Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(Pav@saris @ 2016 03 23, 11:19)
Tai matomai darželiuose ir mokykloj visi, kad liūdna, nes kaip įsivaizduoju - vakarais visai šeimai sugužėjus - tik spėk suktis thumbup.gif  pas mane pačia dar tik du vaikai, kai darban nereikia darbo dieną - o vaikai darželiuose, tai taip niūru namie, slampinėju iš kampo į kampą  verysad.gif

Visi namie pas mane, amžius nuo 7 mėn. iki 4 metų 😀
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 03 23, 10:21)
Visi namie pas mane, amžius nuo 7 mėn. iki 4 metų 😀

Oho blink.gif ir kaip jūs susitvarkote su tokių būriu mažyliu? kaip įsivaizduoju sienom jie turi eiti energiją norint išlieti. Pas mane kai sesers vaikas dar atvažiuoja ir krūvoj jau trys, tai toks balaganas, kad tik spėk žiūrėti ir saugoti kad kas nenutiktų. doh.gif

Beje gal kuri esat buvusi Burbiškių dvare, tulpių žydėjimo metu - ar patiko, ar nieko ypatingo?
Atsakyti
QUOTE(Pav@saris @ 2016 03 23, 11:35)
Oho  blink.gif  ir kaip jūs susitvarkote su tokių būriu mažyliu? kaip įsivaizduoju sienom jie turi eiti energiją norint išlieti. Pas mane kai sesers vaikas dar atvažiuoja ir krūvoj jau trys, tai toks balaganas, kad tik spėk žiūrėti ir saugoti kad kas nenutiktų. doh.gif

Beje gal kuri esat buvusi Burbiškių dvare, tulpių žydėjimo metu - ar patiko, ar nieko ypatingo?

Susitvarkau, mano vaikai auksiniai biggrin.gif iš tiesų, nėra taip sunku, kaip įsivaizdavau. Visad sakau, kad sunkiausia vieną vaiką aiginti rolleyes.gif aš nebuvus, bet mano mama ir sesuo važiuoja ten kasmet net iš Kauno, tai turbūt verta wub.gif
Atsakyti
Labas as tai vakar su 2000 kcal doh.gif nezinau ka daryt. Vakare pririjau doh.gif zodziu ne kazka ... Nematyt man minuso sia savaite... Duok dieve be pliuso pabaigt

Siandien kol kas ok unsure.gif

Zodziu reik gal negrauzt saves ir judet toliau biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(eglutyte @ 2016 03 23, 13:04)
Labas as tai vakar su 2000 kcal  doh.gif nezinau ka daryt. Vakare pririjau doh.gif zodziu ne kazka ... Nematyt man minuso sia savaite... Duok dieve be pliuso pabaigt

Siandien kol kas ok unsure.gif

Zodziu reik gal negrauzt saves ir judet toliau biggrin.gif

Aišku negraužk savęs ir varyk pirmyn! Aš po to savaitgalio nuodėmingo irgi tik į priekį žiūriu, kad ir kaip sunku, noris kažką išspaust, penktadienį svėrimasis, matavimasis ir fotkinimasis biggrin.gif tai noris progresą bent kažkokį matyt, kad nepasiduočiau... ką tik atsportavau cool.gif
Atsakyti
Laba

Siandien liux atsilaikiau lygiai 1500 kcal

Psr sumustinis su suriu ir kumpiu, 2 mazi bananai
Pietus mocarela, vysniniai pomidoriukai, pesto
Uzkandziai 2 obuoliai, mazas indelis jogurto
Vakariene grikiai, tunas ir paprika raudonoji; kefyro stikline

Jau lovoj, laukiu velyku, tiksliau iseiginiu biggrin.gif per velykas namie turbut busiu, pasikviesiu tevukus, broliene su seimyna, bet maisto fiestos nedarysiu...

Kiausiniu nudazysim vaikam pramogai, gal koki paprasta pyraga ar tingini ir viskas. Ner cia ko cool.gif

Caramelia kaip tu? Ka valgai?

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif aš šią savaitę labai tingiu gamint, tai valgau kas ant greičio biggrin.gif vakar pabaigiau šaltibarščius, sumuštinių pavariau su avokadu, sasyskų doh.gif šiandien šaldytuvą atsidariau, žiūriu trys maišeliai salotų ant galiojimo galo ribos, tai reiks šiandien salotas žiaumot lotuliukas.gif
Velykoms ir aš nedarysiu kažko ypatingo, nu visiškai neturiu įkvėpimo prie puodų stovėt, tai kiaušų kažkiek nudažysiu dėl mergaičių, o valgysim ką nusipirksim gatavo blush2.gif
Atsakyti
As tai sia savaite sedziu ramiai temoje, pliusa tik auginu. Bijau rytdienos o dar labiau kito penktadienio
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 03 24, 14:03)
As tai sia savaite sedziu ramiai temoje, pliusa tik auginu. Bijau rytdienos o dar labiau kito penktadienio

O kodėl? Kas nutiko? Juk ją tik prisijungei 4u.gif
Atsakyti
Laba vakarą, o aš noriu pasidžiaugti savo mini laime, nuo pirmadienio jau 2 kg.nukrito..bet rimtai į dietą jungsiuosi tik po Velykų.
Atsakyti
QUOTE(Pav@saris @ 2016 03 24, 19:45)
Laba vakarą, o aš noriu pasidžiaugti savo mini laime, nuo pirmadienio jau 2 kg.nukrito..bet rimtai į dietą jungsiuosi tik po Velykų.

Oho! Tai čia dar nerimtai laikantis tiek nukrito?? bigsmile.gif tai kaip rintai tada bus blush2.gif biggrin.gif super kritimas, tik labai neskubėk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 03 24, 16:46)
O kodėl? Kas nutiko? Juk ją tik prisijungei 4u.gif

Praeitą savaitę nuo dietos galva jau svaigti pradėjus buvo, tai pradėjau daugiau maitintis ir..... nepastebėjau kaip savaitė prabėgo ax.gif Bet stipriai negriėšiju, stengiuosi sveikai maitintis.
Atsakyti