Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(Caramelia30 @ 2016 03 24, 19:07)
Oho! Tai čia dar nerimtai laikantis tiek nukrito??  bigsmile.gif  tai kaip rintai tada bus  blush2.gif  biggrin.gif  super kritimas, tik labai neskubėk  mirksiukas.gif

Manau čia pačioj pradžioj gal toks žymesnis kritimas, paskui tokių rezultatų bijau ir tikėtis.
Atsakyti
QUOTE(Pav@saris @ 2016 03 24, 21:10)
Manau čia pačioj pradžioj gal toks žymesnis kritimas, paskui tokių rezultatų bijau ir tikėtis.

Tokių rezultatų ir nereikia, nes negerai daugiau nei 1% svorio numesti per savaitę, tada būna problemos su oda ir jo jo efektas beveik garantuotas. Taip kad orientuokis į savo svorio 1% ir džiaukis kiekvienu pasiektu rezultatu mirksiukas.gif Žinau kaip noris greit, man irgi noris, bet vis save raminu, kad kuo lėčiau, tuo sveikiau rolleyes.gif aij dar siūlau apimtis matuotis ir nusifoktint iš visų pusių, labai motyvuoja lyginant fotkes ir rezultatus nenuleisti rankų bigsmile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Jerda @ 2016 03 24, 21:06)
Praeitą savaitę nuo dietos galva jau svaigti pradėjus buvo, tai pradėjau daugiau maitintis ir..... nepastebėjau kaip savaitė prabėgo  ax.gif Bet stipriai negriėšiju, stengiuosi sveikai maitintis.

Tai liuks, gal nebus ir to pliuso 4u.gif mirksiukas.gif svarbu tik paskui Velykų neužsišvęst iki kito penktadienio lotuliukas.gif man tas labai gresia doh.gif
Atsakyti
Labas rytas. Skubiai prisiduodu ir pradedu darba. 116.5.
Atsakyti
Labas rytas, prisiduodu 114,6kg. Sugebejau susirgti doh.gif Del to minusas tik 300 g. Na bet ne pliusas, nors tiek save guodziu.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif prisiduodu su 84.8 kg bigsmile.gif nerealiai, net akis prasikrapščiau pasisvėrus lotuliukas.gif niu merginos, laikom frontą ir pasistengiam neužsibaliavot per ilgai bigsmile.gif
Vėliau matuosiuosi ir fotkinsiuos rolleyes.gif
Atsakyti
Saunuoles visossu minusiukais thumbup.gif

O as pirma karta su pliusu - 0,3 up per savaite ir 113,4kg.

Nu nenukrito visas privalgytas pliusas...

Siandien dar dirbu doh.gif
Atsakyti
Aš po savo mankštos, su hanteliais pasitreniravau, tai džiaugiuos, kad nieko per daug daryt nereikia, net šaukštą laikant dreba biggrin.gif

Eglutyte, menkas tas pliusas, nueini į wc ir nėr wink.gif neimk į galvą, kitą penktadienį minusą padarysi vėl mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelia30: 25 kovo 2016 - 14:10
Jo zinau Caramelia, kad menkas... Bet vistiek as gi svori metu o ne auginu sitoj temutej doh.gif

O kaip tavo apimtys???
Atsakyti
QUOTE(eglutyte @ 2016 03 25, 15:51)
Jo zinau Caramelia, kad menkas... Bet vistiek as gi svori metu o ne auginu sitoj temutej doh.gif

O kaip tavo apimtys???

Labai gerai, kas dvi sav matuojuos, tai ne stebuklai, bet per paskutines dvi savaites leškos po 2 cm sumažėjo, žiauriai džiaugiuos!!! Ir pagal foto matosi kaip tie nugariniai šoniniai kumpiai nyksta thumbup.gif
Atsakyti
Laba vakara, aš tai šiandieną naktinėsiu darbe doh.gif tai to laiko atrasiu daugiau prisėsti prie forumo. Bet ale gerą minty pametėjot su tais matavimaisi, eisiu ir aš ryt išsimatuot, jei centimetro užteks lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Ikeliu lentute ir begu. Pas mane sian nulis.

user posted image
Atsakyti
Ačiū Airisei už lentelę 4u.gif Tik pasigedau motyvacinės mano ir Eglutytės nuotraukos blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti