Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gaminti mikrobangėje?

si savaitgali ir bulves viriau,ir morkas ir pyraga obuoliu isbandziau.viskas tikrai puikiai gaunasi.o svarbiausia greitai ir skanu.smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal ir buvo apie tai rasyta, bet labai neturiu laiko perziuret, o baisiai rupi. biggrin.gif Ar verdate kruopas mikrobangej? Kiek zinau, yra tokiu kur su kosiu virimo programom, bet pas mane ne tokia. Bandziau virti ryzius, bet tik inda sugadinau, gal todel kad sandariai uzdariau? g.gif
Atsakyti
gal zinote kokiu recepteliu, kaip pyraga iskepti mikrobandeje??
cia radau tik su obuoliais ir vysniom...o noretusi ko nors daugiau smile.gif
Atsakyti
Va del mikrobanges ir as turiu klausimeli toms, kurios ten verda darzoves salotoms. smile.gif Ar jos nesigauna kaip gumines? g.gif Kai as ten viriau burokelius tai paskui negalejau ju sutarkuoti- tokie guminukai gavosi. doh.gif Ir grybai, ir kitos darzoves panasiai gaunasi. sad.gif
Atsakyti
Smike, reikia gaminti uzdaram inde. Man gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smike @ 2005 01 12, 09:09)
Va del mikrobanges ir as turiu klausimeli toms, kurios ten verda darzoves salotoms.  smile.gif Ar jos nesigauna kaip gumines?  g.gif Kai as ten viriau burokelius tai paskui negalejau ju sutarkuoti- tokie guminukai gavosi.  doh.gif Ir grybai, ir kitos darzoves panasiai gaunasi.  sad.gif

Na, as tai ne inde verdu darzoves, o paprastam maiselyje. Ir kaip cia kazkas rase, jokiu skyluciu nedarau. Bet as versu su lupenom ir nepilu jokio vandens... Ir siaip daug ka mikrobangej darau - ji pas mane be darbo nestovi: ir padazus darau, ir ryzius, darzoves verdu, ir mesyte kepu ir t.t. Labai skanus steikai gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
Jutare,papasakok placiau - kaip mesa kepi,kaip ryžius verdi?
Atsakyti
QUOTE(Springlet @ 2004 01 18, 15:20)
OBUOLIU PYRAGAS

4 supjaustyti obuoliai,
100ml dziuvesiu,
100ml cukraus,
80g sviesto,
1 kiausinis,
cinamonas.

Islydyti sviesta, sumaisyti su dziuvesiais, isplaktu kiausiniu, cinamonu ir cukrumi. Tada sudeti obuolius. dar karta ismaisyti.
kepti max galingumu 8 min.
Skanu su ledais ar plakta grietinele.

nesuprantu, atrodo dariau viska pagal recepta, bet man neisejo. gavosi obuoliai biski aplipe kose schmoll.gif valgyt tai skanu, tik vaizdas labai nekoks.... sveciu jau nepavaisinsi su tokiu. kazin ka blogai padariau g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzliuke @ 2005 02 07, 18:14)
nesuprantu, atrodo dariau viska pagal recepta, bet man neisejo. gavosi obuoliai biski aplipe kose schmoll.gif  valgyt tai skanu, tik vaizdas labai nekoks.... sveciu jau nepavaisinsi su tokiu. kazin ka blogai padariau g.gif

Man irgi nesigavo. Obuoliai, aplipe dziuvesiais, arba dziuvesiu kose su obuoliais.
Ir be proto saldu.
Atsakyti
Pusryciams turiu susigalvojusi tokia kose, virta mikrobangeje: bet kokios kruopos (as dedu 4 grudu kose), uzpilu (kad apsemtu) pienuku, gabaliuka sviesto, medaus saukstuka-pagal skoni smile.gif . Ir paverdu kokias 3-4 min., priklauso nuo kiekio. Man labai skanu, vyras irgi labai megsta-rytui tinkamas maistas, kaip dietologe garantuoju... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Springlet @ 2003 05 08, 00:04)
Kopustas ir man i puoda nelabai lenda, tai as ji is vienos puses apverdu, tada apverciu ir is kitos apverdu, issitraukiu nuimu kelis lapus ir vel dedu atgal wink.gif

Siūlau alternatyvų kopūstų dorojimo balandėliams variantą - kopūstą reikia sušaldyti kameroje ir atšildyti. Privalumai - nedvokia visas butas bezdaliene.

Aš mikrobangėje gaminu plovą. 2 stiklines ryžių užplikau verdančiu vandeniu ir paliekui mirkti. Kol ryžiai mirksta, pasiruošiu mėsiuką ir daržoves, juos apkepu ir sudedu į stiklinį puodą. Ant viršaus sudedu nuplautus ryžius, prieskonius ir užpylu 4 stiklines vandens. Atidengtą puodą statau į mikrobangę, paleidžiu 15 min. ant viso gazo, po to, uždengus puodą 30 min. ant kokių 550.
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2005 02 09, 23:10)
Siūlau alternatyvų kopūstų dorojimo balandėliams variantą - kopūstą reikia sušaldyti kameroje ir atšildyti. Privalumai - nedvokia visas butas bezdaliene.

Aš mikrobangėje gaminu plovą. 2 stiklines ryžių užplikau verdančiu vandeniu ir paliekui mirkti. Kol ryžiai mirksta, pasiruošiu mėsiuką ir daržoves, juos apkepu ir sudedu į stiklinį puodą. Ant viršaus sudedu nuplautus ryžius, prieskonius ir užpylu 4 stiklines vandens. Atidengtą puodą statau į mikrobangę, paleidžiu 15 min. ant viso gazo, po to, uždengus puodą 30 min. ant kokių 550.

Lygiai taip pat as darau orkaitej:
paruosiu darzoves, apipilu paprastai nemirkytais ryziais ir 30-45min. orkaitej.
Atsakyti