Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Vilniuje

QUOTE(mancika @ 2007 05 22, 13:38)
kad jos internete niekur nera...pasirodysiu po vestuviu blush2.gif

tada lauksim mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif As savaja suknele issirinkau Madonoje. Mane aptarnavo mergina, kuri taiso sukneles ir as buvau labai patenkinta thumbup.gif Matavausi labai daug sukneliu ir dekoju jai uz kantrybe thumbup.gif Labai gera aptarnavimas, gera aplinka, issakyta nuosirdi nuomone ir patarimai thumbup.gif Ir jokiu geleziniu lanku ten niekas nededa doh.gif
Labai nepatiko Ievos salone, nemalonus aptarnavimas schmoll.gif
Visoms sekmes ieskant savosios sukneles!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmule @ 2007 05 22, 17:46)
Sveikutes 4u.gif As savaja suknele issirinkau Madonoje. Mane aptarnavo mergina, kuri taiso sukneles ir as buvau labai patenkinta thumbup.gif Matavausi labai daug sukneliu ir dekoju jai uz kantrybe thumbup.gif Labai gera aptarnavimas, gera aplinka, issakyta nuosirdi nuomone ir patarimai thumbup.gif Ir jokiu geleziniu lanku ten niekas nededa doh.gif
Labai nepatiko Ievos salone, nemalonus aptarnavimas schmoll.gif
Visoms sekmes ieskant savosios sukneles!!!! 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man lygiai tas pats ir su Madonna ir su Jeva
Atsakyti
na tai ir as pagirsiu Madonna. blush2.gif tikrai maloniai aptarnavo ir nuosirdziai patare. paciai sau netiketai issirinkau suknele, t.y. man pasiule pagal mano norus. thumbup.gif
beje, pasijoni dejo, bet gelezinio lanko, tai nea. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(muksiukas @ 2007 05 21, 12:22)
Galiu pasakyti tiek, kad labai objektyvus tavo salonu vertinimas pagal savojo skonio prizme  smile.gif
Isties tai labai suprantama, jog jei ieskai labai jau elegantiskos ir visiskai nepustos sukneles, kaiip antai yra CYMBELINE, tai aisku, jog uzsukus i kokia Ieva, Santa, Madonna nei patiks, nei itinks kokia kita suknele, nes ten visiskai kitokio stiliaus sukneles - labiaus pustos ir prabangesnes. Nesakau, jog Cymbeline neprabangios, bet tas savotiskas prancuziskas medziagos prabangumas gali likti tik pacios suprastas, kadangi, pavyzdziui kai as matavausi sukneles is pastarojo salono, atrodziau kaip su naktiniais, na visikai nenuotakiskai  smile.gif  (tai, beje, net pati salono savininke pasake).
Taigi, nenuvertinkim pasijoniu (belankiu zinoma wink.gif ) ir kitu salonu pateikiamo asortimento.

As tik issakiau savo nuomone, kuri kitu atzvilgiu aisku yra subjektyvi mirksiukas.gif
Ir tikrai niekam nenorejau ir nenoriu ipirsti smile.gif
O kad Cymbeline mazai kam patinka, ta as pastebejau, niu bet del skonio nesigincijama. As pati tame salone rinkausi daugiau is nauju, nenesiotu sukneliu, nes panesiotos, atrode is ties gal kiek primena naktinius (gal daug kartu devetos buvo???). As pati buvau nusiziurejusi viena, o kai atejau atveze buvo kita nauja, kuri supratau yra mano svajoniu suknele wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kampulia @ 2007 05 22, 19:31)
na tai ir as pagirsiu Madonna. blush2.gif  tikrai maloniai aptarnavo ir nuosirdziai patare. paciai sau netiketai issirinkau suknele, t.y. man pasiule pagal mano norus.  thumbup.gif
beje, pasijoni dejo, bet gelezinio lanko, tai nea. schmoll.gif

Del aptarnavimo as nesiskundziu Madonoje. As nesakau, kad jie man atnese pasijoni su didziuliu lanku, bet buvo nedidelis lankelis, ir man kazkaip nepatiko, as norejau paprasciausiai lengvai krintancio pasijonio. Ir tada man pardaveja pasake, kad prie zuvyciu formos sukneles reikia bent mazo lankelio, nes negraziai gula.
Gal paprasciausiai mes nesusikalbejome doh.gif
Atsakyti
na gal visus cia prigasdinai, kad kazkoki baisu gelezini lanka uzdeda per prievarta ir nepaleidzia! blink.gif biggrin.gif
tai dabar visos kaip susitarusios raso, kad joms taip nebuvo! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kampulia @ 2007 05 23, 00:23)
na gal visus cia prigasdinai, kad kazkoki baisu gelezini lanka uzdeda per prievarta ir nepaleidzia!  blink.gif  biggrin.gif
tai dabar visos kaip susitarusios raso, kad joms taip nebuvo!  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tikrai paleidzia 4u.gif
Atsakyti
na gal visus cia prigasdinai, kad kazkoki baisu gelezini lanka uzdeda per prievarta ir nepaleidzia!  blink.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai, kad uzdejo, bet paleido bigsmile.gif
tai dabar visos kaip susitarusios raso, kad joms taip nebuvo!  thumbup.gif

moterys solidarios group.gif
Atsakyti
Jei tekesit labai karstu oru, tai lankas yra visai neblogai, nes is patirties galiu pasakyti, kad karsta vasaros diena su paprastu pasijoniu (be lanko), kuris susideda is labai daug sluoksniu tiulio ir suknele yra tikrai laaabai karsta, o vat lankas neleidzia pasijoniui lipti prie koju (ar kojiniu) ir yra daug vesiau. Taip kad ne visada lankai yra labai blogai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 05 23, 12:10)
Jei tekesit labai karstu oru, tai lankas yra visai neblogai, nes is patirties galiu pasakyti, kad karsta vasaros diena su paprastu pasijoniu (be lanko), kuris susideda is labai daug sluoksniu tiulio ir suknele yra tikrai laaabai karsta, o vat lankas neleidzia pasijoniui lipti prie koju (ar kojiniu) ir yra daug vesiau. Taip kad ne visada lankai yra labai blogai  mirksiukas.gif

Ej, aciu, labai labai aciu uz pasisakyma ir patarima notworthy.gif
Prie mano sukneles irgi geriau butu (taip sake salone) mazuliukas lankiukas, bet as jo taip baidziausi ir jau galvojau, kad reiks "pyktis" su salonu, kad to lankelio nereiktu tik detis, bet gerai, kad laiku peerspejai del to "baisaus" dalykelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muksiukas @ 2007 05 23, 12:12)
Ej, aciu, labai labai aciu uz pasisakyma ir patarima  notworthy.gif
Prie mano sukneles irgi geriau butu (taip sake salone) mazuliukas lankiukas, bet as jo taip baidziausi ir jau galvojau, kad reiks "pyktis" su salonu, kad to lankelio nereiktu tik detis, bet gerai, kad laiku peerspejai del to "baisaus" dalykelio smile.gif

Nera uz ka drinks_cheers.gif mazo lankiuko, manau, tikrai nereikia bijoti smile.gif
aisku ta diena ar su lanku, ar be vis tiek viskas atrodo super, bet dabar kai prisimenu, tai po tu "n" sluoksniu ir dar stora sukneles medziaga buvo tikra pirtis biggrin.gif bet vis tiek taip gera viska prisiminti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 05 23, 15:24)
Nera uz ka  drinks_cheers.gif mazo lankiuko, manau, tikrai nereikia bijoti smile.gif
aisku ta diena ar su lanku, ar be vis tiek viskas atrodo super, bet dabar kai prisimenu, tai po tu "n" sluoksniu ir dar stora sukneles medziaga buvo tikra pirtis biggrin.gif bet vis tiek taip gera viska prisiminti  wub.gif

Na joooo, moterys matyt jau tokios, kad ir kaip ten tada diskomfortiska ir pragariska buvo toje situacijoje, vistiek, greit viskas pasimirsta ir lieka tik GERI prisiminimai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muksiukas: 25 gegužės 2007 - 17:16