Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 29

QUOTE(Žydriausia @ 2016 02 20, 10:57)
as ir galvoju kas cia per spalvos nuotraukoje doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o pasirodo spec apsvietimas.
o as neiziuriu ar pas jus palange atskirai ar su stalvirsiu? Lyg ir matosi atskyrimas kazkoks. pas mane plati palange apie 40cm bus, ausktis turetu sutapt su darbastaliu, galvoju kaip sujung, nes tikriausiai jei delto imti platu darbastali is ir jo pjauti, tai labai bus brango, o biudzetas ribotas blush2.gif

Matosi, nes šio stalviršio yra tik vienas plotis 60 cm. Teko klijuoti. Stalviršis plonas, sudėtinga suklijuoti buvo. Jei būtų stalviršio 1,2 m, būtume uš tokio pjovę
Jei stalviršis įprasto storio, tai tikrai gražiai suklijuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 20 vasario 2016 - 11:19
toks klausimas ne i tema blush2.gif
kaip is houzz uzsisaugot nuotraukas normalaus dydzio g.gif ieskau virtuviu su apvaliu stalu, tai noreciau uzsisaugot pavyzdziu, bet sugebu tik mazas uzsaugot g.gif
kal kazko nemoku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 02 20, 13:54)
toks klausimas ne i tema blush2.gif
kaip is houzz uzsisaugot nuotraukas normalaus dydzio g.gif  ieskau virtuviu su apvaliu stalu, tai noreciau uzsisaugot pavyzdziu, bet sugebu tik mazas uzsaugot g.gif
kal kazko nemoku? g.gif

Houzz prisiregistravus yra IDEAS BOOK (ar kažkaip panašiai), ten susikurkit aplanką su norimu pavadinimu ir išsisaugosit.
Atsakyti
QUOTE(rasamal @ 2016 02 20, 11:58)
Houzz prisiregistravus yra IDEAS BOOK (ar kažkaip panašiai), ten susikurkit aplanką su norimu pavadinimu ir išsisaugosit.

aciu, atrodo pavyko
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 02 20, 09:16)
Ačiū smile.gif
Vidinė dalis 70 cm. Dariau dvi lentynas, nes čia ketinu laikyti puodelius, stiklines ir kitus neaukštus dalykus. Dabar susidėjau puodelius ir matau, kad puikiai suplanavau  thumbup.gif

Pas mane labai panasus vidaus aukstis bus, kaip pas jus. Pas jus apie 23 cm vienai lentynai, pas mane - 25 cm. Pasiziurejau ir dabartinej virtuvej panasiai, tai bus gerai smile.gif

Dar vienas klausimas: gal tokio tipo cargo jums pigiau gavosi gamintis, nei iprasta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SmtmsCrazy: 20 vasario 2016 - 12:44
QUOTE(SmtmsCrazy @ 2016 02 20, 12:43)
Pas mane labai panasus vidaus aukstis bus, kaip pas jus. Pas jus apie 23 cm vienai lentynai, pas mane - 25 cm. Pasiziurejau ir dabartinej virtuvej panasiai, tai bus gerai smile.gif

Dar vienas klausimas: gal tokio tipo cargo jums pigiau gavosi gamintis, nei iprasta?

Tiesą sakant, planuodama virtuvę visai nežiūrėjau į kainas blush2.gif Dariau taip, kaip norėjau. Nuo pirminio preliminaraus skaičiavimo, pabrango apie 25%, bet viskas dėl mano norų.
Na sąlyginai nežiūrėjau - susidėliojau, kaip maždaug įsivaizduoju, daviau keliems gamintojams paskaičiuoti, o išsirinkusi jau tobulinau
Cargo nenorėjau, nes buvusioje virtuvėje jis man nepasiteisino. Dėl šios kombinacijos bus matyt smile.gif
Vidinį stalčiuką paprašiau, kad žemiau prisuktų - telpa litrinis stiklainis. į apatinį aukšti buteliai. Gal tokio plataus ir nereikėtų (pas mane 35cm), bet dariau dėl simetrijos - kitoje pusėje spintelė, tai ją nelogiška būtų daryti siauresnę
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 02 20, 14:13)
Tiesą sakant, planuodama virtuvę visai nežiūrėjau į kainas  blush2.gif  Dariau taip, kaip norėjau. Nuo pirminio preliminaraus skaičiavimo, pabrango apie 25%, bet viskas dėl mano norų.
Na sąlyginai nežiūrėjau - susidėliojau, kaip maždaug įsivaizduoju, daviau keliems gamintojams paskaičiuoti, o išsirinkusi jau tobulinau
Cargo nenorėjau, nes buvusioje virtuvėje jis man nepasiteisino. Dėl šios kombinacijos bus matyt smile.gif
Vidinį stalčiuką paprašiau, kad žemiau prisuktų - telpa litrinis stiklainis. į apatinį aukšti buteliai. Gal tokio plataus ir nereikėtų (pas mane 35cm), bet dariau dėl simetrijos - kitoje pusėje spintelė, tai ją nelogiška būtų daryti siauresnę

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
as irgi, kai prisifantazavau, ir kai pamaciau skaiciuka galutini, tai dabar visaip bandau perpus supaprastint viska doh.gif
Atsakyti
Zadetosios foto:

cia mazdaug viskas kas viduje slepiasi (kampinis ikea mechanizmas, dureles is dvieju daliu):
user posted image

stalcius po kriaukle
user posted image

stalciuje ikea mechanizmas nuo paspaudimo
user posted image

ikea irankiu deklai imontuoti
user posted image

visai patinka kitoks saldytuvas, imontuotas ir man visai talpus
user posted image

cia vaizdas is tolimiausio svetaines kampo
user posted image

cia nuo kampines sofkes ziurint i telika
user posted image

Zydziausia prie 1,1m diametro stalo patogiai suseda 6 zmones, sunkiau bet suseda 8 zmones. O kur dar isleidimo galimybes.. as dievinu apvalius stalus, jauku visi ziuri vienas i kita..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 20 vasario 2016 - 13:51
Kristinka thumbup.gif
taip vaizdziai visi mechanizmai.
Siuksliu stalciuje tai tikriausiai 2 kibirai tilps, ar ne?

Nu as jau linksti, kad darysiu pakabinamas va tokiu mechanizmu, kada atsidaro abi lentynos. maziau rankeneliu bus. vakar pabandziau pas bendradarbe, tai visai lengvai darosi ir neatsidaro labai daug iskart, jei nenori.

Nu einu piest dar apvalu stala 4u.gif
Dar su vyru kalbejau, tai jis nuo pat pradziu buvo pries sala tik del tos priezasties, kad bus mazai erdves, reikes viska apeidineti, o dar ziurej netilsp, teks stumdyt kedes, kai noresis praeiti. tai vakar rado facebooke kazkoki varianta, kur ta 'sala' tokia gan siaura ir kiaura. Nu tipo daryk, bet ka nors siauriau, lengviau.....

ojojoj blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 20 vasario 2016 - 14:20
QUOTE(Žydriausia @ 2016 02 20, 14:16)
Nu as jau linksti, kad darysiu pakabinamas va tokiu mechanizmu, kada atsidaro abi lentynos. maziau rankeneliu bus. vakar pabandziau pas bendradarbe, tai visai lengvai darosi ir neatsidaro labai daug iskart, jei nenori.

Kristinka thumbup.gif
Tiems mechanizmams visai nebūtinos rankenėlės. Man labai patinka be jų.
Man jau trūksta stalčių doh.gif
Visi turimi puodai ir keptuvės veikia ant indukcinės bigsmile.gif
Beje, ikėjos dėklai pas mane netelpa - standartinis 50 cm gylio stalčius, vidus 47cm. Perkalbėjo meistras, kad nereikia gilesnių doh.gif O stalviršis iš fasadų išlindęs. Būtų kaip tik pagilinys stalčius, jei tik yra bėgelių kokių 53 cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 20 vasario 2016 - 15:11
QUOTE(rarity @ 2016 02 20, 14:51)
Kristinka  thumbup.gif
Tiems mechanizmams visai nebūtinos rankenėlės. Man labai patinka be jų.
Man jau trūksta stalčių  doh.gif
Visi turimi puodai ir keptuvės veikia ant indukcinės  bigsmile.gif

be rankeneliu tai man atrodo daug nuciupinesi. visai be rankeneliu man grazu, bet maziau praktiska. ax.gif
padariau su apvaliu 120cm skersmens stalu. Sala padariau 60cm plocio ir 160cm ilgio. pastaciau ja per viduri, ty is abieju sonu (nuo lango ir nuo virtuves saldytuvo) 112cm .

user posted image

o cia be salos su 150cm stalu.
user posted image

rarity, kaip suprantu eksperimentuoji kaip kas veikia ir kur kam vieta. Smagu, vienas malonumas naujoj virtuvej blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 20 vasario 2016 - 15:12
QUOTE(Žydriausia @ 2016 02 20, 15:11)
be rankeneliu tai man atrodo  daug nuciupinesi. visai be rankeneliu man grazu, bet maziau praktiska.  ax.gif
padariau su apvaliu 120cm skersmens stalu. Sala padariau 60cm plocio ir 160cm ilgio. pastaciau ja per viduri, ty is abieju sonu (nuo lango ir nuo virtuves saldytuvo) 112cm .

Man be salos thumbup.gif

Dėl nučiupinėjimo, tai pasakysiu po kokio mėnesio smile.gif Man atrodo bus ok - atidarai patraukus iš vidinės pusės, o uždarymui, kaip sakiau, įdėjo rankenėles iš vidaus. Fasadinės pusės net liesti nereikia
Aha, eksperimentuoju bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 20 vasario 2016 - 15:25