Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Vilniuje

QUOTE(Fleurette @ 2007 11 12, 15:00)
Sveikos,
Norėtume kelti kuklias vestuves, tai išlaidauti labai nenorėčiau... Norėjau pasiteirauti, kokios vidutiniškai dabar yra vestuvinių suknelių nuomos kainos? Kokiuose salonuose tos kainos nėra pernelyg užkeltos?
Pažįstama sakė, ne Vilniuj, o Vievy suknelę nuomotis reiktų, nes ten daug pigiau, tik va, nežinau nei adreso, nei šiaip, ar ten verta eiti... Gal jūs galite ką nors apie tai pasakyti? Ačiū 4u.gif

Vilniuj nuomos salonuose sukneliu nuoma vidutiniskai kainuoja apie 2000 lt., bet siekia ir 10000 lt. zinoma, mazesniuose miestuose sukneliu nuomos kainos zymiai mazesnes, bet nera tokio gausaus sukneliu pasirinkimo, pvz., kai ieskojau vasara sau sukneles, pamaciau, kad Ukmergej net nera "zuvytes" formos sukneliu doh.gif

taip pat gali pasiziureti supermamos skelbimuose: http://www.supermama...p?showforum=102
ten buvusios nuotakos nuomoja ar parduoda savo vestuvines sukneles zymiai pigiau nei nuomos salonai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera83: 12 lapkričio 2007 - 15:14
QUOTE(Fleurette @ 2007 11 12, 15:00)
Sveikos,
Norėtume kelti kuklias vestuves, tai išlaidauti labai nenorėčiau... Norėjau pasiteirauti, kokios vidutiniškai dabar yra vestuvinių suknelių nuomos kainos? Kokiuose salonuose tos kainos nėra pernelyg užkeltos?
Pažįstama sakė, ne Vilniuj, o Vievy suknelę nuomotis reiktų, nes ten daug pigiau, tik va, nežinau nei adreso, nei šiaip, ar ten verta eiti... Gal jūs galite ką nors apie tai pasakyti? Ačiū 4u.gif

Sveikos panytes.
Mano drauge irgi nuomavo suknele Vievy, sake daug pigiau nei Vilniuj. As pati kadangi esu inoringa, issirinkau sukneles modeli, bet ja siusiuos. nes nuomos punkte man nepatiko, kad suknele isterliota. Ir dar toki baisu pasijoni su lankais dave, kas jau kaip siuveja sake seniai atgyvenes dalykas yra. O siutis gaunasi panasi kaina, netgi siek tiek pigiau nei nupmotis.
Atsakyti
Kadangi pažįstamos siuvėjos neturiu, neišmanau, kur čia reikėtų kreiptis, kad tikrai nenusivilčiau rezultatu... ax.gif Gal kas galėtumėt parekomenduoti?
Ir dar klausimukas: aš tikrai žinau, kad norėčiau vilkėti trumpa suknute, ar tokių salonuose būna, ar reiktų su žibintu ieškot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 11 14, 12:59)
Kadangi pažįstamos siuvėjos neturiu, neišmanau, kur čia reikėtų kreiptis, kad tikrai nenusivilčiau rezultatu... ax.gif Gal kas galėtumėt parekomenduoti?
Ir dar klausimukas: aš tikrai žinau, kad norėčiau vilkėti trumpa suknute, ar tokių salonuose būna, ar reiktų su žibintu ieškot? smile.gif

as ne viena karta rekomendavau savo siuveja, ir gal net tau daviau jos tel nr.? g.gif
jos darbo rezultatus gali pamatyti cia:http://public.fotki.com/pantera83/fotografofoto/ (vestuvine suknele)

o salonuose, jei ir rastum, tai butu nedidelis pasirinkimas trumpu sukneliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
pati esu kauniete, taciau suknele issinuomavau Vilniuje, Madonnoje. O priezastis vienintele - uz tokia pacia suknele Kaune paparase 3000 litu, o Vilniuje as uz ja mokejau 1700 litu thumbup.gif Nezinau kodel kitom merginom ten aptarnavimas nepatiko, bet su manimi visada labai maloniai elgesi. Suknele dave issivezti ketvirtadieni, be to, pradeginau veliuma labai nedekingoje vietoje, buvau pasiruosusi as ji jau ir nusipirkti, bet jie is manes ne cento nepaeme. O suknele buvo pati graiziausia.
Atsakyti
QUOTE(Gervuogė @ 2007 11 16, 14:22)
Sveikos merginos,
pati esu kauniete, taciau suknele issinuomavau Vilniuje, Madonnoje. O priezastis vienintele - uz tokia pacia suknele Kaune paparase 3000 litu, o Vilniuje as uz ja mokejau 1700 litu  thumbup.gif  Nezinau kodel kitom merginom ten aptarnavimas nepatiko, bet su manimi visada labai maloniai elgesi. Suknele dave issivezti ketvirtadieni, be to, pradeginau veliuma labai nedekingoje vietoje, buvau pasiruosusi as ji jau ir nusipirkti, bet jie is manes ne cento nepaeme.  O suknele buvo pati graiziausia.

as ka tik buvau madonnoj. ir istikruju labai maloniai bendravo, ne menkiausio priekaisto. mano drauge pernai ten nuomojosi, tai irgi neturi jokiu priekaistu. ji atveze suknute, kurioje truko 3 ar 4 sagu, nutepta ir niekas nieko nesake...
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2007 11 14, 09:36)
Mano drauge irgi nuomavo suknele Vievy, sake daug pigiau nei Vilniuj.

Man irgi taip daug kas sakė, ir sesuo, ir kaimynė. Bet gal kas žinot tikslų adresą to salono Vievyje ir galėtumėt duoti kokias nors koordinates, kaip ten nuvažiuot ir rast? Nes aš dar nesu labai patyrusi vairuotoja, nesinori klaidžioti, o SB juk už šturmaną negaliu imti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 11 20, 14:49)
Man irgi taip daug kas sakė, ir sesuo, ir kaimynė. Bet gal kas žinot tikslų adresą to salono Vievyje ir galėtumėt duoti kokias nors koordinates, kaip ten nuvažiuot ir rast? Nes aš dar nesu labai patyrusi vairuotoja, nesinori klaidžioti, o SB juk už šturmaną negaliu imti ax.gif

*****, as nezinau, ar cia man tik taip atrodo, ar kaip ten is tiesu yra, bet man tai tas Vievis tai toks kaimas, sukneles labai jau is mados isejusios, o ir pirktos matyt Gariunu turguje wacko.gif
Cia tik mano nuomone ir nuosprendis vadovaujantis tai, ka ir kiek maciau.
Atsakyti
muksiuk, matai, aš dar laiko daug turiu, tai visų pirma vis tik pamėginsiu į tą Vievį palėkt, pažiūrėsiu, jei nieko gero, tai Vilniuj galėsiu ieškotis... rolleyes.gif Nes ieškosiu konkrečiai trumpos suknelės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 12 07, 09:33)
muksiuk, matai, aš dar laiko daug turiu, tai visų pirma vis tik pamėginsiu į tą Vievį palėkt, pažiūrėsiu, jei nieko gero, tai Vilniuj galėsiu ieškotis... rolleyes.gif Nes ieškosiu konkrečiai trumpos suknelės wub.gif

gal tau tokia suknele patiktu http://www.supermama...howtopic=257016 4u.gif
Atsakyti
mergaites jaj mano vestuves rugpjucio pradzioi kada man jau pradeti ieskotis sukneles ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestea @ 2007 12 09, 14:27)
mergaites jaj mano vestuves rugpjucio pradzioi kada man jau pradeti ieskotis sukneles ?  g.gif

mano viena drauge issinuomavo jau sausi, o kita tik liepos men. Mano vestuves buvo liepos 7 d., sukne issinuomavau po Velyku. Tai, kaip matai, ta pradzia yra labai salyginis dalykas.
Atsakyti