Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gaminti mikrobangėje?

Lekstute biggrin.gif
Atsakyti
Dedu koldūnus į dubenėlį (molinį arba stiklinį) apiberiu visokiais prieskoniais, uždedu grietinės ir truputį tomatų (vaikams tomatų nereikia, per aštru). Tada uždengiu ir 3 minutes normaliu režimu, paskui nudengiu ir dar 2 minutes, truputį apdžiūna.
Atsakyti
QUOTE (milabra @ 2004 06 24, 13:19)
Dedu koldūnus į dubenėlį (molinį arba stiklinį) apiberiu visokiais prieskoniais, uždedu grietinės ir truputį tomatų (vaikams tomatų nereikia, per aštru). Tada uždengiu ir 3 minutes normaliu režimu, paskui nudengiu ir dar 2 minutes, truputį apdžiūna.

O pirmiausia koldūnus atšildyt?Tai tada jie sulips blink.gif Ar kaip?
Atsakyti
Labai skani vištiena mikrobanginėje
reikia supjaustyti vištietos krūtinėlę gabaliukais, pabarstyti prieskoniais, ir ja išdėti ant indo dugno,
poto paimti ananasą, supjaustyti gabaliukais ir uždėti ant mėsos,
poto lygiai taip pat apelsiną sujaustyti ir uždėti,
ir dar bananus (nors man skaniau be bananų)
viską dėti uždengus į mikrobanginę ant 800-750galingumu kokioms 18min
Padažas: lygiomis dalimis: išspaustų apelsinų sulčių + majonezo ir viska sumaišyti smile.gif
Atsakyti
Atra, idomiai atrodo, o ananasas koncervuotas?
Atsakyti
QUOTE (Springlet @ 2004 01 18, 13:30)
KOLDUNAI
300-400 g koldunu, g.b. saldyti,
1 pomidoras,
smulkiai pjaustytas svogunas,
nedidele tarkuota morka,
2 saukstai majonezo,
tarkuoto fermentinio surio.

I inda dedame koldunus, ant ju grezineliais pjaustyta pomidora, svoguna, morka, galima ir paprika, prieskonius. Uztepame majoneza, pabarstom fermentiniu suriu.
400g koldunu gaminame 13-14 min.

Linaiva, gal sis receptas tiks?
Atsakyti
o tuos koldunus susaldytus det ar atsildyt? vandens pilt? wink.gif
Atsakyti
Aš dedu sušaldytus, vandens nepilu, nes kartą įpyliau kokį šaukštą, tai tešla išsitąsė sad.gif
Papildyta @ [mergetime]1088537955[/mergetime]
Ot man šiandien cirkas mikrobangėj buvo - įdėjau į lėkštutę kelis gabaliukus šaldytų morkų ir žirnelių, kad atšildyti, nes jūrų kiauliukui neturėjau ką valgyti duoti. Tai man morkos užsidegė blink.gif Iš to strioko pamiršau ką daryti, tiesiog mikliai atidariau ją ir ugnis nuslopo, niekas neaprūko...Vat ir mastau, nuo ko čia taip - gal nuo ledo kristalėlių? g.gif
Atsakyti
QUOTE (Springlet @ 2004 06 29, 14:48)
KOLDUNAI
1 pomidoras,
nedidele tarkuota morka,
2 saukstai majonezo,

I inda dedame koldunus, ant ju grezineliais pjaustyta pomidora, svoguna, morka, galima ir paprika, prieskonius. Uztepame majoneza, pabarstom fermentiniu suriu.

Ot tai ačiū už patarimą ryt bandysiu pietum padaryt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (milabra @ 2004 06 29, 22:35)
man morkos užsidegė blink.gif

ohmy.gif ohmy.gif blink.gif
Kad kazin ar nuo kristaleliu taip gali but unsure.gif . Brokoliai apserksnije man neuzsidege. Kol kas g.gif . Nu bet bajeris cia tai eina sau blink.gif .
Atsakyti
QUOTE (Linaiva @ 2004 06 30, 00:02)
QUOTE (Springlet @ 2004 06 29, 14:48)
KOLDUNAI
1 pomidoras,
nedidele tarkuota morka,
2 saukstai majonezo,

Ot tai ačiū už patarimą ryt bandysiu pietum padaryt rolleyes.gif

Taigi bandžiau tuos koldūnus wink.gif Kai kurie tikrai buvo labai skanūs, bet tie kurie lėkštėje buvo giliau - tai iš jų nieko gero, tešla sulipo ir jie visai neskanūs, t.y. neišvirę buvo....O tai gal juos būtinai vienu sluoksniu reikia dėt?
Atsakyti
QUOTE (Linaiva @ 2004 06 30, 15:17)
Taigi bandžiau tuos koldūnus wink.gif Kai kurie tikrai buvo labai skanūs, bet tie kurie lėkštėje buvo giliau - tai iš jų nieko gero, tešla sulipo ir jie visai neskanūs, t.y. neišvirę buvo....O tai gal juos būtinai vienu sluoksniu reikia dėt?

Ar tik 300-400 koldunu dejai?
Ar indas buvo uzdengtas?
as kai juos darau tai inde su dangciu ir man gaunasi g.gif idomu kodel nepavyko. Is viso beveik viska mikrobangeje gaminu uzdengus, kitaip gi prisitasko.
Be abejo juos galima sluoksniuoti, bet as to nedarau g.gif ne nu tikrai idomu.

Mamulia, koldunai saldyti, vandens deti nereikia.
Atsakyti