Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Cukriuk - Erendira jau parašė smile.gif čia toks klausimas kur nepabandęs nesužinosi biggrin.gif aš manau kad viskas nuo charakterių priklauso. Pas man Mauras su Kruopa puikiai sugyveno ir dabar pas tėvukus Mauras su Mikute abu patenkinti. Kruopa Grikį užaugino tai irgi viskas puiku. Mauras su Grikiu kol pas mane gyveno tai nebuvo artimų draugysčių bet todėl kad Grikiukas bandė Maurui prieš nosį letenom mojuoti, gavo nuo Mauro per ausis ir gerbia Maurą kaip neginčijamą autoritetą smile.gif Mikutė įsimylėjus Maurą ir šnypščia ant Kruopos su Grikiu net susiriesdama ir draugauti nenori smile.gif tai tomios pas mus peripetijos smile.gif
Atsakyti
Ku ku kur viši ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 02 03, 18:20)
Ku ku kur viši ?

Ilšiši po dienoš darbų rolleyes.gif
user posted image
labai ilšiši
user posted image
Atsakyti
Giliuk, beveik vėjas nupūtė lotuliukas.gif
Jau po truputį rimsta, o tai žudo mane vėjas, galva barška kaip puodynė.Buvau kaimuke, nieko labai nenugriauta, tik keli sausuoliai ant žemės guli.Ir kaip visada kaimo liaudis be elektros tupi.Matyt kur linija pažeista.
Magnuna, ką tam kašikėlyje laikai? blush2.gif Taip patiešnai atroo blush2.gif
Atsakyti
Griki šiaubaš kaip pavargęš teip ilšieši blink.gif

user posted image

Lisiteja vėjas siaubingas vos iš mašinos išlipau smile.gif vienu momentu jau patikėjau kad nupūs mane su visa mašina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 03 vasario 2016 - 19:30
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 02 03, 19:27)
Magnuna, ką tam kašikėlyje laikai? blush2.gif Taip patiešnai atroo blush2.gif

Kašikėlyje Kruopikė kartais miega smile.gif šiaip kašikėlis skirtas iš sodo ką nors parsivežti o tarpuose tarnauja Grikiui su Kruopa pažaisti. Kruopa pelikes ten sandėliuoja, Grikis kartais įsilipęs kuičiasi tik miegoti kašikėlyje netelpa smile.gif Dieną matyt abudu dūko bo kašikėlis į kambario vidurį atkeliavęs smile.gif
Giliukas išraiškingasis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Vėjas taip kaukia ir švilpia, kad pradedu abejoti ar dar tebėra stogas ant namo unsure.gif
Atsakyti
Pas mus vejas kks sakes, sestadieni ryte is darbo eidama, galvojau tapsiu Mere Popins ir nuskriesiu, sketis i kita puse issiverte, ir kad atversciau atgal, nesioja viska
Na einu tinginiu Napolemona daryt i darba penktadieniui, nes kazkam baisai skanu tie pyragai visi... tai kaip isvaziuoju trym savaitem, tai tiek jau tos palepinsim lotuliukas.gif
kad as taip issimiegociau kaip Grikis, miegu po 4-6val, niekaip neiseina pries darba pamiegot, paskui autobuse alpineju, o kaip pamiegot prisiverst jau neisivaizduoju....
Giliuko mimikos nepakartojamos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 03 vasario 2016 - 20:34
Napoleono noreciau...
Visa nakti tortus sapnavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Azucena @ 2016 02 03, 21:17)
Na einu tinginiu Napolemona daryt i darba penktadieniu

As irgi i darba darau tinginiu napaleona thumbup.gif Va turiu savo foto. Su kokia uogiene pertepi?
user posted image

Jau Sagytes ir Magnunos katuliai-tai artistu artistai. Labai nuotaika pakelia-grazuoliukai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukrinė avelė: 03 vasario 2016 - 21:12
user posted image Šito momento, kai jie gulės užpakalius sudūrę laukiau beveik 3 metus.Dabar taksas norėtų pažaisti, bet katinas nesupranta kvietimo ir duoda šuniui per ausis. lotuliukas.gif
Azu, nieko gudraus negaliu patarti dėl miego, žinau ten darbai nesimėto.Bet gal yra galimybė pasilengvinti darbą.Bet kokiu atveju laikykis. 4u.gif
Vėjas kaip ir rimsta, stogas ir namo ir mano dar vietoj,šiltnamio irgi nenunešė.Tik nuo magnolijų neplėšė apdangalus.Tikiuosi nemygtėls iki - 15. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 03 vasario 2016 - 21:13
Darysiu su situo
user posted image
anakart so smaku advokata dariau ti superinis buvo sikart su situ
del darbo tai nekeisiu kol kas geriau nebus niekur kur gali eit kada nori kavos. Mustis su vaizeriu daryt ka nori ir niekas nekontroliuoja ir neaiskina.... aisku prie to pacio as padarau visus savo darbus gerai. Kada viskas apsitvarkys su mama. Su kalba irr pn pasieskosiu kito arba dr bus kokios aplinkybes. Kol kas neparanku iseit kazkur ir oaskui maza kas gal i LT reiks pas mama maut ir mesti nauja darba... i kuri gali nebegryzt. Cia as visada grysiu kol reikes. Dabar isvarau trym savaitem vaizeris iskart sako as zinau tu grysi... taip, kad kol kas su mamos liga ir pabusiu cia
Atsakyti
QUOTE(Azucena @ 2016 02 03, 22:50)
Dabar isvarau trym savaitem vaizeris iskart sako as zinau tu grysi...

hihihi.gif as susidariau nuomone , kad tu su vaizeriu LABAI gerai sutari mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti