Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Žiema tai tikrai visai be savigarbos g.gif jeigu mane taip išvarytų aš niekada negrįžčiau schmoll.gif o čia kas - apsisuko ir parėjo kaip nieko ir nebuvę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 12, 14:14)
Busy-storiausia is visu jusu - AS . Ir negraziausia. Cia faktas. Tik sirdele mano nieko  hihihi.gif O siaip neturiu nei grozio nei figuros.
Gal ir reiktu susijimti-bet va beda net valios neturiu. Tureciau prie diabeto daug ko atsisakyti, bet neatsisakau ax.gif Negerai, bet mano gyvenimas ir taip nesladus-tai negi daba save salota zudysi lotuliukas.gif

Kaip tai storiausia, pries diena dvi rasei, kad sveri 72 bigsmile.gif kadu uzaugti spejai ? mastau.gif

Siukstu negalima taip saves nemyleti beee.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 12, 14:50)
flirt.gif nu jus cia visos savos-o as tik keli menesiai turbut...
assa.gif  assa.gif  aciuks.gif

koks skirtumas, svarbu kepta višta (čia man, kaip Tutukui - nam nam)
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 02 12, 15:49)
Su kepta višta pageidautina biggrin.gif

lotuliukas.gif tai jau kas be ko... ir su dviguliu ciuziniu lotuliukas.gif kai jau sakot, kad kaimynai pamatytu ir kokia ''grazuola''pas Dinule miega lotuliukas.gif oi negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 02 12, 14:30)
A dafai  biggrin.gif  meargai greit užsisakot bilietus ir srendam kartu su Desertu pas Busy  tongue.gif  o paskum atsigavimui po baliaus Busy pas mus jopapa kaip pabaliavotumėm  biggrin.gif

Dafai thumbup.gif
Atsakyti
mergos, baikit juokinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nebegalėsiu SM darbe skaityti
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 02 12, 15:52)
Kaip tai storiausia, pries diena dvi rasei, kad sveri 72  bigsmile.gif kadu uzaugti spejai ?  mastau.gif

Busiuk mergyt-niekada taip nerasiau-maisai kazka 4u.gif kazkas is mergyciu rase gal 4u.gif
parasyciau keik sveriu-ali geda. Paskui isigasite-issibegiosite ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukrinė avelė: 12 vasario 2016 - 14:58
QUOTE(Weronica @ 2016 02 12, 14:49)
Su kepta višta pageidautina biggrin.gif

Pasakė ta, kuri dar nedalyvavo susitikime tongue.gif tongue.gif biggrin.gif oi lauksime ant keptos vištos biggrin.gif

QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 12, 14:50)
flirt.gif nu jus cia visos savos-o as tik keli menesiai turbut...
assa.gif  assa.gif  aciuks.gif

biggrin.gif tai juk esmė ne kiek laiko, o kad darniai įsiliejai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2016 02 12, 15:53)
mergos, baikit juokinti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nebegalėsiu SM darbe skaityti

Zinau ta jausma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 02 12, 15:52)
Kaip tai storiausia, pries diena dvi rasei, kad sveri 72  bigsmile.gif kadu uzaugti spejai ?  mastau.gif

aš rašiau blush2.gif ir dar kad siekiamybė 68...o idealu-65 smile.gif atrodo keli kg, nu bet nie kaip, prieš pernykštšį Protasova buvo 77, numečiau iki 70, kurį laiką laikėsi, paskui atsipalaidavau, dabar su prisilaikymais balansuoju 72-74...... nu bet mažiau 72 niekaip...teks vėl protasovą kviestis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 12 vasario 2016 - 15:01
Jei pas Busy vežtis miegmaišius, tai tikrai ne ant Velykų rolleyes.gif
Aš tai driežiukas šilmuamėgis... biggrin.gif Bet šiaip tai kaip gerai būtų thumbup.gif

O, bet, tačiau, prieinamiausiais variantas - miegančiųjų gražuolių pievelė pas Diinką arba pool party pas many (jei kas norės gegužės pabaigoj užsukti baseino šveisti, irgi mielai priimsiu biggrin.gif)

O šiaip, dar iki vasaros būtinai reiktų susirinkt paėst ir pažvygaut g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 02 12, 15:55)
Pasakė ta, kuri dar nedalyvavo susitikime  tongue.gif  tongue.gif  biggrin.gif
biggrin.gif 

nu, ir katino su lygintuvu nekėliau... Jums tai jokių minčių nesukelia? biggrin.gif
Atsakyti