Labas,
Kažkaip iškrito savaitė iš gyvenimo, nė nepastebėjau, kaip prabėgo. Susivokiau, kad trečiadienį neprisidaviau, nes buvau pasiėmusi laisvą dieną - 100 reikalų ir dar dukra susirgo, paskui paaiškėjo, kad kitą dieną visa klasė kažkokiu virusu užsikrėte (maniškė dieną anksčiau ir, panašu, ne tuo virusu). Dar mokyklos projektas, dar milijonas kitų užduočių ir vėl neliko laiko nei namus išsikuopt prideramai, nei valgyt padoriai pagamint. Pratęsiant temą apie kebabus, aš jų Lietuvoje skanių dar neragavau, tai galima sakyti niekada nevalgau, bet šį Sekmadienį visai nebuvo laiko valgiui ruošti, o picos užsisakyti nebesinorėjo, tai nusprendėm išbandyt kebabus. Užsisakėm, gavom, po to visą vakarą man jie priminė apie save, daugiau -ne ne. Vaikams irgi nepatiko nei koldūnai, nei pica iš tos pačios maitinimo įstaigos. Tai tieko paskubom pienišką makaronų sriubą virti, nes nieko greitesnio nebūčiau sugalvojusi.
QUOTE(d'esprit @ 2016 01 28, 14:45)
Manau, kad geriausia būtų kasdien, nes paskui pasimirš pačiom, kurios tos dienos žalios, kurios raudonos, bet jei neišeina taip, tai galima ir už kelias dienas prisiduot

Žodžiu, kaip pačiom patogiau, tik prisiduodamos už kelias dienas rašykit mėnesio dienom, o ne "vakar", "užvakar" ir pan (čia jau aš savo patogumu rūpinuosi

)
Parašiau až.
Norėčiau ir aš pabandyti su tom žaliom/raudonom dienom, bet esu tokia nedisciplinuota... Man taip sunku laikytis taisyklių ir pažadų
sau...
Gal ir man galima tavo blogą paskaityti?
QUOTE(wicked @ 2016 01 31, 10:19)
Imagine Dragons koncertas
varau su pilna mašina jaunimo

tik jie, kadangi dar jauni, eina į sėdimas vietas, o aš varysiu šokti

viena
Kartais jaučiuosi visai atsilikusi. Visi varo į koncertą, o aš net negirdėjus tokios grupės. Įsijungiau, klausau, aha, keletas dainų girdėtų, bet paklausta niekada nežinočiau, kas atlieka...
Aš tai labai norėčiau į Mariah Carey koncertą. Oi kaip norėčiau, bet šeimai mano neaktualu/neįdomu, o ir brangu, bendraminčių tokiai muzikai irgi nėra. Viena į koncertus vaikščioti dar neišmokau.