Cukriuk - Erendira jau parašė
čia toks klausimas kur nepabandęs nesužinosi
aš manau kad viskas nuo charakterių priklauso. Pas man Mauras su Kruopa puikiai sugyveno ir dabar pas tėvukus Mauras su Mikute abu patenkinti. Kruopa Grikį užaugino tai irgi viskas puiku. Mauras su Grikiu kol pas mane gyveno tai nebuvo artimų draugysčių bet todėl kad Grikiukas bandė Maurui prieš nosį letenom mojuoti, gavo nuo Mauro per ausis ir gerbia Maurą kaip neginčijamą autoritetą
Mikutė įsimylėjus Maurą ir šnypščia ant Kruopos su Grikiu net susiriesdama ir draugauti nenori
tai tomios pas mus peripetijos
Giliuk, beveik vėjas nupūtė
Jau po truputį rimsta, o tai žudo mane vėjas, galva barška kaip puodynė.Buvau kaimuke, nieko labai nenugriauta, tik keli sausuoliai ant žemės guli.Ir kaip visada kaimo liaudis be elektros tupi.Matyt kur linija pažeista.
Magnuna, ką tam kašikėlyje laikai?
Taip patiešnai atroo
Jau po truputį rimsta, o tai žudo mane vėjas, galva barška kaip puodynė.Buvau kaimuke, nieko labai nenugriauta, tik keli sausuoliai ant žemės guli.Ir kaip visada kaimo liaudis be elektros tupi.Matyt kur linija pažeista.
Magnuna, ką tam kašikėlyje laikai?
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 02 03, 19:27)
Kašikėlyje Kruopikė kartais miega
Giliukas išraiškingasis
Vėjas taip kaukia ir švilpia, kad pradedu abejoti ar dar tebėra stogas ant namo
Pas mus vejas kks sakes, sestadieni ryte is darbo eidama, galvojau tapsiu Mere Popins ir nuskriesiu, sketis i kita puse issiverte, ir kad atversciau atgal, nesioja viska
Na einu tinginiu Napolemona daryt i darba penktadieniui, nes kazkam baisai skanu tie pyragai visi... tai kaip isvaziuoju trym savaitem, tai tiek jau tos palepinsim
kad as taip issimiegociau kaip Grikis, miegu po 4-6val, niekaip neiseina pries darba pamiegot, paskui autobuse alpineju, o kaip pamiegot prisiverst jau neisivaizduoju....
Giliuko mimikos nepakartojamos
Na einu tinginiu Napolemona daryt i darba penktadieniui, nes kazkam baisai skanu tie pyragai visi... tai kaip isvaziuoju trym savaitem, tai tiek jau tos palepinsim
kad as taip issimiegociau kaip Grikis, miegu po 4-6val, niekaip neiseina pries darba pamiegot, paskui autobuse alpineju, o kaip pamiegot prisiverst jau neisivaizduoju....
Giliuko mimikos nepakartojamos
Napoleono noreciau...
Visa nakti tortus sapnavau
Visa nakti tortus sapnavau
QUOTE(Azucena @ 2016 02 03, 21:17)
Na einu tinginiu Napolemona daryt i darba penktadieniu
As irgi i darba darau tinginiu napaleona
Jau Sagytes ir Magnunos katuliai-tai artistu artistai. Labai nuotaika pakelia-grazuoliukai
Šito momento, kai jie gulės užpakalius sudūrę laukiau beveik 3 metus.Dabar taksas norėtų pažaisti, bet katinas nesupranta kvietimo ir duoda šuniui per ausis. Azu, nieko gudraus negaliu patarti dėl miego, žinau ten darbai nesimėto.Bet gal yra galimybė pasilengvinti darbą.Bet kokiu atveju laikykis.
Vėjas kaip ir rimsta, stogas ir namo ir mano dar vietoj,šiltnamio irgi nenunešė.Tik nuo magnolijų neplėšė apdangalus.Tikiuosi nemygtėls iki - 15.
Darysiu su situo

anakart so smaku advokata dariau ti superinis buvo sikart su situ
del darbo tai nekeisiu kol kas geriau nebus niekur kur gali eit kada nori kavos. Mustis su vaizeriu daryt ka nori ir niekas nekontroliuoja ir neaiskina.... aisku prie to pacio as padarau visus savo darbus gerai. Kada viskas apsitvarkys su mama. Su kalba irr pn pasieskosiu kito arba dr bus kokios aplinkybes. Kol kas neparanku iseit kazkur ir oaskui maza kas gal i LT reiks pas mama maut ir mesti nauja darba... i kuri gali nebegryzt. Cia as visada grysiu kol reikes. Dabar isvarau trym savaitem vaizeris iskart sako as zinau tu grysi... taip, kad kol kas su mamos liga ir pabusiu cia

anakart so smaku advokata dariau ti superinis buvo sikart su situ
del darbo tai nekeisiu kol kas geriau nebus niekur kur gali eit kada nori kavos. Mustis su vaizeriu daryt ka nori ir niekas nekontroliuoja ir neaiskina.... aisku prie to pacio as padarau visus savo darbus gerai. Kada viskas apsitvarkys su mama. Su kalba irr pn pasieskosiu kito arba dr bus kokios aplinkybes. Kol kas neparanku iseit kazkur ir oaskui maza kas gal i LT reiks pas mama maut ir mesti nauja darba... i kuri gali nebegryzt. Cia as visada grysiu kol reikes. Dabar isvarau trym savaitem vaizeris iskart sako as zinau tu grysi... taip, kad kol kas su mamos liga ir pabusiu cia
QUOTE(Azucena @ 2016 02 03, 22:50)
Dabar isvarau trym savaitem vaizeris iskart sako as zinau tu grysi...