Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Sveikos, rytjau garantuotai iškrovos diena nusimato...

Šiandiena toks puikus orass, kad tik ir norisi kieme krapštytis, bet kažkaip biški nepatogu - juk gi šventės..
Atsakyti
QUOTE(Pav@saris @ 2016 03 28, 13:00)
Sveikos, rytjau garantuotai iškrovos diena nusimato...

Šiandiena toks puikus orass, kad tik ir norisi kieme krapštytis, bet kažkaip biški nepatogu - juk gi šventės..

Ai, as kazkaip galvoju vakar sventes buvo, siandien galima ir pasidarbuot. Kaip mano vyras sako cia mazesne nuodeme nei paleistuvavimas ☺
Papildyta:
Pamaciau, kad ugio savo neparasiau. As kazkur 172-174 cm imkim viduriuka. 173cm. Skirtingai mane vis pamatuoja☺
Atsakyti
Laba mergaites

As siandien liuks 1200 kcal irvirs 10000 zingsniu . Zodziu patenkinta thumbup.gif o per velykas nuka saldumynu pavariau, atsiveze sveciai namini napoleona doh.gif o dar ledu, zele....
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Man šiandien bent jau MKD,arba pasniką pasidarysiu.
Paskutinis laisvadienis jau,ryt į darbą doh.gif

Frolka,kaip tavo pilvinukas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(puszkinas @ 2016 03 29, 11:41)
Labas rytas smile.gif
Man šiandien bent jau MKD,arba pasniką pasidarysiu.
Paskutinis laisvadienis jau,ryt į darbą  doh.gif

Frolka,kaip tavo pilvinukas? bigsmile.gif

Auga po biski,laukiu dabar geguzes men kada echo bus ,gal jau matys ka turesim wub.gif smalsu labai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2016 03 29, 12:43)
Auga po biski,laukiu dabar geguzes men kada echo bus ,gal jau matys ka turesim wub.gif smalsu labai lotuliukas.gif

Įsivaizduoju bigsmile.gif wub.gif kiek laiko jau yra?
Atsakyti
Sveikutes. 4u.gif Griztu ir as. Prisipazistu - ryjau pasislepus. blush2.gif Siandien nesisveriau net. Iskrova pasidariau. Rytoj lipsiu ant svarstykliu. rolleyes.gif

Merginos, kas jungiasi, surasot man viska az, nes neturesiu kada per tema ieskot. Svoris dabartinis, svoris siekiamas, ugis. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(puszkinas @ 2016 03 29, 16:41)
Įsivaizduoju bigsmile.gif  wub.gif kiek laiko jau yra?

Ryt prasides 16 sav wub.gif greit tas laikas bega,tuoj ir issaus pilvuzas ir puskuosiu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 03 25, 21:47)
Ačiū Airisei už lentelę  4u.gif Tik pasigedau motyvacinės mano ir Eglutytės nuotraukos  blush2.gif  biggrin.gif
Kita karta specialiai tau ikelsiu, jeigu nori. lotuliukas.gif

Frolka, kaip greit tas laikas bega... wub.gif
Atsakyti
Sveikos, aš išeinu atostogų, gryšiu kitą penktadienį biggrin.gif nesigauna kitaip, kad ir kaip sąžinė graužia, bet nenoriu aplinkiniams nuotaikos užniaukt, kaip sakant don't wanna be a party pooper doh.gif tai kad pačiai nuotaika nedingtų, net nesisveriu ir nesisversiu šią savaitę biggrin.gif o šiaip, gavau suknelę šiandien, kurią krikštynose dėvėsiu greičiausiai, tai reik dar kokius 5 cm nuo liemens sumest, žodžiu bus ką veikt blush2.gif
Atsakyti
Laba mergaites

Laikausi toliau. cool.gif per kancias i zvaigzdes
Siandien 1260 kcal ir 8000 zingsniu.

Caramelia, geru iseiginiu, nu bet grizk greiciau, truks man taves cia.

Airise, gerai kad parejai jau thumbup.gif

Frolka, isivaizduoju kaip smalsu kas ten pilvuke wub.gif

Gero vakarelio visom; einu jau pakuot chebra i lovas biggrin.gif
Atsakyti
Frolkut,tai jau tikrai matys gegužį kas ten gyvena wub.gif eina sau kaip greit jau ir pusiaukelė beveik bigsmile.gif neužilgo tikrai pūškuosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelia30: 29 kovo 2016 - 20:22