Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Vilniuje

QUOTE(Kitten @ 2007 04 23, 15:47)
jo, deretis reikia dar moketi, man tai nepavyksta dazniausia.

O siaip gal ne visai i tema, bet noriu pasidziaugti. As iskart po Velyku issinuomavau suknele (isteku liepos 7 d.), tai vakar aptikau skelbima, kad salone, is kurio mano sukne, paskelbe akcija - visoms istekancioms kaip ir as, visu salono sukneliu nuoma 777 lt. Pagalvojau, kad jau man tai nieko neduos, nes sutarti pasirasem. o tai pasiskambinau, sake ateiti perrasyti sutarti ir tada gausiu savo suknyte su beveik 50 proc. nuolaida! rytoj trauksiu perrasyti sutarti!!!  thumbup.gif

sveikinu, kaip tau pasiseke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 04 24, 10:42)
thumbup.gif tiesa, ar padare tau nuolaida?  mirksiukas.gif o kiek maciau, ju internetiniame psl., tai zuvyciu jie mazai turi ir nelabai man jos patiko  schmoll.gif

jo padare, perrasem sutarti, viskas liko kaip ir taremes, tik sutarties kaina pakeitem. man kai tos zuvytes savime atkrito, tai as nelabai ju ten ziurejau. ten pas juos vitrinoj viena grazi buvo (siuvineta), o siandien kai buvau, tai jau kitokia stovi, gipiurine. ju abeju internete nemaciau (siap tai as tik viena zuvyte is interneto atsimenu, kur sone su susnuravimu ir lengva medziaga nuo keliu)
Atsakyti
QUOTE(Kitten @ 2007 04 24, 13:07)
jo padare, perrasem sutarti, viskas liko kaip ir taremes, tik sutarties kaina pakeitem. man kai tos zuvytes savime atkrito, tai as nelabai ju ten ziurejau. ten pas juos vitrinoj viena grazi buvo (siuvineta), o siandien kai buvau, tai jau kitokia stovi, gipiurine. ju abeju internete nemaciau (siap tai as tik viena zuvyte is interneto atsimenu, kur sone su susnuravimu ir lengva medziaga nuo keliu)

na as jau gal nebeieskosiu sukneliu, juk nebedaug laiko liko, rinksiuos is tu, kurias jau nusiziurejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 04 24, 13:27)
na as jau gal nebeieskosiu sukneliu, juk nebedaug laiko liko, rinksiuos is tu, kurias jau nusiziurejau  ax.gif

jei jau kazka nusiziurejai, tai nesiblaskyk!
O kada isteki?
Atsakyti
QUOTE(Kitten @ 2007 04 24, 15:00)
jei jau kazka nusiziurejai, tai nesiblaskyk!
O kada isteki?

liepos 21 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 23, 09:35)
gal jei sumokesi santoj 5 tukstancius tau ja ir laikys, bet jei primokesi kokius 200lt tikrai ne. ir jei merginos jusu vestuves vasaros gale ar rudeni, o nuomojates dabar ir jei sukneles grazi ir paklausi nuosirdziai tikiuosi kad negausit skuduro pries vestuves, nes kiek jos nores tieks ja ir nuomos, ir tikrai ne 3 kartus kai sako daugiausi- nuomoja net iki 8 kartu  doh.gif
Beje kas ten gavot madonnoj 700lt nuolaida??? kaip ispesei? as tai dar kalbesiu del nuolaidos, tegu nors keik padaro.  4u.gif

o tai ka siulai daryti jei vestuves rudeni o visuose salonuose jau sako paskubet nes daug kas isnuomota... lieka tiketis kad issirinkta suknyte nebus nuomojama tiek kartu...
Atsakyti
visada atveza ir papildo naujomis, o jei tau daug laiko iki vestuviu gali ir uzsiskayt sau patikusia nauja.beje cia buvo kalbeta tik apie santa salona.
Atsakyti
mergaites o gal kas nuomuojates suknyte is Cymbeline??? ka manot apie si salona???
Atsakyti
QUOTE(mancika @ 2007 05 04, 12:32)
mergaites o gal kas nuomuojates suknyte is Cymbeline??? ka manot apie si salona???

as kai buvau tai net nesimatavau nieko, visu pirma is Cymbeline man patiko tik keletas suknyciu, bet ju salone nebuvo, ir svarbiausia net negalima buvo uzsisakyt, tai perziurejus kelias, nieko ypatingo nepamaciau, o as nuziuretos suknios buvo demeles, tai ir jos nesimatavau... zodziu konsultante nei sake ka nors, nei siule, atejau kaip i parduotuve, paziurjeaju, neiko tinkamo neradau ir isejau... beje vargu ar butu rade mano dydzio, o keletas buvo sauniu suknyciu, beje ten enbuvo nei vienos is naujos kolekcijos, nes dar neatveze.gal dabar kazkas pasikeite.
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 05 01, 11:53)
visada atveza ir papildo naujomis, o jei tau daug laiko iki vestuviu gali ir uzsiskayt sau patikusia nauja.beje cia buvo kalbeta tik apie santa salona.

Na, po liepos 7d. galesiu pasakyti kokios bukles buvo mano suknele is santos... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet as manau, kad jei jau jai kas atsitiktu, tai tikrai akeistu... ax.gif
Atsakyti
as irgi antra devesiu suknele, kazkas deves ja pirma syk liepos 7 d. , tai paziuresiu kaip atrodys ar nelabai sunesiota lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, o as liepos 7d. devesiu nauja suknele biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ir tuo labai siaubyngai dziaugiuosi clap.gif
Na, bent jau as manau, jau jeigu atetini i salona ir tau nebepatinka stovis tavo issirinktos sukneles, tai tikrai nemanau, jog ja keistu i kita, graziau issilaikusia. Garantuoju, kad prikis - jog buvo sutarta, kad ne pirma karta bus deveta ir tt. ir pan...
Na, bet juk reik tiket...
Papildyta:
QUOTE(mancika @ 2007 05 04, 14:32)

Buvau ten karteli uzsukus, o ir internete ziurejau suknyciu, na, man tai visai mielos tos sukneles is Cymbeline, labai jau kokybiskos,lengvos ir isties nebrangios (uzsisakant nauja atvezimui, nes jau nuomotos tai nelabai graziai atrode) bet, man pasirode kiek per kuklios.
O siaip tai labai labai fainos. Tik manau, isskirtiniam skoniui, nes sutik, ne tokios kaip visur.
Atsakyti