QUOTE(muksiukas @ 2007 05 21, 12:22)
Galiu pasakyti tiek, kad labai objektyvus tavo salonu vertinimas pagal savojo skonio prizme
Isties tai labai suprantama, jog jei ieskai labai jau elegantiskos ir visiskai nepustos sukneles, kaiip antai yra CYMBELINE, tai aisku, jog uzsukus i kokia Ieva, Santa, Madonna nei patiks, nei itinks kokia kita suknele, nes ten visiskai kitokio stiliaus sukneles - labiaus pustos ir prabangesnes. Nesakau, jog Cymbeline neprabangios, bet tas savotiskas prancuziskas medziagos prabangumas gali likti tik pacios suprastas, kadangi, pavyzdziui kai as matavausi sukneles is pastarojo salono, atrodziau kaip su naktiniais, na visikai nenuotakiskai

(tai, beje, net pati salono savininke pasake).
Taigi, nenuvertinkim pasijoniu (belankiu zinoma

) ir kitu salonu pateikiamo asortimento.
As tik issakiau savo nuomone, kuri kitu atzvilgiu aisku yra subjektyvi
Ir tikrai niekam nenorejau ir nenoriu ipirsti
O kad Cymbeline mazai kam patinka, ta as pastebejau, niu bet del skonio nesigincijama. As pati tame salone rinkausi daugiau is nauju, nenesiotu sukneliu, nes panesiotos, atrode is ties gal kiek primena naktinius (gal daug kartu devetos buvo???). As pati buvau nusiziurejusi viena, o kai atejau atveze buvo kita nauja, kuri supratau yra mano svajoniu suknele
Papildyta:
QUOTE(kampulia @ 2007 05 22, 19:31)
na tai ir as pagirsiu Madonna.

tikrai maloniai aptarnavo ir nuosirdziai patare. paciai sau netiketai issirinkau suknele, t.y. man pasiule pagal mano norus.
beje, pasijoni dejo, bet gelezinio lanko, tai nea.
Del aptarnavimo as nesiskundziu Madonoje. As nesakau, kad jie man atnese pasijoni su didziuliu lanku, bet buvo nedidelis lankelis, ir man kazkaip nepatiko, as norejau paprasciausiai lengvai krintancio pasijonio. Ir tada man pardaveja pasake, kad prie zuvyciu formos sukneles reikia bent mazo lankelio, nes negraziai gula.
Gal paprasciausiai mes nesusikalbejome