Sveikos,
Nors pati sukneles nesinuomoju, bet pries siuvima norejau pasimatuoti kas man tinka, tai perejau per nuomos salonus. Man labai patiko Milana (Laisves pr. 115A, prie parduotuves Pas Juozapa) Aptranavo super, viska isrode, dave patarimu ir del nuometo, ir siaip - koks prisegimas geriau, koks ilgis. Man patiko, kad buvo paprastesiniu sukneliu, nepustu, be visokiu kruvu pasijoniu. Kainos - nuo 1000 iki 1500, bent tu, kuriu as matavausi. Kokybe tikrai neprasta, buvo sukneliu kurios nei karto neapsirengtos ar tik karta apsirengtu. Aisku, jei norisi kazko labai ypatingo, ten nerasit, tokia vidurine klase. Bet labiausiai tai turbut aptarnavimas suzavejo
Nors pati sukneles nesinuomoju, bet pries siuvima norejau pasimatuoti kas man tinka, tai perejau per nuomos salonus. Man labai patiko Milana (Laisves pr. 115A, prie parduotuves Pas Juozapa) Aptranavo super, viska isrode, dave patarimu ir del nuometo, ir siaip - koks prisegimas geriau, koks ilgis. Man patiko, kad buvo paprastesiniu sukneliu, nepustu, be visokiu kruvu pasijoniu. Kainos - nuo 1000 iki 1500, bent tu, kuriu as matavausi. Kokybe tikrai neprasta, buvo sukneliu kurios nei karto neapsirengtos ar tik karta apsirengtu. Aisku, jei norisi kazko labai ypatingo, ten nerasit, tokia vidurine klase. Bet labiausiai tai turbut aptarnavimas suzavejo
As atvaziuoju sausio menesi i Vilniu, gyvenu uzsieny, tai vis bijau kad graziu sukneliu jau nebebus. Pirmoj vietoj varysiu i Diana, nes tai artimiausias salonas. Nuotakos, ar palikot man sukneliu pasirinkimui?
QUOTE(katyte76 @ 2007 12 11, 18:44)
sveikos merginos as dar cia naujoke,kai suzinojau apie si foruma jau buvo per velu ,nes jau issinuomojau vestuvine suknele.noreciau ikelti jums paziureti ar tikrai ji grazi.gal kas galite parasyti kaip cia ikelti fotke
ant savo vestuvines sukneles foto paspausk desini peles klavisa spausk open with pasirink programa paint.kai toj programoj atsidarys nuotraukyte spausk ctrl+w lenteleje irasyk 50 ir 50 taip sumazinsi nuotrauka.tada eik i foruma ir ikelk ja per browse is savo kompiuterio.arba paprasciauisiai idek ja i internetini foto albuma.jei nesigaus parasyk man i az ikelsiu
QUOTE(Gervuogė @ 2007 11 16, 15:22)
Sveikos merginos,
pati esu kauniete, taciau suknele issinuomavau Vilniuje, Madonnoje. O priezastis vienintele - uz tokia pacia suknele Kaune paparase 3000 litu, o Vilniuje as uz ja mokejau 1700 litu
O suknele buvo pati graiziausia.
pati esu kauniete, taciau suknele issinuomavau Vilniuje, Madonnoje. O priezastis vienintele - uz tokia pacia suknele Kaune paparase 3000 litu, o Vilniuje as uz ja mokejau 1700 litu
QUOTE(egle_83 @ 2007 11 16, 17:13)
as ka tik buvau madonnoj. ir istikruju labai maloniai bendravo, ne menkiausio priekaisto. mano drauge pernai ten nuomojosi, tai irgi neturi jokiu priekaistu. ji atveze suknute, kurioje truko 3 ar 4 sagu, nutepta ir niekas nieko nesake...
QUOTE(Fleurette @ 2007 12 19, 14:19)
Prieš kiek laiko reiktų maždaug suknelės pradėt ieškot?
pries kokius 3-4 men.
Madonnoje sukneles man labai grazios
, taip pat patinka Santoj, bet mano viena pazistama Santoj turejo nemalonu atsitikima: uzsisake ten suknele! Likus 2 savaitem iki vestuviu atejo i salona jos atsiimti, o jai paduoda visisikai kita, kazkokia purvina suknele
. Jinai bande irodynet, kad tai visai kita suknele, ne ta, kuria ji uzsisake, bet taip nieko ir neirode, sugadino nervus ir isejo. Nulieke i kita salona - Diana ir issinomavo ten. Isivaizduokit likus 2 savaitem iki vestuviu.
Ir, beje, visa tai buvo mazdaug pries menesi.
Vat ir nezinau ka daryti, Santos interneto svetaineje sukneles grazios, bet labai nesinoretu, kad ir man taip atsitiktu..., gal net neverta ten eit
Vat ir nezinau ka daryti, Santos interneto svetaineje sukneles grazios, bet labai nesinoretu, kad ir man taip atsitiktu..., gal net neverta ten eit
QUOTE(pantera83 @ 2007 12 19, 13:27)
Tai man jau per velu
QUOTE(Mella @ 2007 12 20, 19:53)
nu matai, ziema kitaip yra, o vasara tiek laiko belikus paprasciausiai gali atsitikti taip, kad negausi tokios sukneles, kokios labiausiai noretum
QUOTE(tikurila @ 2007 12 29, 13:08)
Kodel iskarto konkurentai
O gal jus cia reklama pavarot
Specialiai prisiregistravot, a? O cia siaip zmones dalinasi nuomonem. Kas patinka vienai, tas gali nepatikti kitai, ir tiek 
man nei silta nei salta kas ka varo .as tik irgi isreiskiau savo nuomone