Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Vilniuje

aciu mergaites uz nuomones. buvau as ten nuejus, bet konsultante tai nelabai g.gif ir tos sukneles , panasu kad jau kelis kartus nesiotos...kadangi tia buvo pirmas salonas , isejau visai pasimetus...Uztatai Elesnoj vakar atsigavau:)))
dviese aplink mane sokinejo ir tikrai geru patarimu dave...
Atsakyti
aš savo suknytę Elesnoj radau, žinoma, nepigi, bet laaabai jau graži bigsmile.gif
ir konsultantės puikiai dirba, pasiūlo tai, kas tikrai tinka, bet ko nekiša smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muksiukas @ 2007 05 04, 16:52)
Na, o as liepos 7d. devesiu nauja suknele  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
ir tuo labai siaubyngai dziaugiuosi  clap.gif
Na, bent jau as manau, jau jeigu atetini i salona ir tau nebepatinka stovis tavo issirinktos sukneles, tai tikrai nemanau, jog ja keistu i kita, graziau issilaikusia. Garantuoju, kad prikis - jog buvo sutarta, kad ne pirma karta bus deveta ir tt. ir pan...
Na, bet juk reik tiket...
Papildyta:

Buvau ten karteli uzsukus, o ir internete ziurejau suknyciu, na, man tai visai mielos tos sukneles is Cymbeline, labai jau kokybiskos,lengvos ir isties nebrangios (uzsisakant nauja atvezimui, nes jau nuomotos tai nelabai graziai atrode) bet, man pasirode kiek per kuklios.
O siaip tai labai labai fainos. Tik manau, isskirtiniam skoniui, nes sutik, ne tokios kaip visur.

O kokiam salone nuomojies, gal ta pacia suknele devesim? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eerika @ 2007 05 05, 10:12)
aš savo suknytę Elesnoj radau, žinoma, nepigi, bet laaabai jau graži  bigsmile.gif
ir konsultantės puikiai dirba, pasiūlo tai, kas tikrai tinka, bet ko nekiša  smile.gif

na tai parodyk, labai idomu mirksiukas.gif
Atsakyti
gaila, kad mano suknytės nėra internete, o kai matavausi, tai iš pirmo karto ir išsinuomojau, nebuvau fotiko pasiėmus unsure.gif vienos bėdos 4u.gif o šiaip tai ji yra žuvytės formos, šampaninė ir gerokai siuvinėta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eerika: 07 gegužės 2007 - 17:44
QUOTE(welkom1 @ 2007 05 05, 11:13)
O kokiam salone nuomojies, gal ta pacia suknele devesim? lotuliukas.gif

Na as tai IEVOS salone nuomuosiu suknike savaja biggrin.gif
Atsakyti
na prisiskaiciau as cia visokiu baisybiu, kad net nebezinau ir ka galvoti.
As suknele issirinkau DIANOJ ir jau avansa palikau.
Sake,kad niekam nenuomuos iki manes....
Bet jau dabar nebetikiu.... unsure.gif
Atsakyti
muksiukas O parodyk 4u.gif Nes as ir planuoju is ten nuomotis... O tu is esamu rinkaisi at uzsakynejai. O kiek kainavo... blush2.gif Vienu zodziu gal galetum placiau papasakoti ir parodyti.. Man ten pacios graziausios sukneles Jievoi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 08 gegužės 2007 - 15:53
QUOTE(eerika @ 2007 05 07, 19:43)
gaila, kad mano suknytės nėra internete, o kai matavausi, tai iš pirmo karto ir išsinuomojau, nebuvau fotiko pasiėmus  unsure.gif  vienos bėdos  4u.gif o šiaip tai ji yra žuvytės formos, šampaninė ir gerokai siuvinėta  ax.gif

o kur nuomavaisi suknele?
Atsakyti
QUOTE(elike @ 2007 05 08, 16:23)
na prisiskaiciau as cia visokiu baisybiu, kad net nebezinau ir ka galvoti.
As suknele issirinkau DIANOJ ir jau avansa palikau.
Sake,kad niekam nenuomuos iki manes....
Bet jau dabar nebetikiu.... unsure.gif

netikek netikek, niekuo netikek, o ypac pazadais. Cia kaip sakem per vandeni doh.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 05 09, 14:49)
rodyk rodyk clap.gif  clap.gif

Na zodziu taip viskas buvo: prisiskaiciau as apie ta IEVOS salona cia visokiu baisybiu, tai net kojos ten kelti nenorejau, bet .... kaip sakant, niekada nesakyk niekada... teko ten apsilankyt, na ir taip matyt Dievulis leme, kad ir suknele ten issirinkti biggrin.gif
Zodziu, rinkausi as ja jau is esamu, naujos kolekcijos sukneliu, bet ji buvo vos pries kelias dienas atvezta, tai dar beveik neciupineta lotuliukas.gif ir krito man ne tik i aki, bet ir i sirdi, taigi, tam tadam, issinuomojau. Taip jau isejo, kad suknele tapo legendomis apipinta smile.gif (tai gresia zingeidzioms nuotakoms), kol as ja issinuomavau. Long storry...
Mielai parodyciau, bet tai kad visokios drauges forume lankosi, kadangi noriu islaikyti intrigele iki pat end'o tai jau atleiskite, nerodysiu.
Siaip tai galiu pasakyti, kad IEVOJ is naujos kolekcijos sukniu yra visai neblogu g.gif
Sekmes besinuomojant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muksiukas @ 2007 05 11, 15:30)
Siaip tai galiu pasakyti, kad IEVOJ is naujos kolekcijos sukniu yra visai neblogu  g.gif
Sekmes besinuomojant smile.gif

o tai sakyk kada i Ieva atveze nauju sukneliu? nes kai as buvau, berods kovo men, tai man sake, kad tada tos sukneles is naujos kolekcijos mirksiukas.gif
Atsakyti