Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Vilniuje

Pastebejimas,kad daugelis merginu pirmiausia daro atranka internete, o paskui eina ziureti i salonus, kuriu puslapiukai patiko. Deja tai nebutinai atitiks vaizda ka rasite realiai. Yra firmu kaip pvz.Pronovia kuriu nuotraukeles kaip paveiksliukai thumbup.gif, modeliai wub.gif ,deja apsirengusi ta pacia suknele jus ko gero atrodysite ne taip patraukliai. Nuotraukoje nepaciupinesite audinio, nepamatysite kaip jis krenta realiai, todel patarimas daugiau ieskoti gyvai 4u.gif
Atsakyti
Pritariu sposos nuomonei thumbup.gif Kai rinkausis savąją, buvau prisižiūrėjus visokių grožybių internete ir ieškojau konkretaus modelio suknelės, kuri man patiko nuotraukoj..Deja, tokią radus ir pasimatavus,pamačiau, kad ji man akivaizdžiai netinka.. schmoll.gif Ir galiausiai išsirinkau tokią, į kurias net nepažiūrėdavau.. schmoll.gif Bet dabar džiaugiuosi, kad salono darbuotojos mane įkalbėjo ją pasimatuoti.. blush2.gif vėliau nebenorėjau nusiimti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2007 05 31, 12:41)
Pritariu sposos nuomonei thumbup.gif  Kai rinkausis savąją, buvau prisižiūrėjus visokių grožybių internete ir ieškojau konkretaus modelio suknelės, kuri man patiko nuotraukoj..Deja, tokią radus ir pasimatavus,pamačiau, kad ji man akivaizdžiai netinka.. schmoll.gif Ir galiausiai išsirinkau tokią, į kurias net nepažiūrėdavau.. schmoll.gif Bet dabar džiaugiuosi, kad salono darbuotojos mane įkalbėjo ją pasimatuoti..  blush2.gif vėliau nebenorėjau nusiimti lotuliukas.gif

O kokia issirinkai???Ta prasme forma, gal nuotraukyte turi??
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 05 31, 11:43)
O kokia issirinkai???Ta prasme forma, gal nuotraukyte turi??

Nuotraukytės, deja, neturiu, nes tada su savimi neturėjau fotoaparato.O internete tokio modelio kažkaip irgi neaptikau. Gal nufotkinsiu, kai eisiu į primatavimą..
O suknelė tai žuvytės formos ax.gif Nors prieš tai spardžiausi ir rėkiau, kad man tokios netinka pagal figūra, salono darbuotojos įrodė, kad yra priešingai..Ir pačiai net suspindo akys ją pasimatavus wub.gif Po to nusivedžiau mamą, kad įvertintų mano pasirinkimą ir ji pritarė 100% thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, turiu klausimuka wink.gif
Pries kiek laiko ejot, eisit ar sake ateiti matuotis vestuvines sukneles (kad pagal jusu islinkumus pataisytu smile.gif ).
Soriukas, jei ne i tema klausiu, bet cia vat iskilo tox ? ir nors tu ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muksiukas @ 2007 06 12, 14:53)
Merginos, turiu klausimuka wink.gif
Pries kiek laiko ejot, eisit ar sake ateiti matuotis vestuvines sukneles (kad pagal jusu islinkumus pataisytu smile.gif ).
Soriukas, jei ne i tema klausiu, bet cia vat iskilo tox ? ir nors tu ka smile.gif

Na pavyzdziui mano vestuves rugojucio 4, o primatavima salone man paskyre liepos 16d.
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2007 06 12, 17:48)
Na pavyzdziui mano vestuves rugojucio 4, o primatavima salone man paskyre liepos 16d.

man tai aplamai nepaskyre, sake gal reiks prie menesi, paskambins, o iki siolei neskambina, nzn, gal jau laikas paciai lysti i akis biggrin.gif , mazu pamirso doh.gif
Mano liepos 7d. svente.
Atsakyti
QUOTE(muksiukas @ 2007 06 12, 17:27)
man tai aplamai nepaskyre, sake gal reiks prie menesi, paskambins, o iki siolei neskambina, nzn, gal jau laikas paciai lysti i akis  biggrin.gif , mazu pamirso  doh.gif
Mano liepos 7d. svente.

o as pati paprasiau, kad man paskirtu birzelio pabaigoje (28 d.).
vdrug dar labiau sukusiu wink.gif

o isteku irgi liepos 7d!
Atsakyti
QUOTE(Kitten @ 2007 06 12, 20:58)
o as pati paprasiau, kad man paskirtu birzelio pabaigoje (28 d.).
vdrug dar labiau sukusiu wink.gif

o isteku irgi liepos 7d!

Ogogo, ir nebaisu, kad vdruk nespes pataisyti smile.gif a tada jau bile kaip taisys
As tai dar 30 birzelio, savaite pries savo vestuves, pamerge einu pas drauge, tai pamerges suknele jau antra karta eisiu matuotis, o del vestuvines ne neskambina.
Matomai eiline baline suknele sunkiau pataisyti nei daugioasluoksne vestuvine g.gif doh.gif
Atsakyti
Merginos, kas uzsakinesite Maddonoj priedus prie sukneles, galit ju ir nesulaukti, kaip man nutiko..... g.gif Kovo menesi uzsakiau veliuma priderinta prie sukneles, skambinu birzeli, klausiu ar yra, taip taip man atsako, na ka gi, ateinu as pasimatuoti, apsivelku suknele, veliuma atnesti paprasau, nueina ta mergaite pas savininke, su kuria kalbejau birzeli, o ta kad ims rekti NERA to veliumo, gal dar bus gal ne...... zodziu, atejus vestuviu dienai zinoma jo nebuvo.......teko paiimt kazkoki ne i tema visai.
Esme man atrodo ne tame, ar pries metus, ar pries menesi uzsakysi (beje, kai uzsakinejau man sake kad po 4 savaiciu bus), o poziuryje i klienta, tikrai manau kad labai pasistengus ir is Zelandijos galima per savaite gauti bet ka tongue.gif
Atsakyti
as is madonnos suknele uzsisakius. aptarnavimos tos mergaites, tai man ten visai nepatiko unsure.gif kai nuejau i primatavima su batukais, tai pati turejau visur parodyt ir sakyt, gal dar cia pasiaurinkit ir tt, nes pati tipo nepastebedavo atsokusios sukneles doh.gif . is pradziu galvojau, kad paprasysiu drauges paimti suknele, bet po tokio primatavimo, tai tikrai pati vaziuosiu pasiimti ir dar karta matuosius pries pasiimdama, kad nebutu siuprizu unsure.gif
Atsakyti
kokie salonai yra Pašilaičiuose? tik Milana? ar daugiau? 4u.gif
Atsakyti