Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Veronicos vaistinėlė thumbup.gif

Matildos mažylis Extrriuko delnuos wub.gif

user posted image

Noru vasaros ir mažų kačiukų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 04, 14:10)
Sponciuk, tikrai medaus menuo??? Tai nesenai tekejai? bigsmile.gif kaip fainaaaa thumbup.gif sveikinu! I kur keliaujate?

Jau senokai, liepos mėn, bet tik savaitę atostogų turėjau ir jos Monciškėse buvo. Dabar į Indiją.

Katinų ten yra ir man jų gailą. Pas itala kai valgom jie po salė vaikšto ir prie kiekvieno stalo kaulyja.. buna ir kačiukų.. ir sergančių.. ai sunku ten jautriam žmogui.

QUOTE(Magnuna @ 2016 02 04, 14:23)
Šponkiuk - nepasiduok ligoms  4u.gif  palik ligas LT  4u.gif  geros tau kelionės, daugybės įspūdžių ir svarbiausia pailsėk kaip reikiant  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 02 04, 16:35)
Matildos mažylis Extrriuko delnuos  wub.gif

Erebdiriuke, paaiskink man kas cia??? Toks mazas ir zavus... wub.gif
Atsakyti
Bižū truputuką pavėlavo į ūsuočiausių princesių konkursą, bet ateina su nekonkursine programa - 12 cm rolleyes.gif

user posted image

Cukreli, čia mūsų globotinis smile.gif 2014 birželį gavom globon Matildą su 5 kleckiukais wub.gif Kleckiukai išsidovanojo, Matilda liko, nes graži, bet nesukalbama rolleyes.gif

Šponkiuk, geros kelionės 4u.gif Šiukštu , nesirk schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 04 vasario 2016 - 15:45
Retrospektyvinė paroda "Katinai lietuvių buityje" Nuotraukos,kaip ir priklauso, buitinės biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 02 04, 17:47)
Retrospektyvinė paroda "Katinai lietuvių buityje" Nuotraukos,kaip ir priklauso, buitinės  biggrin.gif

Erendira, o kiek pas jus globotiniu? Matilda, Bižū ir ....
Nuotraukos cool thumbup.gif Ant palanges, kad skaniai sumige...beje ten mezginiai kokie bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 04, 18:12)
Erendira, o kiek pas jus globotiniu? Matilda, Bižū ir ....
Nuotraukos cool thumbup.gif Ant palanges, kad skaniai sumige...beje ten mezginiai kokie bigsmile.gif

Globotinių šiai dienai nė vieno.
Savų 5 vnt - Runcuncukas, Bižū, Matilda Pedras, Zuzana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 02 04, 18:27)
Savų 5 vnt - Runcuncukas, Bižū, Matilda Pedras, Zuzana  biggrin.gif

thumbup.gif koookia seimyna! O Matildos charakteris sunkus?
Atsakyti
Erendira - paroda thumbup.gif su didžiausiu malonumu parodą du kart apžiūrėjau biggrin.gif Pedriukas - parodos žvaigždė biggrin.gif antroje nuotraukoje taip tvarkingai kojukes atmetęs guli biggrin.gif ale ir padėjėjas namuose koks thumbup.gif
Bižū wub.gif
Maniškiai abu trumpaūsiai, net matuoti neapsimoka biggrin.gif
Atsakyti
Erendira mažiai tobuli wub.gif Labai smagu tie maži kačiukai 4u.gif Aš kartais prisimenu koks mažas Giliukas buvo smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif Po darbų, bevalgydama vakarienę suskaičiau, ką per visą dieną prirašėt.
Labai jau šiltos Erendiros foto, labai jaukūs namai su šitieka katinų. Bižų pagal ūsus pirma vieta, nes ilgesnių lyg ir nebuvo. g.gif
Šponkiuk, linkiu gerų atostogų, nesusirk, ir kad niekas negraudintų širdelės.
Vaistinėlė tai gera wub.gif
Visada pavydėjau gimusiems vasario 29 dieną, kažkokia mistika regis.Bet va jei dovanos kas 4 metus, tai jau ne kas. unsure.gif Linskmai atšvesti 4u.gif
Cukrine, pasižymėjau iš kur maltinukai su persikais.Esu superinė tinginė ir nemokša kulinarijos srityje.Bet kartais tenka apsimesti gera virėja.Va ir tada gelbsti visažinis internetas.
Atsakyti
Va tooks lyg liudesis apeme sirdele...lyg negerumas koks...lyg nerimas... Ar jums taip buna, kad lyg ir paliudetum ali negali...net paliudet neina. Nes jei tu liudesi-liudes kiti... Ai -einu sirdies lasu 20 isilasinsiu ir man bus gerai ir katinui... smile.gif
Atsakyti