Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Vilniuje

QUOTE(ausrytenuot @ 2007 12 29, 16:14)
man nei silta nei salta kas ka varo .as tik irgi isreiskiau savo nuomone

hihihi.gif taip taip, be abejo doh.gif
Atsakyti
mano vestuves birzeli, taciau suknele jau turiu. gal siek tiek per anksti, ja issinuomavau salone Santa, pamenkalnio 19. mano suknele 2008 metu kolekcijos, siaip ji kainuoja 2500lt bet kadangi uzsakiau anksciau laiko tai man kainuoja 1500Lt. apie si salona galiu pasakyti kol kas tik viena dalyka, man ten patiko. skaiciau visokiu atsiliepimu, man asmeniskai ten patiko. pardaveja labai kantri, maloni, i ta salona ejau zinodama kokios sukneles noriu bet pasimatavus nuomone pasikeite, tada ji man pasiule kita, kuri man lb lb lb patiko smile.gif todel nusprendziau niekur kitur net neeiti, net nusprendziau jaunikiui ten nuomoti kostiuma, gausime nuolaida 100 lt smile.gif todel esu patenkinta ax.gif
Atsakyti
Na, jeigu salonas daro 1000 Lt nuolaida, tai apie ta salona galima pasakyti tik viena - kainos ten nerealiai uzkeltos.... Nes Jus pagalvokit logiskai - jeigu nuleidzia beveik puse kainos, tai reiskia, kad ant tiek kaina buvo "uzlauzta"... doh.gif Juk tikrai joks salonas i minusa nedirba ir "is geros sirdies" nuolaidu nedaro g.gif O jeigu man padarytu 1000 Lt nuolaida suknelei is naujos kolekcijos, tai tikrai suabejociau, ar ta suknele is tikruju is NAUJOS kolekcijos schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(martynuko_mama @ 2008 01 03, 19:58)
Na, jeigu salonas daro 1000 Lt nuolaida, tai apie ta salona galima pasakyti tik viena - kainos ten nerealiai uzkeltos.... Nes Jus pagalvokit logiskai - jeigu nuleidzia beveik puse kainos, tai reiskia, kad ant tiek kaina buvo "uzlauzta"...  doh.gif  Juk tikrai joks salonas i minusa nedirba ir "is geros sirdies" nuolaidu nedaro  g.gif  O jeigu man padarytu 1000 Lt nuolaida suknelei is naujos kolekcijos, tai tikrai suabejociau, ar ta suknele is tikruju is NAUJOS kolekcijos  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Tikrai kažkaip įtartinai skamba g.gif
Atsakyti
QUOTE(martynuko_mama @ 2008 01 03, 18:58)
Na, jeigu salonas daro 1000 Lt nuolaida, tai apie ta salona galima pasakyti tik viena - kainos ten nerealiai uzkeltos.... Nes Jus pagalvokit logiskai - jeigu nuleidzia beveik puse kainos, tai reiskia, kad ant tiek kaina buvo "uzlauzta"...  doh.gif  Juk tikrai joks salonas i minusa nedirba ir "is geros sirdies" nuolaidu nedaro  g.gif  O jeigu man padarytu 1000 Lt nuolaida suknelei is naujos kolekcijos, tai tikrai suabejociau, ar ta suknele is tikruju is NAUJOS kolekcijos  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

tai cia senas triukas, pavasari ejau po slaonus ieskodama suknios rugsejo menesiui, tai man patikusia mna pasiule uz 1600, bet 1 nuoma kainavo 2500, nes kio anksciua nuomojies tuo didesne tikimybe kad ja per vasara nuomos ne karta, toel ir kainuos tau 1500 4u.gif
Atsakyti
o siaube, jus mane prigasdinot verysad.gif jau ir bijau, buvau dar katra i salona nuvaziavusi tai man sake kad nesijaudinciau, kad viskas bus ok, nebus problemu. doh.gif man jau darosi baisu, jauciu iki vestuviu sapnuosiu kosmarus blink.gif siaubas, siaubas, taip bjiau doh.gif doh.gif
Atsakyti
siandien ir as nuvaziuosiu i salona pasiziureti savo sukneles
Atsakyti
sveikos nuotakos! 4u.gif buvau ir as siandien nuvaziavus savosios sukneles pasimatuot, tai issinuomavau Santoj, ten ir palanavau smile.gif
Atsakyti
IR AS VAKAR BUVAU SANTOJE DAR KARTA PASIZIUREJAU SAVO SUKNELE,VISKAS OK.DABAR VISAS GALVOS SKAUSMAS DEL PAMERGIU ,NEZINAU KAIP JAS APRENGTI bigsmile.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytenuot @ 2008 01 06, 08:55)
IR AS VAKAR BUVAU SANTOJE DAR KARTA PASIZIUREJAU SAVO SUKNELE,VISKAS OK.DABAR VISAS GALVOS SKAUSMAS DEL PAMERGIU ,NEZINAU KAIP JAS APRENGTI bigsmile.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

tai Santoj gi daug sukneliu thumbup.gif ir fotkes puslapyje yra kaip aprengt pamerges hihihi.gif
Atsakyti
zinokit, as pati sau nuomosiu is Santos, pasirinkau savo norima, ir paklausiau del pamergiu, nete ju puslapyje ziurejau tai man juokingai atrode, taciau ji man rode daug graziu sukneliu pamerge, yra daug ivairiu modeliu bei spalvu. manau tikrai pamerges gales sau issirinkti. smile.gif ir jeigu pati nuomosi is ten sau vestuvine, tai padarys nuolaida pamergiu suknelems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milasa @ 2008 01 07, 14:21)
zinokit, as pati sau nuomosiu is Santos, pasirinkau savo norima, ir paklausiau del pamergiu, nete ju puslapyje ziurejau tai man juokingai atrode, taciau ji man rode daug graziu sukneliu pamerge, yra daug ivairiu modeliu bei spalvu. manau tikrai pamerges gales sau issirinkti.  smile.gif  ir jeigu pati nuomosi is ten sau vestuvine, tai padarys nuolaida pamergiu suknelems  mirksiukas.gif

REIKES RYTOJ NUVAZIUOTI SU KELIOMIS PAMERGEMIS I SANTOS SALONA.TAP MAN RODE KELIS VARIANTUS ISTIKRO PATIKO,BET JUS ZINOTE GALI NEPATIKTI PAMERGEMS.NU ZIURESIU RYTOJ KA JOS PASAKYS g.gif g.gif g.gif
Atsakyti