Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 29

QUOTE(Žydriausia @ 2016 03 03, 16:41)
Tai va, butent, as jau irgi galvojau ir rasiau, kad  jei nelygiuoti, ....

Žydriausia, dėl stalo lygiavimo, taigi realiai galėsit visus varjantus išsibandyti ir išsirinkti geriausią - stalas gi netvirtinamas, nieko jam nenutiks pastumdant ir vienaip ir kitaip. O stalo dydį tai vistiek prie gyventojų skaičiaus reikia derinti.
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 03 03, 17:45)
Žydriausia, dėl stalo lygiavimo, taigi realiai galėsit visus varjantus išsibandyti ir išsirinkti geriausią - stalas gi netvirtinamas, nieko jam nenutiks pastumdant ir vienaip ir kitaip. O stalo dydį tai vistiek prie gyventojų skaičiaus reikia derinti.

Manau čia didžiausia problema - apšvietimo suplanavimas g.gif nes pvz. virš valgomojo stalo jei kabinti kažkokį akcentinį šviestuvą per stalo vidurį, tai patraukus stalą kokiu metru į šoną, tas apšvietimas gaunasi ne į temą... ax.gif aišku mažas atstumas esmės nesudaro, bet va +-metras jau gali darkyti vaizdą. Mano pažįstami žmonės pasikabino žemą šviestuvą, kur planavo stalą, o dabar jį gerokai gavo stumtelti į šalį, tai vaizdas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elze7 @ 2016 03 03, 18:58)
Manau čia didžiausia problema - apšvietimo suplanavimas  g.gif  nes pvz. virš valgomojo stalo jei kabinti kažkokį akcentinį šviestuvą per stalo vidurį, tai patraukus stalą kokiu metru į šoną, tas apšvietimas gaunasi ne į temą...  ax.gif  aišku mažas atstumas esmės nesudaro, bet va +-metras jau gali darkyti vaizdą. Mano pažįstami žmonės pasikabino žemą šviestuvą, kur planavo stalą, o dabar jį gerokai gavo stumtelti į šalį, tai vaizdas...  doh.gif

Aha, apie tai nepagalvojau. Tokiai problemai spęsti, tai nebent šviestuvas ilgu laidu ir pakabinimo galimybė keliose vietose, pas skandinavus, žiūriu, populiaru.
Bet aišku geriau iš anksto susiplanuoti, kai tokia galimybė yra.
Atsakyti
QUOTE(*Lenuliuke* @ 2016 03 03, 15:37)
Visiems zinoma, kad baldininkai turi 20-30 % nuolaida furniturai (brasoj, furnitane). Bet kazin ar pritaiko ta pacia nuolaida baldininkai savo klientams?? g.gif Girdejau, kad vieni siulo ta pacia kaina, kaip ir salone. O kiti siulo su ta 20-30 %.
Nuejus i furnituros salona, is gatves zmogui siulo 10 % perkant virs 100 eur.
Tai vis delto apsimoka gal patiems supirkti ta visa furnitura g.gif
Pasidalinkite patirtimi, kas uzsakinejo virtuve 4u.gif  4u.gif
Aciu 4u.gif

Mano manymu, baldus perkame kaip užbaigtą kūrinį, o ne detalių rinkinį. Peržiūrėjus keletos gamintojų darbus, užsiklausus kainos, priimame sprendimą, pas ką gamintis. Jei matome, kad su viena furnitūra brangu, prašome, kad paskaičiuotų su kita.
Mano vyras labai norėjo elgtis būtent taip - išsiaiškinti kiek kas kainuoja ir tada... Ir šitoje vietoje klausimas, o kas tada? Mane arba tenkina gamintojas, jo darbų kokybė ir kaina arba ne ir kojs skirtumas ką ir už kiek jus perka.
Kitas dalykas, jei pats gaminiesi baldus. Pvz., termopalas ir kiti teikia supjovimo, laminavimo paslaugas. Tada susiperki furnitūrą ir susirenki arba samdai kažką, kad surinktų.

Atsakyti
QUOTE(Zirzille @ 2016 03 03, 17:37)
Draugės vyras iš gatvės nuėjęs gavo tuos pačius 30proc. Furnitane. Reikėjo porai spintelių virtuvėje furnitūros (patys susirinkinėjo), nuvažiavo pirkti, paprašė nuolaidos, jį užregistravo kaip baldininką ir pritaikė nuolaidą. Taip išeina, kad tuos 30proc. nesunku bet kam gauti paprašius, kad registruotų kaip baldininką smile.gif

To dar betrūko, visos virtuvės furnitūra pačiai rūpintis schmoll.gif ten reikia apie kiekvieną niekutį įšmanyti. Kas atsakys, jei kažką ne tą nupirksite, nepakankamai ar per daug prisipirksite ar pan.? Atvažiuos virtuvę surinkinėti, ir paaiškės, kad trūksta kokio niekučio, kurį reikia užsakinėti...

Aš apsiklausinėjau, kiek vienas ar kitas gamintojas Jums paskaičiuoja už atskiras dalis, ypač brangesnes. Pvz., pigesnių / brangesnių stalčių, pakėlėjų furnitūrą. Bet jeigu tenkina galutinė kaina, tai koks skirtumas, kiek atskirai ta furnitūra kainuoja
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 03 03, 18:16)
Aha, apie tai nepagalvojau. Tokiai problemai spęsti, tai nebent šviestuvas ilgu laidu ir pakabinimo galimybė keliose vietose, pas skandinavus, žiūriu, populiaru.
Bet aišku geriau iš anksto susiplanuoti, kai tokia galimybė yra.

Va būtent tokie šviestuvai man tokie baisūs doh.gif kaip vorai lotuliukas.gif o aš jų paniškai bijau unsure.gif va čia pvz. man toks gražus būtų vaizdas, o ta lempa viską gadina doh.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos mamytės,pribrendo reikalas kad ir man reikia Jūsų patarimo ax.gif dizainerė suprojektavo taip interjerą(ir aš žinoma tuo metu taip norėjau,nors dabar blaškausi)kad saloje yra kaitlentė,o virš jos žinoma yra gartraukis......pagal jos idėją jis yra paslėptas(iš gipskartono tokiame kube,foto matosi)...ir dabar aš pradedu abejoti ar tai bus patogu valymo atveju,kaip jį reiks valyti,ar ten daryti tokią kaip virtuvės spintelę g.gif ar aplamai kaitlentę perkelti į tą pusę kur yra viskas paslėpta ir tada nebeliks galvos skausmo g.gif nežinau ar ką supratot iš mano rašliavos,bet būsiu dėkinga už bet kokią nuomonę smile.gif įmetu nuoroda su virtuve,nes foto nemoku įkelt blush2.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(RENATANAUS @ 2016 03 04, 10:52)
...ir dabar aš pradedu abejoti ar tai bus patogu valymo atveju,kaip jį reiks valyti

O kaip Jūs įprastai valote gartraukį? Kas Jums nepatogu ten atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 03 04, 11:07)
O kaip Jūs įprastai valote gartraukį? Kas Jums nepatogu ten atrodo?

nu pas mus bute jis ,metalinis, tai ir valau be baimės,nes vis tiek buna tokių kaip riebalų,dulkių ax.gif o ten gi bus iš gipskartono-dažytas tai nepavalysi paprastai su chemija ax.gif man taip atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Avis @ 2016 03 02, 21:34)
Prisiruošiau prisėsti ir aprašyt savo virtuvės (tiksliau, viso buto...) transformacijas.
<...>
Jūsų teismui - rezultatas smile.gif

http://www.part.lt/i...fa6fa65b450.JPG

http://www.part.lt/i...0a316ebf408.JPG

http://www.part.lt/i...1b8895e2171.JPG

http://www.part.lt/i...a0b32d79138.JPG

Jūs tikra šaunuolė thumbup.gif . Žaviuosi tokiais žmonėmis, kurie sugeba išsisukti iš sunkios padėties ir taip gražiai išsprendžia reikalus smile.gif . Ačiū, kad dalijatės, kad išsamiai ir atvirai aprašot visus piusus ir minusus 4u.gif . Jūsų info tikrai bus kažkam naudinga.

Papildyta:
QUOTE(RENATANAUS @ 2016 03 04, 11:15)
nu pas mus bute jis ,metalinis, tai ir valau be baimės,nes vis tiek buna tokių kaip riebalų,dulkių ax.gif o ten gi bus iš gipskartono-dažytas tai nepavalysi paprastai su chemija ax.gif man taip atrodo blush2.gif

Tai darykit iš medžio/plokštės. Bet man gražiau atrodytų toje vietoje erdvinis gartraukis. Keistai ir negražiai atrodo tas storas stulpas kyšantis iš lubų... Lyg ir turi paslėpti, bet vistiek visiem aišku, kas ten yra biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(RENATANAUS @ 2016 03 04, 10:52)
Sveikos mamytės,pribrendo reikalas kad ir man reikia Jūsų patarimo ax.gif dizainerė suprojektavo taip interjerą(ir aš žinoma tuo metu taip norėjau,nors dabar blaškausi)kad saloje yra kaitlentė,o virš jos žinoma yra gartraukis......pagal jos idėją jis yra paslėptas(iš gipskartono tokiame kube,foto matosi)...ir dabar aš pradedu abejoti ar tai bus patogu valymo atveju,kaip jį reiks valyti,ar ten daryti tokią kaip virtuvės spintelę g.gif  ar aplamai kaitlentę perkelti į tą pusę kur yra viskas paslėpta ir tada nebeliks galvos skausmo g.gif nežinau ar ką supratot iš mano rašliavos,bet būsiu dėkinga už bet kokią nuomonę smile.gif įmetu nuoroda su virtuve,nes foto nemoku įkelt blush2.gif
My Webpage

Sakyčiau kabint erdvinį gartraukį, tokį akcentą padaryti, nes ilgainiui tas dažytas gipskartonis gali ir nelabai dailiai atrodyt iš apačios. Pas jus lubose bus išvedimas ventiliacijai?
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2016 03 04, 12:13)
Sakyčiau kabint erdvinį gartraukį, tokį akcentą padaryti, nes ilgainiui tas dažytas gipskartonis gali ir nelabai dailiai atrodyt iš apačios. Pas jus lubose bus išvedimas ventiliacijai?

išvedimas ventiliacijai yra,bet kuo ilgiau svarstau tai labiau esu linkusi perkelt prie sienos,jei laido užteks ax.gif čia jau reik važiuot su vyru ir matuot žiūrėt vietoj ax.gif
Atsakyti