Tokios kilmes straipsniuksciu yra pilnas internetas.
as dar pirma savaite su sia mityba bet galva skauda non stop, vakar visa diena skaudejo uzmigau su skaudancia ir tik prabudus siandien vel skauda..bet manau normalu nes grieztai laikausi. Skaitau vis senas temas nuo 2013 metu tai pasikraunu motyvacijos nes kiek maciau daug kam sunkiai viskas sekesi is pradziu o dabar pasikeitimai stulbinantys...didziausia motyvacija yra pasiekt tokia busena kad iseitu nutraukti vaistus :/
QUOTE(tulpyte124 @ 2016 08 02, 13:15)
as dar pirma savaite su sia mityba bet galva skauda non stop, vakar visa diena skaudejo uzmigau su skaudancia ir tik prabudus siandien vel skauda..bet manau normalu nes grieztai laikausi. Skaitau vis senas temas nuo 2013 metu tai pasikraunu motyvacijos nes kiek maciau daug kam sunkiai viskas sekesi is pradziu o dabar pasikeitimai stulbinantys...didziausia motyvacija yra pasiekt tokia busena kad iseitu nutraukti vaistus :/
o man nei blogiau, nei geriau
QUOTE(Nada... @ 2016 08 02, 13:20)
o man nei blogiau, nei geriau
tiesa, cukraus visiskai negaliu dar atsisakyt- vaisius valgau, kartais sokolado juodo uzkandu.. vakar miltu uzvalgiau sveciuose, bet irgi savijauta tokia pat, kaip ir ju nevalgant 
Pirmiausia peskaitykite knygą :Knyga . jei jau nusprendėte laikytis Paleo mitybos. Nes Jūsų šis postas man priminė kaimo diedukų pajuokavimus : privalgiau per Kūčias kiaušinienės su lašinukais - nieko blogo neatsitiko ... Netrenkė žaibas iš dangaus .
QUOTE(Dusia37 @ 2016 08 02, 13:58)
Pirmiausia peskaitykite knygą :Knyga . jei jau nusprendėte laikytis Paleo mitybos. Nes Jūsų šis postas man priminė kaimo diedukų pajuokavimus : privalgiau per Kūčias kiaušinienės su lašinukais - nieko blogo neatsitiko ... Netrenkė žaibas iš dangaus .
nesuprantu, is kur sitoj temoj tiek pasiputimo, jokioj kitoj temoj tiek nerasi - neduok die, ne toki zodi parasei, ne taip issireiskei , neteisingai minti suformulavai
Siulyciau temos aprasyme iskart nurodyt, kad tema skirta keliom senbuvem.
skaiciau ta knyga . ir ka?
Lygiai taip pat skaiciau paleo temose, kaip zmones , ilga laika nevalge grudu ir vel ju paragave, jaucia vienoki ar kitoki pablogejima. Pasidalinau savo patirtim, kad man jokio skirtumo nera, gal del to, kad esu sveika , bent jau taip manau.
QUOTE(Nada... @ 2016 08 02, 14:18)
nesuprantu, is kur sitoj temoj tiek pasiputimo, jokioj kitoj temoj tiek nerasi - neduok die, ne toki zodi parasei, ne taip issireiskei , neteisingai minti suformulavai
Lygiai taip pat skaiciau paleo temose, kaip zmones , ilga laika nevalge grudu ir vel ju paragave, jaucia vienoki ar kitoki pablogejima. Pasidalinau savo patirtim, kad man jokio skirtumo nera, gal del to, kad esu sveika , bent jau taip manau.
nei aš senbuvė nei aš pasipūtus, aš tyli skaitytoja ...
QUOTE(Nada... @ 2016 08 02, 14:18)
Nada, ne pasipūtime čia reikalas, ramiai galima viską išsiaiškinti
Mano manymu, didelio skirtumo nepajautėt / nepajautei (nežinau kaip kreiptis
Jei klystu, senbuvės tepataiso mane
QUOTE(Dusia37 @ 2016 08 02, 14:32)
nei aš senbuvė nei aš pasipūtus, aš tyli skaitytoja ...
tai gal geriau ir likit tyli, nes jau ir taip tema merdi, o nuo tokiu
" mandagybiu" aplamai nieks cia nebesirodys. Bent jau naujokes
QUOTE(Nada... @ 2016 08 02, 14:57)
tai gal geriau ir likit tyli, nes jau ir taip tema merdi, o nuo tokiu
Paklausysiu Jūsų patarimo
[ ilga laika nevalge grudu ir vel ju paragave, jaucia vienoki ar kitoki pablogejima.
[/quote]
O aš pasidalinsiu savo pastebėjimu
po dviejų mėnesių paleo jaučiu aštrius pablogėjimus, tik suvalgiusi tam tikrų produktų, kurių aš asmeniškai netoleruoju ir nebūtinai tai turi būti grūdai
visiškai netoleruoju kiaušinių, pieniškų, avižų, o kviečius mėginau per tą laiką keletą kartų, tikrai viskas OK
o vyras visiškai negali kviečių, iš karto parausta psoriaziniai židiniai. Tai va, kiekvienas netoleruoja tam tikrų produktų ir Paleo mityba visiems vienodai neina pritaikyti, bet kad vengti angliavandenių bet kokioje mityboje, tai čia jau faktas, nuo to tik sveikesni būsime
[/quote]
O aš pasidalinsiu savo pastebėjimu
tulpyte124, tau angliavandeniu gripas, bet jis nesitesia amzinai:)
http://www.marksdail.../#axzz2em75Km1O
Nada, kad nepasakyciau, jog sioje temoje yra piktumu ar kazkokiu kabijemusi.
Lyg ir skaitai senas temas, turetum matyti, kad viena kitai padedam, patariam, nuorodu imetam, bet tikrai nesiriejam.
Puk, ir as su kiausais susipykai. O manai, kad tau geriau grudai ir cukrus, nei paleo? Viena paskaicius ka daro pralaidus zarnynas, silpna darosi. Man butent taip ir buvo, imunine nedare savo darbo, nuolatos sirgdavau, antibiotikai.....
Dabar tris metus nesu ju gerusi ir sirgusi.
http://www.marksdail.../#axzz2em75Km1O
Nada, kad nepasakyciau, jog sioje temoje yra piktumu ar kazkokiu kabijemusi.
Lyg ir skaitai senas temas, turetum matyti, kad viena kitai padedam, patariam, nuorodu imetam, bet tikrai nesiriejam.
Puk, ir as su kiausais susipykai. O manai, kad tau geriau grudai ir cukrus, nei paleo? Viena paskaicius ka daro pralaidus zarnynas, silpna darosi. Man butent taip ir buvo, imunine nedare savo darbo, nuolatos sirgdavau, antibiotikai.....
Dabar tris metus nesu ju gerusi ir sirgusi.
QUOTE(Nidulia @ 2016 08 02, 17:40)
Puk, ir as su kiausais susipykai. O manai, kad tau geriau grudai ir cukrus, nei paleo? Vi
Oj, ne , gi sakau, kuo mažiau angliavandenių, tuo sveikesni būsime, bet paleo turime pasikoreguoti pagal save. Pilnai sutinku, kad dideli kiekiai anglių priveda prie ligos, vyras visą vaikystę buvo ,,maitinamas" blynais