Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

QUOTE(Mazule @ 2016 02 01, 13:17)
Musu mokykloje apie tai negali buti net kalbu. Todel ir atostogas planuojame tik kai moksleiviu atostogos, deja...

pas mus, spėju, irgi ta pati politika, bet taip ir turi būti... aišku, gali gi paskui suraitot raštelį - blogai jautėsi, bet mokykla yra mokykla... nenori, galėjai neiti į koncertą cool.gif ir tikrai nesuprantu tėvų, kurie atostogas susiplanuoja per vaikų mokslo metus... dar geriau būna, kai tarkim, žiemos atostogos, o keliaujama iš karto po jų doh.gif žinau tokių atvejų ax.gif juk tikrai galima pasiplanuot... dar suprantu, kai ten kokią dieną vėluoji, nes negali grįžti anksčiau... bet ai... kiekvienam savo biggrin.gif
Atsakyti
Labas,

Kažkaip iškrito savaitė iš gyvenimo, nė nepastebėjau, kaip prabėgo. Susivokiau, kad trečiadienį neprisidaviau, nes buvau pasiėmusi laisvą dieną - 100 reikalų ir dar dukra susirgo, paskui paaiškėjo, kad kitą dieną visa klasė kažkokiu virusu užsikrėte (maniškė dieną anksčiau ir, panašu, ne tuo virusu). Dar mokyklos projektas, dar milijonas kitų užduočių ir vėl neliko laiko nei namus išsikuopt prideramai, nei valgyt padoriai pagamint. Pratęsiant temą apie kebabus, aš jų Lietuvoje skanių dar neragavau, tai galima sakyti niekada nevalgau, bet šį Sekmadienį visai nebuvo laiko valgiui ruošti, o picos užsisakyti nebesinorėjo, tai nusprendėm išbandyt kebabus. Užsisakėm, gavom, po to visą vakarą man jie priminė apie save, daugiau -ne ne. Vaikams irgi nepatiko nei koldūnai, nei pica iš tos pačios maitinimo įstaigos. Tai tieko paskubom pienišką makaronų sriubą virti, nes nieko greitesnio nebūčiau sugalvojusi.

QUOTE(d'esprit @ 2016 01 28, 14:45)
Manau, kad geriausia būtų kasdien, nes paskui pasimirš pačiom, kurios tos dienos žalios, kurios raudonos, bet jei neišeina taip, tai galima ir už kelias dienas prisiduot  smile.gif  Žodžiu, kaip pačiom patogiau, tik prisiduodamos už kelias dienas rašykit mėnesio dienom, o ne "vakar", "užvakar" ir pan (čia jau aš savo patogumu rūpinuosi  biggrin.gif )

Parašiau až.

Norėčiau ir aš pabandyti su tom žaliom/raudonom dienom, bet esu tokia nedisciplinuota... Man taip sunku laikytis taisyklių ir pažadų sau...

Gal ir man galima tavo blogą paskaityti?

QUOTE(wicked @ 2016 01 31, 10:19)
Imagine Dragons koncertas cool.gif
varau su pilna mašina jaunimo hihihi.gif tik jie, kadangi dar jauni, eina į sėdimas vietas, o aš varysiu šokti laugh.gif viena cool.gif

Kartais jaučiuosi visai atsilikusi. Visi varo į koncertą, o aš net negirdėjus tokios grupės. Įsijungiau, klausau, aha, keletas dainų girdėtų, bet paklausta niekada nežinočiau, kas atlieka...

Aš tai labai norėčiau į Mariah Carey koncertą. Oi kaip norėčiau, bet šeimai mano neaktualu/neįdomu, o ir brangu, bendraminčių tokiai muzikai irgi nėra. Viena į koncertus vaikščioti dar neišmokau.
Atsakyti
QUOTE(Gabi* @ 2016 02 01, 13:58)
Norėčiau ir aš pabandyti su tom žaliom/raudonom dienom, bet esu tokia nedisciplinuota... Man taip sunku laikytis taisyklių ir pažadų sau...
---
Kartais jaučiuosi visai atsilikusi. Visi varo į koncertą, o aš net negirdėjus tokios grupės.
---
Viena į koncertus vaikščioti dar neišmokau.

pabandyti juk gali 4u.gif
man, žinok, irgi sunku su disciplina ir pažadais... bet nenoriu lentelėje vien raudonuoti, tai tenka prisilaikyti biggrin.gif renkiesi, ko labiau norisi...
---
kad čia tokia šiek tiek paauglių grupė biggrin.gif kaip vienas vaikinukas sakė, tiem, kam 35 ir mažiau hihihi.gif tai aš vos vos pralindau į tą amžiaus cenzą pagal jį laugh.gif iš kitos pusės - su muzika pas mane daug bendro gyvenime... iš MB... plius sūnus klauso, jam patinka... nors ir aš ne viską žinau, ir ne tuo labiau ne viską klausau...
---
be reikalo 4u.gif
aš tą dalyką išmokau JAV... vėlgi, jei ne MB, į koncertus niekada nebūčiau ėjusi, o kiek daug išmokau ir sužinojau su juo bigsmile.gif kad ir tą, jog eiti vienai, jei nėra su kuo... eidavom ir su MB, bet būdavo, kad jam nepatinka tai, kur aš noriu... nerandu kompanijos, einu viena... net pradėjo patikti, nes niekada neinu į koncertą, kad pabendrauti su kažkuom, einu, kad muzikos paklausyt... tą idealiausia daryti vienai, nes niekas neblaško biggrin.gif esu net ir į vieną festivalį variusi viena bigsmile.gif užtai šiai dienai turiu savo 'dievukų' dovanotą plakatą su jų autografais, kaba ant sienos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabi* @ 2016 02 01, 13:58)

Gal ir man galima tavo blogą paskaityti?

Viena į koncertus vaikščioti dar neišmokau.

Žinoma mirksiukas.gif

O aš mielai eičiau viena, bet manęs neišleidžia.. smile.gif

Wicked, nu negaliu skaityt tavo įspūdžiu iš koncerto, pavydžiu biggrin.gif Taip noriu kur nors į žmones išeit, jau tos 4 sienos stogą rauna wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 01, 13:25)
pas mus, spėju, irgi ta pati politika, bet taip ir turi būti... aišku, gali gi paskui suraitot raštelį - blogai jautėsi, bet mokykla yra mokykla...

Pas mus per semestrą leidžiama tėvams pateisinti 30 pamokų - realiai savaitę. Visos kitos teisinamos tik su daktaro pažymom arba administracijos žinia. Daug praleidę keliauja pas direktorių ant kilimėlio ax.gif
Suprantu ir pateisinu tokią griežtą mokyklos politiką, nes ne tik vaikai, bet ir tėvai turi laikytis taisykių ir jausti atsakomybę 4u.gif

Į renginius taip pat esu mėgėja nueiti viena - tada tikrai paklausau muzikos ar atidžiau pažiūriu spektaklį, su savimi padiskutuoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 01, 14:18)
O aš mielai eičiau viena, bet manęs neišleidžia..  smile.gif
---
Wicked, nu negaliu skaityt tavo įspūdžiu iš koncerto, pavydžiu  biggrin.gif  Taip noriu kur nors į žmones išeit, jau tos 4 sienos stogą rauna  wacko.gif

dar ir taip būna? bigsmile.gif
---
oi, aš šiandien galėčiau rašyti ir rašyti... netelpu savy vis dar hihihi.gif bet... laikausi biggrin.gif o šiaip tai... galėsi atsilygint man - po Lemon Joy laugh.gif
QUOTE(Mazule @ 2016 02 01, 14:18)
Suprantu ir pateisinu tokią griežtą mokyklos politiką, nes ne tik vaikai, bet ir tėvai turi laikytis taisykių ir jausti atsakomybę 4u.gif
---
Į renginius taip pat esu mėgėja nueiti viena - tada tikrai  paklausau muzikos ar atidžiau pažiūriu spektaklį, su savimi padiskutuoju  blush2.gif

negaliu nesutikti thumbup.gif
---
o, draugė 4u.gif nes tikrai yra žmonių, kurie nesupranta, kaip aš galiu eiti į koncertą viena...
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 01, 14:22)
dar ir taip būna? bigsmile.gif
---
oi, aš šiandien galėčiau rašyti ir rašyti... netelpu savy vis dar hihihi.gif bet... laikausi biggrin.gif o šiaip tai... galėsi atsilygint man - po Lemon Joy laugh.gif

Būna, turbūt bijo išleist vieną laugh.gif

Įsivaizduoju, smagu gyvent tokiais įspūdžiais rolleyes.gif Jooo, atsilyginsiu biggrin.gif bet dar negreit, dar 26 dienos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 01, 14:27)
Būna, turbūt bijo išleist vieną laugh.gif

Jooo, atsilyginsiu  biggrin.gif  bet dar negreit, dar 26 dienos  cool.gif

hihihi.gif
nieko nepadarysi cool.gif

doh.gif kodėl aš buvau įsitikinus, kad jau šį savaitgalį tas koncertas...
aš jau būsiu pamiršus savus įspūdžius, tai bus juodai pavydu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 01, 14:30)

doh.gif kodėl aš buvau įsitikinus, kad jau šį savaitgalį tas koncertas...
aš jau būsiu pamiršus savus įspūdžius, tai bus juodai pavydu laugh.gif

Deja, tik 27 dieną, dar teks palaukt ax.gif Iš tikrųjų tai nustebau pamačiusi, kad koncertuos, nesitikėjau, kad taip greit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 01, 14:34)
Iš tikrųjų tai nustebau pamačiusi, kad koncertuos, nesitikėjau, kad taip greit  smile.gif

kad, pasirodo, ten tas straipsnis melagingas buvo... nors taip, ligoninėje jis buvo...
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 01, 14:36)
kad, pasirodo, ten tas straipsnis melagingas buvo... nors taip, ligoninėje jis buvo...

Mhm, mačiau per tv interviu su juo. Nustebino, kad atorodo visai kitoks žmogus nei būna scenoje, nors, turbūt nieko čia stebinančio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 01, 14:41)
Mhm, mačiau per tv interviu su juo. Nustebino, kad atorodo visai kitoks žmogus nei būna scenoje, nors, turbūt nieko čia stebinančio  smile.gif

primink, per ką rodė? nes ištrauką mačiau, gal kur internete įrašas yra g.gif

kuom kitoks? g.gif
Atsakyti