Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 29

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 02 20, 17:40)
Aš dar patarčiau pririnkti daug daug dėžių ir ant grindų kontūrų pasidėti jas į aukštį, iki maždaug stalviršio aukščio. Kur šaldytuvas ar ūkinė spinta - dėkit į aukštį daugiau, kad ir iki lubų.

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 02 20, 16:14)
Tai va. Galvokit apie save. BŪTINAI nuvažiavus pasilipdykite ant grindų visokių varijantų kontūrus - tiksliai pagal cm, o ne iš akies, ir matysit bendrą vaizdą geriau.
Ir klausykit savęs, o ne kaimynų ar mūsų čia visų  lotuliukas.gif

Na visus pasiūlymus aš 'praleidžiu' pro save, savo įpročius ir mano grožio įsivaizdavimą blush2.gif
aš žinau ko norėčiau, bet taip netelpa tikrai. Todėl tenka kažko atsisakyt, kažkokias išlygas norams daryt, bet pirmiausia stengiuos savo norų nepamest, o kažkaip juos suderint su kažkokiom išlygom, bet kad išliktų logiškumo, protongumo ir funkcionalumo ribos. nes mįgstu, kad būtų pratiška, labiau grožį paaukočiau dėl pratiškumo

ir bijau, kad jei vistik bandysiu ka-ko kardinaliai neatsisakyt, tai kambarys bus 'ankštas", kai vyras sako, kaip kokiam baldų sandėly. todėl ir klausiu jūsų išmintingų patarimų, nes kiekviena su savo patirtim esat.
su jūsų pagalba kažkaip ta virtuvę susikursiu ir tikiu, kad tai bus artima mano svajonių virtuvei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 02 20, 10:27)
Ačiū  4u.gif
Vaizdu esu patenkinta, o dėl funkcionalumo matysiu vėliau  rolleyes.gif
Labai patenkinta pakabinamomis. Gerai, kad be rankenėlių dariau. Iš vidaus yra prisuktos tokios plokštelės, tai uždarant nereikia už plokštės imti
Ačiū (nepamenu kuriai  blush2.gif ) dėl minties džiovyklėje puodeliu dėti žemai, o lėkštes aukščiau. Nepasiekčiau puodelių biggrin.gif Beje, meistras nustebo - sako visi taip deda, o jūs kodėl kitaip

Sveikinu, rarity, labai grazi jusu virtuve. Grazu sviestuvai. Grazus plautuves kampelis smile.gif Ir mano kriaukle kasmyro. Toookia patenkinta sia spalva.... grazi, netepli, kalkiu 0.

Pas mane, pas mane dziovykloje puodeliai zemiau lekstes auksciau. Sakiau kad thumbup.gif Dziugu, kai bent kazkas tavo patarimus girdi smile.gif
Mano meistras ir nustebo. Ir maciau toliau daro virtuves "kaip visi". Nepataria kitiems kaip patogiau...
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 02 20, 19:12)
Sveikinu, rarity, labai grazi jusu virtuve.
Mano meistras ir nustebo. Ir maciau toliau daro virtuves "kaip visi". Nepataria kitiems kaip patogiau...

Ačiū 4u.gif ir už pagyras ir už patarimus smile.gif
O meistrai inertiški - įpratę daryti pagal vieną kurpalių ir nesuka sau smegenų, kaip galima būtų tobulėti. Nors, turiu pasakyti, kad saviškiais esu daugmaž patenkinta bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Žydriausia @ 2016 02 20, 17:41)

su jūsų pagalba kažkaip ta virtuvę susikursiu ir tikiu, kad tai bus artima mano svajonių virtuvei blush2.gif

Žinoma, kad susikursi wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 02 20, 19:30)
Ačiū  4u.gif ir už pagyras ir už patarimus smile.gif
O meistrai inertiški - įpratę daryti pagal vieną kurpalių ir nesuka sau smegenų, kaip galima būtų tobulėti. Nors, turiu pasakyti, kad saviškiais esu daugmaž patenkinta  bigsmile.gif
Papildyta:

Žinoma, kad susikursi wink.gif  4u.gif

o tai galvoju lekste lengviau aukstai i dziovykla padet nei puodeli? g.gif kazkaip man atrodo priesingai turetu but, arba as minties nepagaunu g.gif

Nu vis tiek kol kas lieku prie savo svajones su sala blush2.gif doh.gif Bet sala galvoju siaurint iki 60cm, valgomasis 80cm plocio ir tada tie atstumai jau protingi atrodo g.gif

Sala gal tada daryt kazka tokio, kad vistik butu galimybe atsiset 1-2 vietos, bet kedes neuzimtu erdves g.gif
user posted image

user posted image
bet ir be sedimu vietu radau daug pavyzdziu su 60cm plocio sala ir visai graziai atrodo ir plocio pakankamai. dabar pas mane valgomasis satlas 59cm plocio.

Na. gal darau pertrauka nuo savo galvojimo:oh reiks pasimatuot vietoje, tik kad grindis isbetonavo, tai dabar viskas isnesta ir neturiu nei jokiu dideliu gabaritu daiktu ka susidet g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 02 20, 19:51)
o tai galvoju lekste lengviau aukstai i dziovykla padet nei puodeli? g.gif  kazkaip man atrodo priesingai turetu but, arba as minties nepagaunu g.gif

Na. gal darau pertrauka nuo savo galvojimo:oh

Tai taip ir pasidarėm, kad lėkštės aukščiau, puodeliai žemiau. O įprastai daro atvirkščiai

Pertrauka gerai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 02 20, 20:51)
o tai galvoju lekste lengviau aukstai i dziovykla padet nei puodeli? g.gif  kazkaip man atrodo priesingai turetu but, arba as minties nepagaunu g.gif

Kai puodeliai zemiau, tai leksciu laikiklis yra zemiau. Nes puoduku ir stikliniu aukstis leidzia daryti antraja lentyna skirta lekstems zemiau. Pasiekiame lengvai puodukus o ir lekstes neaukstai.
Kai apacioj lekstes, jos uzima placiau, daugiau vietos. Tuomet puoduku lentyna gaunasi lb aukstai nepatogiai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 02 20, 20:36)
Kai puodeliai zemiau, tai leksciu laikiklis yra zemiau. Nes puoduku ir stikliniu aukstis leidzia daryti antraja lentyna skirta lekstems zemiau. Pasiekiame lengvai puodukus o ir lekstes neaukstai.
Kai apacioj  lekstes, jos uzima placiau, daugiau vietos. Tuomet puoduku lentyna gaunasi lb aukstai nepatogiai.  smile.gif

Nu dabar jau aisku 4u.gif kazkaip nepagalvojau kad lentyna pati zemiau gaunasi. nes galvoju jei deti i lentyna tai koks skirtumas ar lekste kelt ar puoduka.
Atsakyti
4u.gif sveikos labai grazios virtuves ir planuojamos ir turimos. As su tokiu klausimeliu. Mano biudzetas labai labai ribotas, vieta dar labiau :-) reikia ir technikos ir baldu. Baldai iki lubu aukstis lubu 2,5m vienos sienos 1,44 m. Kitos 2.5. Butu L raides forma kartu su svetaine. Ar imanoma viska susipirkti uz 2000 euru. Aisku plokste ne pati prasciausia normali zodziu, technika nemandra imontuojama geriau. Kaitlente, orkaite, saldytuvas, gartraukis. blush2.gif as pati manau kad neimanoma bet vistiek gal....
Atsakyti
QUOTE(vovere16 @ 2016 02 20, 22:16)
4u.gif sveikos labai grazios virtuves ir planuojamos ir turimos. As su tokiu klausimeliu. Mano biudzetas labai labai ribotas, vieta dar labiau :-)  reikia ir technikos ir baldu. Baldai iki lubu aukstis lubu 2,5m vienos sienos 1,44 m. Kitos 2.5. Butu L raides forma kartu su svetaine. Ar imanoma viska susipirkti uz 2000 euru. Aisku plokste ne pati prasciausia normali zodziu, technika nemandra imontuojama geriau. Kaitlente, orkaite, saldytuvas, gartraukis. blush2.gif  as pati manau kad neimanoma bet vistiek gal....

Norit tilpt i 2000 eu su buitine technika? Ir ka galvojate pirkti is buitines? Nes musu vien buitine technika dvigubai tiek kainavo. Gal jums tik kaitlente su orkaite reikalinga, ir saldytuvas?
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 02 20, 19:56)
Tai taip ir pasidarėm, kad lėkštės aukščiau, puodeliai žemiau. O įprastai daro atvirkščiai

Pertrauka gerai wink.gif

Gal galėtumėt nufotografuoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere16 @ 2016 02 20, 21:16)
4u.gif sveikos labai grazios virtuves ir planuojamos ir turimos. As su tokiu klausimeliu. Mano biudzetas labai labai ribotas, vieta dar labiau :-)  reikia ir technikos ir baldu. Baldai iki lubu aukstis lubu 2,5m vienos sienos 1,44 m. Kitos 2.5. Butu L raides forma kartu su svetaine. Ar imanoma viska susipirkti uz 2000 euru. Aisku plokste ne pati prasciausia normali zodziu, technika nemandra imontuojama geriau. Kaitlente, orkaite, saldytuvas, gartraukis. blush2.gif  as pati manau kad neimanoma bet vistiek gal....

mano virtuvyte 1,95*2,56 m , remonto darbu neskaiciavau tik dauguma medziagu , buitine iranga (orkaite ,kaitlente ,saldytuvas paprastas ) isleidau ne maziau 4000eu tikrai ir tikrai ne prabanga blush2.gif
tiesa visdar nenusiperku kedziu ,su senom vargstu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viljana: 20 vasario 2016 - 21:56