Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 29

sveikos
buvau kazkur uzmacius skaicius bet pamirsau tai pasikartosiu biggrin.gif

sala 93cm aukscio ,kokio aukscio turetu but kedes ???? kad butu patogu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2016 02 20, 16:25)
sveikos
buvau  kazkur  uzmacius skaicius  bet  pamirsau  tai  pasikartosiu  biggrin.gif

sala  93cm  aukscio  ,kokio aukscio turetu  but kedes  ????  kad  butu  patogu  blush2.gif

Tinka pusbario kėdės, sėdimoji dalis ~63 cm.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 02 20, 15:33)
Tinka pusbario kėdės, sėdimoji dalis ~63 cm.

neperzemai gautusi ?
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 02 20, 08:31)
Ateinu su šviežutėle virtuve smile.gif  bigsmile.gif

Sveikinu - puikus rezultatas thumbup.gif ! O Jūs tikra šaunuolė, viską gražiai, nuosekliai susidėliojot ir turit gražią Jūsų poreikus atitinkančią virtuvę smile.gif .
Nesimato staliuko - gal galit parodyt kaip atrodo viskas iš svetainės pusės?

Įdomu, kaip tes su ta rožine šviesa yra g.gif ...
Papildyta:
QUOTE(viljana @ 2016 02 20, 16:36)
neperzemai gautusi  ?

Ne. Pas mane sala 95cm aukščio ir būtent tokio aukščio kėdės. Niekas ne per žemai. Baro kėdės būtų per aukštos. Pasimatuokit pati. 63cm - tai sėdynės aukštis, o ne visos kėdės. Įprastos kėdės prie pietų stalo sėdynės aukštis - ~47cm.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 02 20, 15:39)
Sveikinu - puikus rezultatas thumbup.gif !  O Jūs tikra šaunuolė, viską gražiai, nuosekliai susidėliojot ir  turit gražią Jūsų poreikus atitinkančią virtuvę smile.gif .

tai ne aš besiblaškanti iš kairės į dešinę.... blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Ir save pažįstu, tai beveik žinau,kad kokį sprendimą bepriimčiau tai paskui ilgai dar abejosiu ar teisingai pasielgiau, kodėl ne anaip ir pan.
Nu man su baldais, apranga, batais, amžinai taip doh.gif
Darbo sprendimus priimu lengviau nei buity blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2016 02 20, 14:48)
Zadetosios foto:

Ačiū kad rodotės 4u.gif . Tas vaisdas iš svetainės visai neprastas, ar ne? Staliuką turbūt reikėtų patraukti nuo lango sienos link virtuvės, nes dabar ties virtuve gaunas tokia tuščia erdvė, o kai pastatysit kėdes prie stalo, jie bus per daug suspausti toje vietoje, kur dabar stovi. Kiek dabar cm yra nuo lango sienos iki stalo?,

O toje vietoje, kur baigiasi virtuvė lyg ir trūksta kažko g.gif ... Bet sugalvosit ką gražaus mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 02 20, 15:42)
Sveikinu - puikus rezultatas thumbup.gif !  O Jūs tikra šaunuolė, viską gražiai, nuosekliai susidėliojot ir  turit gražią Jūsų poreikus atitinkančią virtuvę smile.gif .
Nesimato staliuko - gal galit parodyt kaip atrodo viskas iš svetainės pusės?

Įdomu, kaip tes su ta rožine šviesa yra g.gif ...

Ačiū 4u.gif Ne be Jūsų pagalbos bigsmile.gif
Kol kas vyksta plautuvės pajungimo darbai, tai nefotografuosiu smile.gif Staliuko naujo dar neturim, bet pasistatem bandymui sena - norisi suvokti, kiek ten tos vietos yra ir kokio mums reikia.
Jei kada nors pajungs - nufotografuosiu iš svetainės. Nors sėdint ant sofos prieš telsvizorių matosi tik šaldytuvas, orkaitė ir langas. Aš svetainę apsukau cool.gif baldus aišku, ne kambarį
Rožinę šviesą skleidžia augalų auginimo lempos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 02 20, 07:31)
Ateinu su šviežutėle virtuve smile.gif  bigsmile.gif
Nuotraukų ilgai nelaikysiu, bet turiu Jums pasirodyti wink.gif
Ačiū visoms, kurios patariate, dalinatės savo patirtimi - ne tik gerais, bet ir (net svarbiau) blogais įspūdžiais  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Kol kas negaliu pasakyti pliusų - minusų. Plautuvė dar nepajungta (franke kašmyro spalva idealiai dera su stalviršiu), niekas nepradėta dėliotis.

Bendras vaizdas

Tipo cargo stalčius

Šiaip stalčius su vidiniu stalčiumi

Šiukšlinei gamintojas atvežė tokio dydžio kibirus, kad galėčiau tris kartus šiukšles nešti - reikės ieškotis naujų  unsure.gif
Stalčiuką po plautuve nufotografuosiu, kai pajungs ten viską  rolleyes.gif

Labai laukiau jūsų virtuvės. Kaip ir rašėt kažkur - bus vasarį, tai matau viskas pagal planą. Šaunu. bigsmile.gif Sveikinu su nauju pirkiniu. 4u.gif

Dabar lauksiu atsiliepimų apie orkaitę, nes galvoju tokią pirkti.
Ir šiaip įdomu bus jūsų įvertinimas:
1. ar patogu naudotis kaitlente, kai ji tokioje vietoje, be gartraukio, prie lango.
2. ar patogu viršutines spinteles atidarinėti kai nėra rankenų.

Žinau, dabar atrodo, kad viskas patogu. Įdomi bus jūsų nuomonė po poros mėnėsių kasdieninio naudojimo. Sugrįžkit čia ir parašykit. OK?

Po orkaite keturi atskiri stalčiai ar imitacija? blush2.gif
O šaldytuvas be rankenos? g.gif
Nesupratau kas pas jus su kibirais? Per maži ar per dideli?
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 02 20, 10:57)
as ir galvoju kas cia per spalvos nuotraukoje doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o pasirodo spec apsvietimas.
o as neiziuriu ar pas jus palange atskirai ar su stalvirsiu? Lyg ir matosi atskyrimas kazkoks. pas mane plati palange apie 40cm bus, ausktis turetu sutapt su darbastaliu, galvoju kaip sujung, nes tikriausiai jei delto imti platu darbastali is ir jo pjauti, tai labai bus brango, o biudzetas ribotas blush2.gif

Pas mane gaunasi 60+24 su palange apytiksliai, nors turėjo palangė būti 15 cm virš darbastalio, bet mano mielieji statybininkai (vyras su uošviu) sugalvojo pasilengvinti darbą ir padarė pagal blokelius aukštį, mat jiems tikriausiai sunkiau pjaustyti, nei man po to n metų darbuotis doh.gif Aš planuoju dėti granitinį stalviršį, kaina gaunasi didesnė už plokštę, bet ne taip baisiai, kaip maniau. Beje, visuomet norėjau 95 cm aukščio virtuvės, o dabar vėl turėsiu tik 90 cm ir tai geriausiu atveju verysad.gif
Dar klausimas dabar iškilo apie į stalviršį įleidžiamas rozetes, nes kitaip neišeis padaryti kadangi neliko sienelės po palange doh.gif Kažin ar patogu? Ar labai jos lepios? Naudojama bus tik plaktuvui ar blenderiui, pastoviai nebus nieko prijungta. Ar patogiau rozetes retam naudojimui daryti stalčiuje?
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 02 20, 16:45)
tai ne aš besiblaškanti iš kairės į dešinę.... blink.gif  blink.gif  blink.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

O ko Jūs blaškotės? Jūs irgi puikiai žinote, ko Jums reikia. Nieks kitas nežino Jūsų poreikių. Minėjot, kas vyras virtuvėje nelabai šeimininkauja, ar maišau kažką? Jei taip, tai ir klausykit savo poreikių.
Apvalus stalas ir sala kartu jau nebetelpa - apvaliam stalui reikia daugiau erdvės, nei keturkampiam. Tad geriau atrodo su apvaliu stalu varijantas be salos - jam erdvės tada užtektinai.
Ką aš iš patirties galiu pasakyt (čia aišku subjektyvu, nes mūsų gyvenimo būdai ir įpročiai gali būti visiškai skirtingi): mums stalas reikalingas tik pavalgymui. Jis nėra ta susibūrimų vieta, tam labiau mėgstame salą. Tačiau, sala pas mane didesnė, 60cm būtų per mažai. bent 80cm reikėtų daryti, tuomet iš svetainės pusės galima kokias uždaras lentynėles pasidaryti. Stalui 75cm pločio yra mažoka. Kadangi Jūs salą planavote ne dėl susibūrimų prie jos, nes gal Jūsų gyvenimo būdui priimtiniau pasisėdėti prie stalo ar svetainėje (tam ir kavos staliuką pasistatėt), o dėl darbavimosi prie jos - čia įsivaizduoju ne pietų gamyba vyktų, kur reikalinga viryklė, o visokių užkandėlių ruošimas, gal net kočiojimai kažkokie - tai ji tikrai patogiau, nei stalas. Ant stalo tokių darbų stovėdama nepasidarysit (na, pasidarysit, bet nugarą skaudės biggrin.gif ). Tai va. Galvokit apie save. BŪTINAI nuvažiavus pasilipdykite ant grindų visokių varijantų kontūrus - tiksliai pagal cm, o ne iš akies, ir matysit bendrą vaizdą geriau.
Ir klausykit savęs, o ne kaimynų ar mūsų čia visų lotuliukas.gif
Dar vienas dalykas - jei iškart kažko nepasidarai, paskui labai sunku prisiversti sugrįžti ir užbaigti, nes pripranti prie esamos situacijos, atsiranda svarbesnių reikalų. Bet giliai savy jauties negerai, kad nusileidai, nepastovėjai dėl savo.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 02 20, 16:14)
Galvokit apie save. BŪTINAI nuvažiavus pasilipdykite ant grindų visokių varijantų kontūrus - tiksliai pagal cm, o ne iš akies, ir matysit bendrą vaizdą geriau.
Ir klausykit savęs, o ne kaimynų ar mūsų čia visų  lotuliukas.gif
Dar vienas dalykas - jei iškart kažko nepasidarai, paskui labai sunku prisiversti sugrįžti ir užbaigti, nes pripranti prie esamos situacijos, atsiranda svarbesnių reikalų. Bet giliai savy jauties negerai, kad nusileidai, nepastovėjai dėl savo.

Aš dar patarčiau pririnkti daug daug dėžių ir ant grindų kontūrų pasidėti jas į aukštį, iki maždaug stalviršio aukščio. Kur šaldytuvas ar ūkinė spinta - dėkit į aukštį daugiau, kad ir iki lubų. Dėžių reikia daug, bet tik taip jus galėsit įvertinti ant kiek "užpildyta" bus jūsų erdvė, ar nebus "perpildyta", ar bus patogus praėjimas, ar pakaks vietos užpakaliams prasilenkti.
Žinau iš patirties, kad laiko toks dėliojimas užima kad ir visą dieną. Bet užtat galėsit greičiau apsispręsti.
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 02 20, 16:01)
Labai laukiau jūsų virtuvės. Kaip ir rašėt kažkur - bus vasarį, tai matau viskas pagal planą. Šaunu.  bigsmile.gif Sveikinu su nauju pirkiniu.  4u.gif

Dabar lauksiu atsiliepimų apie orkaitę, nes galvoju tokią pirkti.
Ir šiaip įdomu bus jūsų įvertinimas:
1. ar patogu naudotis kaitlente, kai ji tokioje vietoje, be gartraukio, prie lango.
2. ar patogu viršutines spinteles atidarinėti kai nėra rankenų.

Žinau, dabar atrodo, kad viskas patogu. Įdomi bus jūsų nuomonė po poros mėnėsių kasdieninio naudojimo. Sugrįžkit čia ir parašykit. OK?

Po orkaite keturi atskiri stalčiai ar imitacija? blush2.gif
O šaldytuvas be rankenos? g.gif
Nesupratau kas pas jus su kibirais? Per maži ar per dideli?

Per maži kibirai. Miniatiūriniai doh.gif
Orkaitėje šiuo netu kepa kugelis pagal orkaitės receptų knygą smile.gif
Dėl kaitlentės tai tikrai pasakysiu kada nors vėliau, kai ilgiau panaudosiu
Dėl rankenėlių pakabinamų spintelių jau dabar galiu pasakyti, kad patogu. Net labai.
Po orkaite jeturi stalčiai
Dar dėl stalčių - apatiniai tikrai gilūs. Viename puikiai telpa kombainas thumbup.gif
Kiti du gal ir nebus pilnai išnaudoti, bet planuoju dėti skirtukus ir sustatyti stačius puodų dangčius, kepimo formas ir dar ką nors
Dar mėtausi dėl vidinių stalčiukų po kaitlente ir šalia. Vienas be pritraukimo (po kaitlente) kitas su. Tai nežinau dar kaip juose nusistovės tvarka.
Po vidiniais yra normalaus aukščio stalčiai kruopoms, bliūdams...
Šaldytuvo rankeną nulaužėme kažkada ir nėra kam sutvarkyti blush2.gif
Atsakyti