QUOTE(daktaryte Ieva @ 2007 05 20, 23:20)
Trumpai aprasysiu savo kelione po salonus, aplankiau ju 12. Ir issirinkau likus 3 savaitems iki vestuviu. Biski stresiukio buvo, bet kas kaltas kad nutarem per nepilnus 2 menesius vestuves surengti.
Mano svajoniu suknyte

is
Cymbeline-ten siulau eiti toms, kas nori kukliu, elegantisku, nepustu ir neprifarsiruotu karoliukais, blizguciais sukneliu. Labai geras aptarnavimas, kainos vidutines. Manoji 2000LT kainavo, bet seip ne taip pavyko nudereti bent 200lt, nelabai nuleidzia jei nauja suknele, o panesiotos tai labai nebrangiai nuomoja apie 1000LT.
Elesna - irgi labai grazios sukneles, daug graziu papuosalu turi, bet kainos jau didokos, kas patiko >2000LT kainavo. Aptarnavimas
Santa-

niu ne mano skonio ir atrode visos kaip papilkejusios,sunkios...
Sposabella-nelabai tvarkinga, kainos vidutines apie 1000-1500LT, kiek matavausi visos prasosi koreguojamos is visu pusiu.
Dea Martina-visos sukneles is Lenkijos, geras aptarnavimas, nebrangu, dauguma pustu ir labai visokiu primarginimu ant sukneliu.
Anna-Bela-jie tik pardavineja, brangiausia pardavime buvo kai as buvau us 1500LT. Tik cia beda tas, kad reikia zinoti gera siuveja, reiks papildomai papuosalu ieskoti, bet sukneles grazios.
Pronuptia-nebrangu,labai maloniai aptarnauja, niu bet kazko stinga ju suknelems
Ieva, Tavo vestuves, Okeanide, Evelinta-kaip sakant del skonio nesiginciajama, bet cia nieko neradau, okeanideje ir evelintoje tai is viso baisu
Madona-pasake jie man, kad prie ju visu sukneliu reikes mautis ta gelezini lanka, tad man tas salonas is karto atkrito
Labai norejau iki
Dianos nuvaziuoti, bet taip ir nespejau. Inete man labai grazios ju sukneles.
Galiu pasakyti tiek, kad labai objektyvus tavo salonu vertinimas pagal savojo skonio prizme
Isties tai labai suprantama, jog jei ieskai labai jau elegantiskos ir visiskai nepustos sukneles, kaiip antai yra CYMBELINE, tai aisku, jog uzsukus i kokia Ieva, Santa, Madonna nei patiks, nei itinks kokia kita suknele, nes ten visiskai kitokio stiliaus sukneles - labiaus pustos ir prabangesnes. Nesakau, jog Cymbeline neprabangios, bet tas savotiskas prancuziskas medziagos prabangumas gali likti tik pacios suprastas, kadangi, pavyzdziui kai as matavausi sukneles is pastarojo salono, atrodziau kaip su naktiniais, na visikai nenuotakiskai

(tai, beje, net pati salono savininke pasake).
Taigi, nenuvertinkim pasijoniu (belankiu zinoma

) ir kitu salonu pateikiamo asortimento.