Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Ačiū už lentelę 4u.gif
Šiandien labai užimta diena, nors namie, bet tai kuopiausi, patalus vilkau, skalbiau, žele pilsčiau, kiaušus dažiau ,liežuvius užmacavojau, dar kažką dariau, jau net galva neveikia doh.gif maitinausi teisingai. Ryt vėl suksiuos kaip voverė, o sekmadienį švesim wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Jei dar įmanoma,noriu prisiduoti į lentelę ax.gif dirbau vakar,tai 4ryto ne tas galvoj,kad kompą jungtis ax.gif
Pasižiūrėjau į paskutinį prisidavimą,tai grįžtu su dar +3 doh.gif nu tragedija kažkokia..
Šiandien bandau daryti iškrovą.

QUOTE(Jerda @ 2016 03 20, 19:02)
O aš atradau cukruotus imbierus. is pradžių tai po kelis gabaliukus per dieną sugrauždavau, o dabar matyt pasisotinau ir kai įsinori kažko saldaus atsilaužiu mažą gabaliuką ir įsidedu į burną. Man patinka kad astrus jo skonis ilgai burnoje išlieka.

Nepatinka man imbieras jokiu pavidalu verysad.gif unsure.gif

QUOTE(Pav@saris @ 2016 03 21, 14:40)
Bandysiu su L.Chazano dieta..žiūrėsiu kaip seksis...o šiaip mano tikslas tai 85 kg.

Sveika prisijungusi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Noriu jungtis ir as. Sveriu apie 90. Iprastinis svoris buvo 85. Po pirmo vaiko temoj kur po 18h nevalgo numeciau 13. Bet palaipsniui grizo. Po antro vaiko dar kuri laika buvo 82, bet paskui palaipsniui kilo, kol pakilo iki stabilaus 92. Idealu butu 65 kg. Bet ir su 73-74 jauciausi puikiai. Priimsit? Tik dar socias Velykas atsvesiu.
Atsakyti
QUOTE(milda.25 @ 2016 03 26, 12:38)
Noriu jungtis ir as.

Junkis drąsiai 4u.gif merginos čia draugiškos,kartu bus lengviau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milda.25 @ 2016 03 26, 15:38)
Noriu jungtis ir as. Sveriu apie 90. Iprastinis svoris buvo 85. Po pirmo vaiko temoj kur po 18h nevalgo numeciau 13. Bet palaipsniui grizo. Po antro vaiko dar kuri laika buvo 82, bet paskui palaipsniui kilo, kol pakilo iki stabilaus 92. Idealu butu 65 kg. Bet ir su 73-74 jauciausi puikiai. Priimsit? Tik dar socias Velykas atsvesiu.

Junkis junkis 4u.gif koks ūgis tavo? Į lentelę įtraukiant reikės mirksiukas.gif kokiu būdu dabar bandysi mesti? po švenčių čia turėtų būti sujudimas didesnis, bent aš taip tikiuos bigsmile.gif nors man visa savaitė labai šventinė nusimato...svečiai kone kasdien doh.gif nu kažkaip bandysiu laviruot, kad bent pliuso nebūtų unsure.gif blush2.gif šiandien diena pusėtina, galėjo būti geriau, bet galėjo būti ir daaaaug blogiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! Su sv.Velykom! 4u.gif
Atsakyti
Su sv. Velykom, mergaitės 4u.gif gražios dienelės ir pasisemkim nauju jėgų su šia atgimimo diena, kad kuo lengviau būtų siekti savų tikslų rolleyes.gif stiprių kiaušinių!!! bigsmile.gif
Atsakyti
Laba, su sventom velykom visas!

Pas mus sveteliai tik ant pietu, tai jau laibai laukiam wub.gif stala pasidenge biggrin.gif

Linkiu visom mum testi savo pradetus reikaliukus, kad nepritruktu ryzto! cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 03 27, 00:28)
Junkis junkis 4u.gif  koks ūgis tavo? Į lentelę įtraukiant reikės  mirksiukas.gif  kokiu būdu dabar bandysi mesti? po švenčių čia turėtų būti sujudimas didesnis, bent aš taip tikiuos  bigsmile.gif  nors man visa savaitė labai šventinė nusimato...svečiai kone kasdien doh.gif  nu kažkaip bandysiu laviruot, kad bent pliuso nebūtų unsure.gif  blush2.gif  šiandien diena pusėtina, galėjo būti geriau, bet galėjo būti ir daaaaug blogiau biggrin.gif

Sveikos, su sventom Velykom. As bandysiu reciau est, daugiau valgyt ☺. Siandien skanumynu diena.
Atsakyti
Su šventėmis visas. Ir jokios sąžinės graužaties šia 4u.gif ndien
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif kaip savijauta po švenčių? Ar vis dar šiandien šventės? unsure.gif rolleyes.gif man kaip visad, pagirios kažkokios doh.gif norėčiau iškrovą pasidaryt, bet suplanavę šiandien šventinę vakarienę, kuri vakar liko šaldytuve, nes niekas nenorėjo lotuliukas.gif kaip ir tortai... jaučiu ši savaitė visa bus lucky doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
As siandien atsikeliau kaip visada po apsirijimu su skaudanciu zarnynu. Bet jau issivaiksciojau ir kol kas valgau normaliai, neryju.
Atsakyti