Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

na is tikruju sutariu gerai, uzteko mum porai menesiu pakeist darba, kai gryus tikrai uz mane eina (likau vienintele is visu) kadangi vis eina ir eina kalbos, kad atsisakyt agenturos tai paliko dvi mus, nuo siandien lieku viena.. viska delioju sudelioju matyt buvau jo sarase , uztai darbe stengiuos jo nepavest, ko nedare mano kolege, nuo siandien jai paskambino ir pasake kad i joki darba jos nebesius.. va taip va.. o su tais pyragais, tai pakako karta pavaisint, tai vsio dabar jau istisai praso lotuliukas.gif anglai neturi tu skaniu pyragu, ju pyragai cia tokie su slyksciu padazu kazkokiu, toli grazu neprilygsta musiskiams schmoll.gif
Atsakyti
O kodėl nėra recepto? to tinginio napoleono? man kaip tinginei reikia žinot biggrin.gif

Labas rytelis
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Laukiam ką šiandien Cukrinė skanaus mums pagamins biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labukas,

ir aš laukiu biggrin.gif
Atsakyti
o aš atostogų laukiu ax.gif ir kad nesusirgčiau ant jų, bo kabinasi zaraza unsure.gif
Atsakyti
O ilgai dar tų atostogų laukt? ax.gif

Aš vasario pabaigoj irgi atostogausiu, nuo pernai vasaros atostogu neturejus tai bus kažkas wow, taip jau noriu atsipūst biggrin.gif atostogos vaiko pirmo gimtadienio proga rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 04 vasario 2016 - 12:44
Šiąnakt smile.gif 6 ryto pirmas skrydis. O aš sėdžiu darbe su prasta savijauta doh.gif galva barška, nosis bėgo (po aktifedo nustojo). Bijau bijau bijau smile.gif

Atostogos- neturėtas medaus pusmėnesis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 04 vasario 2016 - 12:44
Tai linkiu, kad nosis, galva ir kiti negalavimai nesugadintų medaus kopinėjimo bigsmile.gif o kas svarbiausia, prašom nepamiršt kad mes čia sėdim ir laukiam foto reportažų realiu laiku mirksiukas.gif

Į sirgalių temą, vaistinėlė, kurią privalo turėti kiekvienas.
Seniena tokia, bet svarbu juk turinys smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 04 vasario 2016 - 13:15
QUOTE(Weronica @ 2016 02 04, 12:30)
atostogos vaiko pirmo gimtadienio proga rolleyes.gif biggrin.gif

Skaičiau skaičiau kelis kartus kol supratau lotuliukas.gif Tai jau 29 dieną turėsit švęsti su muzika 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 02 04, 13:18)
Skaičiau skaičiau kelis kartus kol supratau lotuliukas.gif Tai jau 29 dieną turėsit švęsti su muzika  4u.gif  4u.gif  4u.gif

tik dabar ir aš supratau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 02 04, 09:24)
Labas rytas  4u.gif
Laukiam ką šiandien Cukrinė skanaus mums pagamins  biggrin.gif  biggrin.gif

QUOTE(Nikuna @ 2016 02 04, 10:05)
Labukas,
ir aš laukiu  biggrin.gif

Sveikos mergaites-liepaites. Cukrine siandien uzsikasusi-varineja po pardes ir turgeli-nes ryt MB gimtadienis. Reikia gaminti biggrin.gif

Weronika, oi kokia smalsute katyte-buckis oro_buckis.gif

Sponciuk, tikrai medaus menuo??? Tai nesenai tekejai? bigsmile.gif kaip fainaaaa thumbup.gif sveikinu! I kur keliaujate? Nepamirskite ponička musu-mes cia gripuotoje ir saltoje LT sedesim-kol tamsta keliaus. Labai lauksim foto-laaabai. Ypac vietos katinu, ir restoranu maisto! lotuliukas.gif Jau, kad megstu ziureti tai megstu!

Nieko gero neturiu siandien jums imesti. Paprasti pusrytukai -o pietums dar tusinasi-kalakutienos maltinukai su persikais. Labai skanus derinukas beje. 4u.gif
user posted imageuser posted image

Jei kas noresite recepto-emiau ji is cia
http://skanusgyvenim...sikiniu-padazu/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukrinė avelė: 04 vasario 2016 - 14:15
Šponkiuk - nepasiduok ligoms 4u.gif palik ligas LT 4u.gif geros tau kelionės, daugybės įspūdžių ir svarbiausia pailsėk kaip reikiant 4u.gif
Vaistinėlė puiki biggrin.gif thumbup.gif būtinai reikia tokią turėti biggrin.gif apie gimimo dieną ir aš ne iš karto supratau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nus tai balius didžiulinis nusimato biggrin.gif
Cukrine - mmmmmm kaip skaniai atrodo maltinukai bigsmile.gif
Atsakyti