Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Vilniuje

QUOTE(pantera83 @ 2007 05 11, 18:31)
o tai sakyk kada i Ieva atveze nauju sukneliu? nes kai as buvau, berods kovo men, tai man sake, kad tada tos sukneles is naujos kolekcijos  mirksiukas.gif

jo jo jo, kovo men. ir as buvau, tai man ten tada ir buvo tas nauju sukneliu uzvezimas.
Na, gal dar uzveze g.gif , bet sake lyg ir nesiruosia.
Atsakyti
QUOTE(muksiukas @ 2007 05 14, 20:27)
jo jo jo, kovo men. ir as buvau, tai man ten tada ir buvo tas nauju sukneliu uzvezimas.
Na, gal dar uzveze  g.gif , bet sake lyg ir nesiruosia.

ir man sake, kad daugiau neatves g.gif
Atsakyti
Trumpai aprasysiu savo kelione po salonus, aplankiau ju 12. Ir issirinkau likus 3 savaitems iki vestuviu. Biski stresiukio buvo, bet kas kaltas kad nutarem per nepilnus 2 menesius vestuves surengti.
Mano svajoniu suknyte wub.gif is Cymbeline-ten siulau eiti toms, kas nori kukliu, elegantisku, nepustu ir neprifarsiruotu karoliukais, blizguciais sukneliu. Labai geras aptarnavimas, kainos vidutines. Manoji 2000LT kainavo, bet seip ne taip pavyko nudereti bent 200lt, nelabai nuleidzia jei nauja suknele, o panesiotos tai labai nebrangiai nuomoja apie 1000LT.
Elesna - irgi labai grazios sukneles, daug graziu papuosalu turi, bet kainos jau didokos, kas patiko >2000LT kainavo. Aptarnavimas thumbup.gif
Santa- schmoll.gif niu ne mano skonio ir atrode visos kaip papilkejusios,sunkios...
Sposabella-nelabai tvarkinga, kainos vidutines apie 1000-1500LT, kiek matavausi visos prasosi koreguojamos is visu pusiu.
Dea Martina-visos sukneles is Lenkijos, geras aptarnavimas, nebrangu, dauguma pustu ir labai visokiu primarginimu ant sukneliu.
Anna-Bela-jie tik pardavineja, brangiausia pardavime buvo kai as buvau us 1500LT. Tik cia beda tas, kad reikia zinoti gera siuveja, reiks papildomai papuosalu ieskoti, bet sukneles grazios.
Pronuptia-nebrangu,labai maloniai aptarnauja, niu bet kazko stinga ju suknelems g.gif
Ieva, Tavo vestuves, Okeanide, Evelinta-kaip sakant del skonio nesiginciajama, bet cia nieko neradau, okeanideje ir evelintoje tai is viso baisu schmoll.gif
Madona-pasake jie man, kad prie ju visu sukneliu reikes mautis ta gelezini lanka, tad man tas salonas is karto atkrito unsure.gif
Labai norejau iki Dianos nuvaziuoti, bet taip ir nespejau. Inete man labai grazios ju sukneles.
Atsakyti
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2007 05 20, 21:20)
Madona-pasake jie man, kad prie ju visu sukneliu reikes mautis ta gelezini lanka, tad man tas salonas is karto atkrito unsure.gif

o tai cia kaip suprasti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 05 20, 23:33)
o tai cia kaip suprasti  unsure.gif

Kadangi as nenorejau pustu suknyciu, tai vadinasi ir nenorejau pasijoniu kurie buna su lanku apacioje. Vienu zodziu atsistojau ant to apvalaus pjedestalo ir atnesa man pasijoni su lanku apacioje schmoll.gif ir as tada sakau, man nereikia tokio pasijonio, kad as noriu kuo maziau paputimo, o jie man "musu visos sukneles reikalauja bent maziausio lanko". Tai as tada padekavojau ir isejau mirksiukas.gif Nors dabar ziuriu ant manekeno tokia daili suknyte be jokiu lanku ir taip graziai gula. Gal cia manimi taip norejo su tuo lanku atsikratyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2007 05 20, 23:20)
Trumpai aprasysiu savo kelione po salonus, aplankiau ju 12. Ir issirinkau likus 3 savaitems iki vestuviu. Biski stresiukio buvo, bet kas kaltas kad nutarem per nepilnus 2 menesius vestuves surengti.
Mano svajoniu suknyte wub.gif  is Cymbeline-ten siulau eiti toms, kas nori kukliu, elegantisku, nepustu ir neprifarsiruotu karoliukais, blizguciais sukneliu. Labai geras aptarnavimas, kainos vidutines. Manoji 2000LT kainavo, bet seip ne taip pavyko nudereti bent 200lt, nelabai nuleidzia jei nauja suknele, o panesiotos tai labai nebrangiai nuomoja apie 1000LT.
Elesna - irgi labai grazios sukneles, daug graziu papuosalu turi, bet kainos jau didokos, kas patiko >2000LT kainavo. Aptarnavimas thumbup.gif
Santa- schmoll.gif niu ne mano skonio ir atrode visos kaip papilkejusios,sunkios...
Sposabella-nelabai tvarkinga, kainos vidutines apie 1000-1500LT, kiek matavausi visos prasosi koreguojamos is visu pusiu.
Dea Martina-visos sukneles is Lenkijos, geras aptarnavimas, nebrangu, dauguma pustu ir labai visokiu primarginimu ant sukneliu.
Anna-Bela-jie tik pardavineja, brangiausia pardavime buvo kai as buvau us 1500LT. Tik cia beda tas, kad reikia zinoti gera siuveja, reiks papildomai papuosalu ieskoti, bet sukneles grazios.
Pronuptia-nebrangu,labai maloniai aptarnauja, niu bet kazko stinga ju suknelems g.gif
Ieva, Tavo vestuves, Okeanide, Evelinta-kaip sakant del skonio nesiginciajama, bet cia nieko neradau, okeanideje ir evelintoje tai is viso baisu schmoll.gif
Labai norejau iki Dianos nuvaziuoti, bet taip ir nespejau. Inete man labai grazios ju sukneles.

Galiu pasakyti tiek, kad labai objektyvus tavo salonu vertinimas pagal savojo skonio prizme smile.gif
Isties tai labai suprantama, jog jei ieskai labai jau elegantiskos ir visiskai nepustos sukneles, kaiip antai yra CYMBELINE, tai aisku, jog uzsukus i kokia Ieva, Santa, Madonna nei patiks, nei itinks kokia kita suknele, nes ten visiskai kitokio stiliaus sukneles - labiaus pustos ir prabangesnes. Nesakau, jog Cymbeline neprabangios, bet tas savotiskas prancuziskas medziagos prabangumas gali likti tik pacios suprastas, kadangi, pavyzdziui kai as matavausi sukneles is pastarojo salono, atrodziau kaip su naktiniais, na visikai nenuotakiskai smile.gif (tai, beje, net pati salono savininke pasake).
Taigi, nenuvertinkim pasijoniu (belankiu zinoma wink.gif ) ir kitu salonu pateikiamo asortimento.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muksiukas: 21 gegužės 2007 - 11:24
na cia jau netiesa schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Nei Ievoj, nei Santoj, o ypatingai Madonoj man niekas net nesiule pasijonio su lanku, as Madonoj issimatavau apie 15 sukneliu, uir zuvytes formos, ir A arba trapecijos, ir siek tiek pustu, ir nepustu, ir ne vienai nedave su lanku.
ik keie pasijonius zuvytei ir A formai - viskas. O be to, jei nenoretum su lanku, tai reikia ir sakyt su LANKU nenoriu, nors uzmuskit, nes juk cia nereikalavimas, o ju patarimas kad suknele graziau guletu....
O as iki vestuviu svaigau svaigau apie Cymbeline, ir nusivyliau nuejus i salona verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2007 05 20, 22:48)
Kadangi as nenorejau pustu suknyciu, tai vadinasi ir nenorejau pasijoniu kurie buna su lanku apacioje. Vienu zodziu atsistojau ant to apvalaus pjedestalo ir atnesa man pasijoni su lanku apacioje  schmoll.gif  ir as tada sakau, man nereikia tokio pasijonio, kad as noriu kuo maziau paputimo, o jie man "musu visos sukneles reikalauja bent maziausio lanko". Tai as tada padekavojau ir isejau mirksiukas.gif Nors dabar ziuriu ant manekeno tokia daili suknyte be jokiu lanku ir taip graziai gula. Gal cia manimi taip norejo su tuo lanku atsikratyti lotuliukas.gif

geras...na as kol laukiau savo eiles, nemaciau kad nors vienai tuos lankus detu g.gif
Atsakyti
QUOTE(muksiukas @ 2007 05 21, 13:22)
Galiu pasakyti tiek, kad labai objektyvus tavo salonu vertinimas pagal savojo skonio prizme  smile.gif
Isties tai labai suprantama, jog jei ieskai labai jau elegantiskos ir visiskai nepustos sukneles, kaiip antai yra CYMBELINE, tai aisku, jog uzsukus i kokia Ieva, Santa, Madonna nei patiks, nei itinks kokia kita suknele, nes ten visiskai kitokio stiliaus sukneles - labiaus pustos ir prabangesnes. Nesakau, jog Cymbeline neprabangios, bet tas savotiskas prancuziskas medziagos prabangumas gali likti tik pacios suprastas, kadangi, pavyzdziui kai as matavausi sukneles is pastarojo salono, atrodziau kaip su naktiniais, na visikai nenuotakiskai  smile.gif  (tai, beje, net pati salono savininke pasake).
Taigi, nenuvertinkim pasijoniu (belankiu zinoma wink.gif ) ir kitu salonu pateikiamo asortimento.

As irgi kaip su naktiniais jauciaus... drinks_cheers.gif kadangi tatai buvo pirmas salonas, tia stovejau stovejau prie veidrodziu, ziurejau ziurejau ir masciau - a tai cia as dabar jau graziausia nuotaka???cia tipo, princese???taigi del skonio nesigincijama...savaja suknele radau Elesnoj...is pradziu irgi grieztai priesinaus visiems pasijoniams, bet kai ikalbejo uzsidet toki maza, tik su vienu lanku apacioj, pati isitikinau, kad taip graziau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mancika @ 2007 05 22, 08:56)
As irgi kaip su naktiniais jauciaus... drinks_cheers.gif kadangi tatai buvo pirmas salonas, tia stovejau stovejau prie veidrodziu, ziurejau ziurejau ir masciau - a tai  cia as dabar jau graziausia nuotaka???cia tipo, princese???taigi del skonio nesigincijama...savaja suknele radau Elesnoj...is pradziu irgi grieztai priesinaus visiems pasijoniams, bet kai ikalbejo uzsidet toki maza, tik su vienu lanku apacioj, pati isitikinau, kad taip graziau blush2.gif

tai gal gali parodyt savo suknele? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mancika @ 2007 05 22, 09:56)
As irgi kaip su naktiniais jauciaus... drinks_cheers.gif kadangi tatai buvo pirmas salonas, tia stovejau stovejau prie veidrodziu, ziurejau ziurejau ir masciau - a tai  cia as dabar jau graziausia nuotaka???cia tipo, princese???taigi del skonio nesigincijama...savaja suknele radau Elesnoj...is pradziu irgi grieztai priesinaus visiems pasijoniams, bet kai ikalbejo uzsidet toki maza, tik su vienu lanku apacioj, pati isitikinau, kad taip graziau blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif va va va ir mane na tiosiog analogiskos mintys aplanke kaip Cymbelainiskas sukneles matavaus. blink.gif i veidrodi ir galvoji g.gif
ar cia jau turejo issipildyti mano svajones smile.gif (nes kai kaba jos tai labai jau graziai atrodo).
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 05 22, 10:16)
tai gal gali parodyt savo suknele?  mirksiukas.gif

kad jos internete niekur nera...pasirodysiu po vestuviu blush2.gif
Atsakyti