Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Cukrine - aina sau kaip skaniai atrodo thumbup.gif man po sirgimų visai apetitas prapuolęs, nieko nesinori bet tavo bandelės sugrąžino apetitą biggrin.gif jau kad griebčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 02 03, 11:50)
Cukrine, ot, tai reiks dabar tą šaldytą tešlą bandyt  g.gif  bigsmile.gif  O ji tokia pat smagi tūsyti, kaip ir kildinta (man labai patinka dirbt su mieline, nes labai švelni ir minkšta  rolleyes.gif )

Tikrai smagi! As ir jau reciau kepu- man cukrinis diab.,tai man mazai galima miltu baltu(bet as sugriesiju kartais ax.gif ) Draugai vis praso iskepti kai atvaziuoja. Mergyte labai myli jas.

As kaip sakau reikia visko-tik padoriom porcijom(tik va beda nevisada gaunasi suvalgyti 200gr. ir vsio-o reiktu...)

Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2016 02 03, 11:56)
Cukrine - aina sau kaip skaniai atrodo  thumbup.gif  man po sirgimų visai apetitas prapuolęs, nieko nesinori bet tavo bandelės sugrąžino apetitą  biggrin.gif  jau kad griebčiau  biggrin.gif

oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukrinė avelė: 03 vasario 2016 - 11:12
Aina sau, prieš pietus tokie vaizdai yra siaubas kažkoks biggrin.gif kur dabar man gaut tokių naminių bandelių, kur kur kur tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 02 03, 11:19)
Aina sau, prieš pietus tokie vaizdai yra siaubas kažkoks biggrin.gif kur dabar man gaut tokių naminių bandelių, kur kur kur  tongue.gif

lotuliukas.gif mano mintis surašei biggrin.gif kur gaut??? Dabar doh.gif lotuliukas.gif

Cukrine, pavydžiu tavo draugams ax.gif 4u.gif
Atsakyti
labas rytas, jau kaip as uzsimaniau tu bandeliu su lasinukais, desra ir kitokiu bitik nesaldzios doh.gif , dirbau siandien virsvalandzius, ka tik namo parsigrudau, esti kai suva norejau, tai ir pavalgiau, niekas nepasiliko virsvalandziu dirbt, tik as ir dar toks vienas kur nedirba pastoviai... visiem daugiau dzin giliai.. as gal irg vien del savo vaizerio pasilikau, jis nemazai del manes viska daro, tai nenuvilsiu jau
Beje sianakt jis susikivircyjo su babajum vienu, nu esu apakus tu babaju naglumu ir aplamai viskuo. LT jau kita dien butu ismestas is darbo be teises pasiskust, o cia vazalojasi jie su visais tinginiais.. isivaizduokit, darbas vyksta, tas lentiajus sustabdo viska rekia, kad nespeja ir kava geria, laiko kavai eit nusipirkt gert yra , o spet ne.. ir pamegink jam ka pasakyt, issiuntinejo ant tryju raidziu, va kokius mes migrantus priglaudziam doh.gif et issiliejau, bet rimktai nervai daznai nelaiko matant tokias neteisybes g.gif
Nagliukas Sulija thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Katik sudauziau savo kvepalus(50ml.)bumtelejo ant plyteliu ir vsio. Ate , ate Cavalli doh.gif isvaliau sukes, kvepalus-ali visi namai iki pykinimo kvepia...vajeee doh.gif Mano katinelis nupuš nuo kvapų rolleyes.gif
Azucena, zinau ka reiskia neteisybe darbe ir zinok tokie tinginiu yra visur! Imk balioneli 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 03, 14:44)
Katik sudauziau savo kvepalus(50ml.)bumtelejo ant plyteliu ir vsio. Ate , ate Cavalli doh.gif isvaliau sukes, kvepalus-ali visi namai iki pykinimo kvepia...vajeee doh.gif Mano katinelis nupuš nuo kvapų rolleyes.gif
Azucena, zinau ka reiskia neteisybe darbe ir zinok tokie tinginiu yra visur! Imk balioneli 4u.gif

Sveika prisijungusi doh.gif aš prieš gerą pusmetį 100 ml. nutėškiau. Gerai, kad ne skutais, kažką pavyko stiklainiukan nuo krienų supilti hihihi.gif
Nieko, išsivadės tas kvapas.. nors šiaip tai žiauriai apmaudu. Te 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
reikia mamkai kelius sušildyti
user posted image

user posted image

(atsiprašau telefoninės nuotraukos)

Kvepiantys namai doh.gif
Atsakyti
Mes kažkada esam namie sudaužę 20 litrų ką tik pagaminto naminio obuolių vyno stiklainiuką smile.gif uch kaip namai kvepėjo biggrin.gif buvom apgirtę net negėrę biggrin.gif
Atsakyti
O Nikuna, melynake grzuola imetei wub.gif wub.gif wub.gif

Dar merginos siaip pasvarstymui. Ar skiriasi katyciu ir katinu auginimo ipatumai?(as tik bachurus auginus). Ar sugyventu katinas ir katyte? Ar du bachurai geriau?
Atsakyti
Aš tai turiu tokius kvepalus kurių MB tiesiog nekenčia, ir vis kėsinasi mest į sieną biggrin.gif tai irgi apramintas būna kad po tokių veiksmų visi namai bus ilgam prakvipę jo itin "mėgstamu" kvapu biggrin.gif

Kad man kas taip dabar kelius pašildytų kaip Nika wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 03 vasario 2016 - 15:04
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 03, 16:02)
O Nikuna, melynake grzuola imetei wub.gif  wub.gif  wub.gif

Dar merginos siaip pasvarstymui. Ar skiriasi katyciu ir katinu auginimo ipatumai?(as tik bachurus auginus). Ar sugyventu katinas ir katyte? Ar du bachurai geriau?

Oi, žinok, šitas klausimas toks be atsakymo...

Turiu 3 kates ir 2 katinus. Anksčiau dar 2 katinus turėjau. Tai priemieji du vienas kitą toleravo, bet nedraugavo.
Dabar geriausiai tarpusavyje ir su kitais sutaria katinai, katės tarpusavyje nesutaria, pakenčia kažkiek, nors Matilda su Zuzia (tiksliau, atvirkščiai) nesipeša. Katės su katinais irgi nelabai- tiksliaiu Runcius su visais ir visom sutaria, Bižū jį toleruoja, Zuzia užkabinėja ir apurzgia, Matilda vistiek po lova ar po vonia biggrin.gif Pedras su Runcium sutaria puikiai nuostabiai, su Bižū dabar pažaidžia kažkiek, šalia ėda. Draugautų su Zuzia, bet kad ta labai rėkia mūūūšaaaa [B]

Žodžiu, manau, kad nieko nepaaiškėjo iš mano pasakojimo. Atvirkščiai rolleyes.gif Na, visai kaip gyvenime biggrin.gif
Atsakyti