Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 29

QUOTE(laumzirge @ 2016 03 03, 22:47)
To dar betrūko, visos virtuvės furnitūra pačiai rūpintis schmoll.gif ten reikia apie kiekvieną niekutį įšmanyti. Kas atsakys, jei kažką ne tą nupirksite, nepakankamai ar per daug prisipirksite ar pan.? Atvažiuos virtuvę surinkinėti, ir paaiškės, kad trūksta kokio niekučio, kurį reikia užsakinėti...

Ir kur gi aš siūliau pačiai pasirūpinti furnitūra??? g.gif

Lenuliuke parašė, kad iš gatvės atėjus Furnitane galima gauti 10proc nuolaidą, aš atsakydama aprašiau draugų pavyzdį, kuris parodo, kad ir visus 30proc galima nesunkiai gauti, bet niekam nesiūliau baldus užsakyti pas baldžių, o furnitūrą nupirkti atskirai ir duoti jiems surinkti schmoll.gif išvis mano aprašytame pavyzdyje žmogus pats ir konstruojasi tuos baldus, jis žino kiek ir kokios furnitūros reikės, pats ir atsako. Jokių pasiūlymų nepateikiau, tik aprašiau pavyzdį su nuolaidos dydžiu. Tik tiek.
Atsakyti
as siandien sveciuose turejau dizainere ir meistra, pajudejom su virtuve, spalvomis, rinksiuosi, greiciausiai, akriline plokste, MDF nera brangu, jis pabrangintu virtuve kokia 20 proc tik, isgaleciau, bet man atsparumas nepatinka jos...ji lepesne, o paprasta plokste man nepatinka del krastelio, akriline labai graziai blizga, tarsi stiklas ir krastelis labai minimaliai matosi
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 03 04, 15:39)
, pajudejom su virtuve,....

Kaip jau turėtų būt smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 03 04, 16:45)
Kaip jau turėtų būt smagu smile.gif

sudeliojom viska, ismatavom, bet dar negaminam, dizainere ten daugiau reiskesi, taresi su meistriuku, o as tik spalvose ir isplanavime sudalyvavau biggrin.gif zodziu, man kol kas labiausiai krenta i aki akriline plokste, ji blizgi, tarsi veidrodine, prisiziuri sake puikiai, o zinant mane, tai man pavalainet bedos nera..as istisai su skuduru eina, tik MDF nesiulo, nes daug gaminu, daug visokiu puodu ir tt, del iskilimu, atsparumo
Atsakyti
neatsidziaugiu spalvomis biggrin.gif
http://www.part.lt/p...afc2189a530.jpg
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 03 04, 16:46)

O kaip komponuosit tas abi spalvas? tamsesnė apačia, virus- šviesus? ar kaip?
man tokios švelniai rusvos irgi patinka.

Kiek jau baigiu akis ptažiūrėt, tai kuo toliau, rodos tuo gražiau balta, bet ta balta jau visur...... vien dėl to nesinori. Bet norėsiu šviesių spalvų, tai irgi kažkokias va tokia latte galvoju gal rinkčiaus...
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 03 04, 17:49)
O kaip komponuosit tas abi spalvas? tamsesnė apačia, virus- šviesus? ar kaip?
man tokios švelniai rusvos irgi patinka.

Kiek jau baigiu akis ptažiūrėt, tai kuo toliau, rodos tuo gražiau balta, bet ta balta jau visur...... vien dėl to nesinori. Bet norėsiu šviesių spalvų, tai irgi kažkokias va tokia latte galvoju gal rinkčiaus...

laukiu dabar vizualizaciju, kur bus keli variantai, su stalvirsiu priderinta ir issirinksim

mano visi namai bus tokie, visi, sienos, baldai..viskas sviesu, silta..tad man ilgai sprest nereikejo, namu intrejera jau pries 5 metus zinojau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 04 kovo 2016 - 16:52
QUOTE(knopke* @ 2016 03 04, 16:50)
laukiu dabar vizualizaciju, kur bus keli variantai, su stalvirsiu priderinta ir issirinksim

mano visi namai bus tokie, visi, sienos, baldai..viskas sviesu, silta..tad man ilgai sprest nereikejo, namu intrejera jau pries 5 metus zinojau biggrin.gif

Džiugu, kad juda reikalai thumbup.gif
Aš šiandien ikea siaubiau biggrin.gif Šiukšlinės tiko - koks džiaugsmas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 03 04, 17:46)

Mano virtuves labai panasios spalvos, ta tamsesne plokste man labiau patinka, nors nusitasko ir apsiterlioja daugiau, nes yra apacioje, bet nesvarumai maziau matomi nei ant sviesios.
Atsakyti
Akrilas ir jusu?
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 03 04, 21:15)
Akrilas ir jusu?

Taip, bet as ne del atsparumo rinkaus, man tiesiog grazu buvo, gaminu nedaug.
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 03 04, 21:15)
Akrilas ir jusu?

Gal galima spalvu numeriukus? Esu paieskose jau 3 menesiai, niekaip neapsisprendziu sad.gif
Atsakyti