hm......
norejau ir as daryti siandien tuos koldunus......dabar bijau
. O kepant koki stipruma nusistatai? Mano mikrobangeje tik 800 didziausias, tai gal mazokai butu
| QUOTE (Springlet @ 2004 07 01, 09:53) |
| Ar tik 300-400 koldunu dejai? Ar indas buvo uzdengtas? as kai juos darau tai inde su dangciu ir man gaunasi Be abejo juos galima sluoksniuoti, bet as to nedarau Mamulia, koldunai saldyti, vandens deti nereikia. |
Na dėjau aš jų dar mažiau - tik vienai porcijai, molinaime bliūdelyje ir uždengus buvau, tik jie viens ant kito gulėjo, tai tie kur giliausiai tai ir buvo nekokie...
O mano mokrobangės stiprumas 700
o man gavosi svilesiu kruva
| QUOTE (mamulia @ 2004 07 01, 11:07) |
| o man gavosi svilesiu kruva |
nu psio......musu meniu siam vakarui keiciasi..... per daug rizikinga su tais koldunais mikrobangeje......nors taip viliojanciai skambejo
| QUOTE (Springlet @ 2004 06 29, 14:46) |
| Atra, idomiai atrodo, o ananasas koncervuotas? |
pagal receptą tai žalias(bet reiktų jį supjausčius pakepinti keptuvėje), o aš pati kai dariau dėjau konservuotą
Papildyta @ [mergetime]1088686834[/mergetime]
beje mano šeimai labai skanu bulvės keptos mikrobangėje
aš dažniausiai imu šaldytas bulves kur yra vadinamos free, jas pabarstau prieskoniais bulvių, kartais užspaudžiu česnako, druskos ir aplieju grietinėle
| QUOTE (Atra @ 2004 07 01, 14:52) |
| beje mano šeimai labai skanu bulvės keptos mikrobangėje |
niam niam. Uzsimaniau
nu va, dariau siandiena balandelius, tai kopustas mikrobangeje gavosi tikrai neblogai, labai gerai ir greitai nusilupo lapai, dabar visada reikes taip ji isvirti
| QUOTE (Linaiva @ 2004 07 01, 10:22) |
| Na dėjau aš jų dar mažiau - tik vienai porcijai, moliniame bliūdelyje ir uždengus buvau, tik jie viens ant kito gulėjo, tai tie kur giliausiai tai ir buvo nekokie... O mano mokrobangės stiprumas 700 |
del galingumo, tai as irgi 700W 14 min ir dar kokias 3-5min palaikau, cia iprotis jau toks, o va sluoksniai gaunasi 2 mano formoje, dubenelyje gal daugiau
Mamulia, o kaip tu darei, kad taip gavosi?
| QUOTE (Springlet @ 2004 07 08, 13:29) |
| Mamulia, o kaip tu darei, kad taip gavosi? |
a velniai zin
Tai gal tu per ilgai juos kepei, Mamulia? Aš kaip sakiau - 3 min uždengtus, paskui nudengiu, pamaišau dar juos ir maždaug 1,5-2 min apdžiovinu....viską darau standartiniu galingumu, nemoku aš dar su tais galingumais žaisti. Nu tikrai gaunasi
O mes mikrobangineja kepem popkornus. Drauge pakepina ir saulegrazas
Gaunasi gaunasi tie koldūnai, aš tai daugiau kiekio atžvilgiu juos kepu, todėl kepu 12 - 15 min. ir tikrai gaunasi