Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 29

QUOTE(miegale23 @ 2016 03 04, 21:19)
Taip, bet as ne del atsparumo rinkaus, man tiesiog grazu buvo, gaminu nedaug.

oo, fainai, pasidalinkit dar patirtimi apie sia plokste smile.gif

o numeriuku neturiu, fotografavausi tik spalvas, tik kiek maciau paleteje meistro, tai buvo vos 4 spalvos, balta, pilka ir mano dvi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 04 kovo 2016 - 21:54
QUOTE(knopke* @ 2016 03 04, 22:52)
oo, fainai, pasidalinkit dar patirtimi apie sia plokste smile.gif

o numeriuku neturiu, fotografavausi tik spalvas, tik kiek maciau paleteje meistro, tai buvo vos 4 spalvos, balta, pilka ir mano dvi

Apatines tokios http://www.impeka.lt...product/485-623 spinteles, virsutines turejo buti tokios http://www.impeka.lt...product/436-605 , bet del visokiu bedu gavosi sviesesnes. Valosi tikrai labai lengvai, nors ir nusitepa lengvai. Virtuve turiu tik siek tiek daugiau nei menesi, kazkokiu blogumu dar neislindo.
Atsakyti
Reikes klausti del kitokiu spalvu,man ta jusu sviesi grazesne..paleteje tokios nebuvo
Atsakyti
Sveikos,

Noriu paklausti jūsų nuomonės smile.gif

Nuo pirmo aukšto vonios (tualeto) kambario liko plytelių. Šiuo metu ieškom (ir nerandam) plytelių virtuvės sienai prie kaitlentės. Ten plytelių reikia nedaug, plotas nedidukas, tų plytelių tiek kiek reikia būtų, jos ten labai tinka.

Klausimas grynai psichologinis biggrin.gif ar dėtumėt tas pačias plyteles virtuvėj, kurios jau yra tualete? Spalviškai jos ten tinka idealiai. Šiaip tos plytelės nėra "voninės", jos pačios iš savęs gražios, internetiniam psl jos pavaizduotos svetainėj biggrin.gif Bet MŪSŲ namuose jos jau yra vonioj, ir kaip ir tapo "tualetinėm"..

Ar nesukt galvos su visokiom asociacijom, jei tinka?
Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2016 03 05, 11:18)
Sveikos,

Aš nesukčiau. Jei tinka ir patinka, kodėl nedėti? Nebent patys jausitės kažkaip nejaukiai (nirs nesuprantu, kodėl turėtumėt). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 03 05, 11:28)
Aš nesukčiau. Jei tinka ir patinka, kodėl nedėti? Nebent patys jausitės kažkaip nejaukiai (nirs nesuprantu, kodėl turėtumėt).  4u.gif

Aš pradžioj net nepagalvojau, kad kažkas negerai, kol vyras juokais nepasakė biggrin.gif o tada abu pradėjom galvot, ir nenusprendžiam, ar čia kreipt dėmesį ar ne biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif as nedeciau biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Reikia pagalbos:

Kas turite BALTIJOS MARMURO lieto akmens „Dura Stone“ stalviršį ir kartu lietą didelę plautuvę 410x458mm į standartinę 600mm pločio spintelę. Spintelėje po plautuve noriu daryti stalčių šiukšlėms. Gal kuri galite pasakyti, kokio aukščio ir pločio ten kibirai tilptų. Baldininkas sako, kad ten labai mažai vietos lieka.

Ačiuxs
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 03 05, 12:08)
biggrin.gif as nedeciau biggrin.gif

ir as turbut ne.
Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2016 03 05, 12:18)
Sveikos,

Nuo pirmo aukšto vonios (tualeto) kambario liko plytelių. Šiuo metu ieškom (ir nerandam) plytelių virtuvės sienai prie kaitlentės. Ten plytelių reikia nedaug, plotas nedidukas, tų plytelių tiek kiek reikia būtų, jos ten labai tinka.

Klausimas grynai psichologinis biggrin.gif ar dėtumėt tas pačias plyteles virtuvėj, kurios jau yra tualete? Spalviškai jos ten tinka idealiai. Šiaip tos plytelės nėra "voninės", jos pačios iš savęs gražios, internetiniam psl jos pavaizduotos svetainėj biggrin.gif Bet MŪSŲ namuose jos jau yra vonioj, ir kaip ir tapo "tualetinėm"..

Aš nesukčiau ir dėčiau, ypač kai ne tipinės voninės, o kad atsikartoja kitur, tai tik pliusas - mažiau makaliuzės, o dar ir sutaupysit. Be to kitas apšvietimas, aplinka, tai nežinantis gali ir neatrinkti kad tos pačios. Įmeskit gamintojo nuorodą, jei nesunku, įdomu.
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 03 05, 17:23)
Aš nesukčiau ir dėčiau, ypač kai ne tipinės voninės, o kad atsikartoja kitur, tai tik pliusas - mažiau makaliuzės, o dar ir sutaupysit. Be to kitas apšvietimas, aplinka, tai nežinantis gali ir neatrinkti kad tos pačios. Įmeskit gamintojo nuorodą, jei nesunku, įdomu.

http://www.plyteliut...p;lang=LT#_self

mūsų margintos pilkos (su baltu) ir baltos (QUASAR), kaip pirmose dviejuose paveikslėliuose su paveikslu. Turime abiejų likusių. Jei dėti baltas, manau niekas ir nepastebėtų. Jei dėti pamargintas, labai gali būt, kad pastebėtų visi, nes vonios kambary jos pakankamai įspūdingai atrodo, ir visi atkreipia dėmesį biggrin.gif
Virtuvės komplektas baltas, stalviršis tamsiai pilkas.
Dar šiek tiek neramina jų valymas, paviršius stipriai nelygus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marile: 05 kovo 2016 - 17:40
QUOTE(Marile @ 2016 03 05, 18:39)
http://www.plyteliut...p;lang=LT#_self

mūsų margintos pilkos (su baltu) ir baltos (QUASAR), kaip pirmose dviejuose paveikslėliuose su paveikslu. Turime abiejų likusių. Jei dėti baltas, manau niekas ir nepastebėtų. Jei dėti pamargintas, labai gali būt, kad pastebėtų visi, nes vonios kambary jos pakankamai įspūdingai atrodo, ir visi atkreipia dėmesį biggrin.gif
Virtuvės komplektas baltas, stalviršis tamsiai pilkas.
Dar šiek tiek neramina jų valymas, paviršius stipriai nelygus.

Tikrai jokių asociacijų su WC. Dėl valymosi, neįsibvaizduoju, jei jau turit sudėtas, tai galit išsibandyti. Bet akivaizdu, kad apsitaškymai maskuosis, nebus kaip ant delno. Gal baltos geriau ta prasme, kad mažiau galvos skausmo del derinimo, jei virtuvė bendra su svetaine. Jei atskira, tai tada dzin - kurios gražiau, geriau tinka/patinka.
Atsakyti