Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(busycat @ 2016 02 12, 14:52)
Uoj, tadum as iseina pati riebiausia karsta.gif Nu arba viena is riebiausiu biggrin.gif

nemeluok biggrin.gif

QUOTE(busycat @ 2016 02 12, 15:05)
A dafai pas mane baliu su nakvyne daryt a? bigsmile.gif

aš už biggrin.gif 4u.gif ...arba pas mane su palapinėm smile.gif

QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 12, 15:14)
storiausia is visu jusu - AS . Ir negraziausia. Cia faktas.

niu niu niu, save reikia mylėti 4u.gif

beje panos niekur nieko jūs nepraleidot, nes aš dar niekam nieko nesakiau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 12 vasario 2016 - 14:28
QUOTE(busycat @ 2016 02 12, 14:05)
A dafai pas mane baliu su nakvyne daryt a? bigsmile.gif

A dafai biggrin.gif meargai greit užsisakot bilietus ir srendam kartu su Desertu pas Busy tongue.gif o paskum atsigavimui po baliaus Busy pas mus jopapa kaip pabaliavotumėm biggrin.gif
A šiaip tai meargai baikit - visos esat nuostabios nes kai žmogus yra piktas dūšioje tai joks išorinis grožis nepadės o kai žmogus yra šviesios dūšios tai ir išorėj tas matosi 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Nikuna, neaa nesidietinu smile.gif aš iki gimdymo kaip ir Smilga puskilogramius priaugtus švesdavau. Dabar nusistovėjo svoris, toks kokio noriu.
Dietom užsiimčiau nebent kūno stangrinimui. Sportuot va norėčiau. Bet neturiu visiškai valios.
Atsakyti
Diinka - a pasakyk ką ty sprendei biggrin.gif bais cekauna ax.gif pas tave galima vasarą su miegmaišiais suvažiuoti, ot nustebtų kaimynai ryte pamatę pilną pievą miegančių gražuolių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 02 12, 15:35)
Diinka - a pasakyk ką ty sprendei  biggrin.gif  bais cekauna  ax.gif  pas tave galima vasarą su miegmaišiais suvažiuoti, ot nustebtų kaimynai ryte pamatę pilną pievą miegančių gražuolių  biggrin.gif

A mane priimtumete irgi ax.gif biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 02 12, 14:35)
Nikuna, neaa nesidietinu smile.gif  aš iki gimdymo kaip ir Smilga puskilogramius priaugtus švesdavau. Dabar nusistovėjo svoris, toks kokio noriu.
Dietom užsiimčiau nebent kūno stangrinimui. Sportuot va norėčiau. Bet neturiu visiškai valios.

taip ir maniau, dar viena draugė biggrin.gif

QUOTE(Magnuna @ 2016 02 12, 14:35)
  pas tave galima vasarą su miegmaišiais suvažiuoti, ot nustebtų kaimynai ryte pamatę pilną pievą miegančių gražuolių  biggrin.gif

net garsiai susijuokiau lotuliukas.gif

ai, dar apie dietas.... labai užkrečiamas dalykas biggrin.gif aš jau pastebėjau, kad paimdama produktą žiūriu kiek kalorijų, tik dar niekaip nesuprantu ką jos man reiškia doh.gif nes juk aš nieko neskaičiuoju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 12 vasario 2016 - 14:40
QUOTE(Magnuna @ 2016 02 12, 15:35)
pamatę pilną pievą miegančių gražuolių  biggrin.gif

thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2016 02 12, 15:26)
sakyčiau, kad Tavo gyvenimas persaldus  ax.gif

Jei rimtai-tai paradoksas. Diabetas visai ne nuo cukraus biggrin.gif Nors zmones su tuo nesusidure(ir as kazkada)maniau, kad jis nuo cukraus valgymo biggrin.gif
Jei tenka pasirinkti torto gabaliukas ar sumustinis su silkute ar desryte-tai be jokiu kalbu pastaruosius pasirinkciau. Nemegau, nemegstu ir nemegsiu(turbut) saldziu produktu. Bet uztat neatsilaikau uzkandelem visokiom, kepiniams ir visokiam geriui(nesaldziam). O tai yra angliavandeniai-jie man blogai...

Beje atsalo-dabar kai namie sedime visi tai labai jauciasi tas atsalimas-reikia eiti kurti namucius smile.gif Varem varem ziema is kiemo-tiek blynu kepem -o va ...salta unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukrinė avelė: 12 vasario 2016 - 14:47
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 12, 14:38)
A mane priimtumete irgi ax.gif  biggrin.gif ?

O tai kaipgi drinks_cheers.gif jau kad papuolei į šitą moterišką kolektyvą tai jau niekur nesidėsi, turėsi visur dalyvauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 02 12, 15:48)
O tai kaipgi  drinks_cheers.gif  jau kad papuolei į šitą moterišką kolektyvą tai jau niekur nesidėsi, turėsi visur dalyvauti  biggrin.gif

Su kepta višta pageidautina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 02 12, 15:48)
O tai kaipgi  drinks_cheers.gif  jau kad papuolei į šitą moterišką kolektyvą tai jau niekur nesidėsi, turėsi visur dalyvauti  biggrin.gif

flirt.gif nu jus cia visos savos-o as tik keli menesiai turbut...
assa.gif assa.gif aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukrinė avelė: 12 vasario 2016 - 14:51
QUOTE(Weronica @ 2016 02 12, 14:49)
Su kepta višta pageidautina biggrin.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti