Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Sveikos 4u.gif

Na, šiandien ir aš jau pradedu laikytis žalių-raudonų dienų. Darbe laikytis taisyklių - ne taip jau ir sunku. Bet atsilaikyti nuo pagundų, grįžus namo, vakare - bus jau tikras iššūkis g.gif

D'Esprit - kažkaip praleidai ir neįkėlei mano taisyklių į tą google dokumentą. Įkelk, kai galėsi
Atsakyti
Sveikos,

senokai buvau įlindus. Gerai, kad programėlę turiu, kur visos nuodėmės ir pasiekimai surašyti. Taigi mano sausio spalvos: 28,29,30,31
Na ką. Paskutinis žiemos mėnuo. Tuoj skrandas mesim. Ištvermės mums visoms ir valios biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(R's... @ 2016 02 01, 06:24)

d'esprit išduok paslaptį kur Jums kebabai skaniausi  bigsmile.gif  Mes anskčiau pirkdavome vienoje vietoje,būdavo skanūs,bet paskui labai suprastėjo ir kažkaip dabar neturim tos vienintelės vietos kur pirktume,nors kaip ir sakiau perkam į metus 2-3kart,max  biggrin.gif

Netoli mūsų atsidarė liuks kebabai, tik nežinau, ar tie patys, kaip prie girstučio. Bet kebabai lėkštėj visai skanūs smile.gif Nors retai mes juos valgau, dažniau šiaip užsisakom maistą į namus, kai kai kas, pirštais nerodysim, tingi gamint cool.gif

Tiesa, vakar važiavau pro Tavo namus, bandžiau atspėt, kur Tu gyveni biggrin.gif
Atsakyti
Mazule, mes irgi atostogas į Tenerifę užsisakėm, spalio mėnesiui. Kaip laukiu wub.gif Tikiuosi tik darbą kuo greičiau gauti, kad po to nebūtų problemų išsiprašyti doh.gif Priedu, atostogos veikia kaip papildoma motyvacija. Noriu su bikini atrodyti gražiai ax.gif

wicked, labai smagu, kad koncertas patiko thumbup.gif

braske, laikykis, nepasiduok cool.gif Man užėjus mmm, aš net naktį sapnavau, kad valgau kinder šokoladą ir pirštu valgau torto glaistą mega_shok.gif Nu čia dabar, galvojau visai šratai susisuko lotuliukas.gif Bet atsilaikiau cool.gif

Mano šeštadienis buvo žalias, 3 didelės stiklinės vandens, sportas, mityba normali. Bet sekmadienis ax.gif Nesilaikiau normalaus mitybos rėžimo, praleidau užkandžius, pusryčiams ir pietums buvo kvietinė bandelė su dešra su kiaušinių užtepėle, o vakarienei sushi, keptas bananas ir vyno taurė. Labai užsinorėjau azijietiško maisto, užsisakėm į namus... Tai tiek privalgiau, atrodo kiek ten to sushi tėra doh.gif Sporto taip pat nebuvo. Taip kad žymim sekmadienį raudonai.

Dar noriu pasiektu tikslu pasidžiaugti. Susiėmiau sausio 14 dieną su 75,5 kg, tikslas buvo iki vasario pirmos pasiekti 74,0 kg. Šiandien pasisvėriau: 74,1 kg. Skaitau savo tikslą kaip užskaitytą ax.gif

d'esprit, gal gali pakeisti lentelėje pradinį svorį į 75,5 kg?
Atsakyti
QUOTE(alkaja @ 2016 02 01, 10:44)
D'Esprit - kažkaip praleidai ir neįkėlei mano taisyklių į tą google dokumentą. Įkelk, kai galėsi

Atsiprašau, pražiūrėjau 4u.gif Jau įkėliau smile.gif

QUOTE(*Elli* @ 2016 02 01, 10:52)

d'esprit, gal gali pakeisti lentelėje pradinį svorį į 75,5 kg?

Pakeičiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R's... @ 2016 02 01, 06:24)
wicked tai sakai koncertas liuks thumbup.gif  smagu. Kaip pavyko pamiegoti,emocijos leido užmigti?

ooo jooo, toks geras, kad dar ir šiandien tomis emocijomis gyvenu ir dainos tebeskamba galvoje bigsmile.gif o miegoti miegojau... gal apie pusę antros nakties užmigau... laimei, sūnui pamokos šiandien nuo 9, tai ta extra valanda gerai buvo biggrin.gif jam, ypatingai reikėjo...
QUOTE(braske09 @ 2016 02 01, 08:18)
tai kad aš jau koks šeštas mėnuo nevartoju jokio alkoholio, tai jau pilvas kaip ir turėtų pasimatyt g.gif  lotuliukas.gif
---
nuo pirmadienio susigriebiu rimtai, gana čia, palaida bala biggrin.gif O man dar dvigubai sunkiau, mmm ant nosies doh.gif

tai gal Tu iš tų besilaukiančių, kur nežino, kad laukiasi iki gimdymas prasideda hihihi.gif
---
o aš likau nesupratus... mmm parėjo gal net 10 dienų anksčiau nei kad turėjo g.gif ir be tų visų bjaurių požymių - kad cukraus cukraus cukraus hihihi.gif biški sunerimus buvau ax.gif
QUOTE(alkaja @ 2016 02 01, 10:44)
atsilaikyti nuo pagundų, grįžus namo, vakare - bus jau tikras iššūkis g.gif

kad tas žymėjimas gana neblogai motyvuoja ir padeda laikytis... žinai, kad negalima, vadinasi - negalima cool.gif o jei ką - pamažu pamažu priprasi 4u.gif
Atsakyti
Merginos, pagalvojau, gal būtų įdomus dar toks variantas: nusistatom, kiek kiekviena norim numesti per mėnesį ir siekiam to tikslo. Būtų vienas iš savimotyvacijos būdų, kai didelis tikslas suskaidomas į mažesnius tikslus. Laikotarpis vasario 3 d - kovo 2 d, 4 savaitės. Kas už?
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 01 31, 23:34)
ar patiko dukrai koncertas? bigsmile.gif

Labai patiko, ir dukrai ir tėčiui - apsipatenkinę parvažiavo, šiandien vos į mokyklą prikėliau saviškę biggrin.gif

Kaip man sunku įsivažiuoti į darbus šiandien doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 01 vasario 2016 - 11:55
Man tai tinka. Turiu 3 mėnesius, naują bikinį ir 3 atliekamus lašinių kilogramus ant klubų. Taip kad mano tikslas man pačiai labai aiškus. Kilogramas mėnesiui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 01, 11:38)
Merginos, pagalvojau, gal būtų įdomus dar toks variantas: nusistatom, kiek kiekviena norim numesti per mėnesį ir siekiam to tikslo. Būtų vienas iš savimotyvacijos būdų, kai didelis tikslas suskaidomas į mažesnius tikslus. Laikotarpis vasario 3 d - kovo 2 d, 4 savaitės. Kas už?

būčiau už ir su savo tempais, svajočiau apie 75kg cool.gif
QUOTE(Mazule @ 2016 02 01, 11:55)
Labai patiko, ir dukrai ir tėčiui - apsipatenkinę parvažiavo, šiandien vos į mokyklą prikėliau saviškę  biggrin.gif

maniškis atsikėlė, sunkiau nei įprastai, bet neatleidau nuo mokyklos... bjauri aš tuo klausimu, o dar kontrolinis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 01, 11:38)

aš už 4u.gif tikslas -1 kg rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 01, 11:59)
būčiau už ir su savo tempais, svajočiau apie 75kg cool.gif

maniškis atsikėlė, sunkiau nei įprastai, bet neatleidau nuo mokyklos... bjauri aš tuo klausimu, o dar kontrolinis cool.gif

Musu mokykloje apie tai negali buti net kalbu. Todel ir atostogas planuojame tik kai moksleiviu atostogos, deja...
Atsakyti