkės neparėjo laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2016 01 29, 17:56)
Kebabas yra baltymas  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Aš savęs taip neapgaudinėju biggrin.gif Tokie baltymai labai gražiai gula ant šonų laugh.gif

QUOTE(wicked @ 2016 01 29, 17:57)
patikėk hihihi.gif mano vaikas namie ir svetur kaip diena nuo nakties - namie direktorius numeris vienas, svetur net nejauti, kad jis yra hihihi.gif iki pripranta ir apsipranta...

aš sąžiningai laikausi cool.gif
iki lomkės neparėjo laugh.gif

Maniškiai abu taip pat, namie pasiutę, kaip nežinau kas, svečiuose nei garso neišgrsi smile.gif

Ko prisivalgei? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 29, 18:11)
Aš savęs taip neapgaudinėju  biggrin.gif  Tokie baltymai labai gražiai gula ant šonų laugh.gif

Priklauso nuo dydžio mirksiukas.gif jeigu didelis, tada taip, bet jeigu nelabai didelis, ar vyrui padovanojai, tada tikras baltymas. Jeigu kebabas faršo, tai jis gan riebus yra, bet - keptas ant griliaus. O jeigu grynos mėsos, tada išvis pasaka, dietiškas maistas lotuliukas.gif druskos tik daugoka, vanduo gali laikinai pasikaupti.
Papildyta:
Šiandien būsiu raudona, nes eisim į svečius, valgysim risotto, aš nešuosi desertą (banofi torčiuką). Vynelio irgi bus, prie vandens lotuliukas.gif

Mane kartais net juokas paima, buvom nusprendę alkoholio nebevartoti, ir kaip tyčia, vartojimas išaugo kokius tris kartus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2016 01 29, 18:28)
Priklauso nuo dydžio  mirksiukas.gif jeigu didelis, tada taip, bet jeigu nelabai didelis, ar vyrui padovanojai, tada tikras baltymas. Jeigu kebabas faršo, tai jis gan riebus yra, bet - keptas ant griliaus. O jeigu grynos mėsos, tada išvis pasaka, dietiškas maistas  lotuliukas.gif druskos tik daugoka, vanduo gali laikinai pasikaupti.

Aha aha, padažas, bulvytės fri, kalnas daržovių ir 5 gabaliukai vištienos, nu grynas baltymas lotuliukas.gif

Aš jei čytinu, tai čytinu nuoširdžiai ir nemeluoju sau, kad junk food'as yra sveikas maistas irnesakyk.gif
Atsakyti
Kaip gera penktadienio vakarą pailsėti thumbup.gif Tik ką pažiūrėjau laidą "Stilius". Abi laidos dalys labai patiko, bet į mūsų temą yra antroji dalis. Rodo apie Insanity trenerį Igną Bakėjų - daug motyvacijos sportuoti, daug patarimų.
Jei kam įdomu, laida yra
čia

D'esprit, rodos Tu sportavai tą Insanity?
Atsakyti
QUOTE(alkaja @ 2016 01 29, 18:49)
Kaip gera penktadienio vakarą pailsėti thumbup.gif Tik ką pažiūrėjau laidą "Stilius". Abi laidos dalys labai patiko, bet į mūsų temą yra antroji dalis. Rodo apie Insanity trenerį Igną Bakėjų - daug motyvacijos sportuoti, daug patarimų.
Jei kam įdomu, laida yra 
čia

D'esprit, rodos Tu sportavai tą Insanity?

Esu bandžius Insanity, bet gana sudėtingos ir intensyvios treniruotės, daug ištvermės ir jėgų reikia, man nepatiko smile.gif

O Igną Bakėjų žinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 29, 18:42)
Aha aha, padažas, bulvytės fri, kalnas daržovių ir 5 gabaliukai vištienos, nu grynas baltymas  lotuliukas.gif 

Aš jei čytinu, tai čytinu nuoširdžiai ir nemeluoju sau, kad junk food'as yra sveikas maistas irnesakyk.gif

tai bulves ir padažą vyrui atiduok lotuliukas.gif bus mėsa ir daržovės lotuliukas.gif

Na bet taip, jeigu jau čytinti, tai nuo dūšios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2016 01 29, 20:05)
tai bulves ir padažą vyrui atiduok  lotuliukas.gif bus mėsa ir daržovės  lotuliukas.gif

Na bet taip, jeigu jau čytinti, tai nuo dūšios  thumbup.gif

Jei bulves ir padažą vyrui, tai tada geriau išsivirt vištienos, pasipjaustyt daržovių ir bus tas pats lotuliukas.gif

Kaip sakoma, jei vogt tai milijoną, jei mylėt, tai hmmm.. nu karalienė man netinka, reikia prisitaikyt kažkaip sau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 29, 20:25)
Jei bulves ir padažą vyrui, tai tada geriau išsivirt vištienos, pasipjaustyt daržovių ir bus tas pats  lotuliukas.gif

Kaip sakoma, jei vogt tai milijoną, jei mylėt, tai hmmm.. nu karalienė man netinka, reikia prisitaikyt kažkaip sau  biggrin.gif

Jei vogt tai milijoną, jei valgyt, tai kebabą mirksiukas.gif
Atsakyti