Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Sveikos gyvos visos. 4u.gif
Šiandieną perėjau medicininę dėl teisių keitimo tai kabinete užmačiau kūno sudėties analizatorių. Nepasikuklinau ir paprašiau ax.gif Taigi dabar jau nuskanuota visapusiškai esu. blink.gif Geroji naujiena ta kad mano svarstiklės rodo kažkur 1 kg daugiau. thumbup.gif Realiai aš lengvesnė lotuliukas.gif . Blogoji ta kad.... na visa kita nekas doh.gif riebaliukų per daug +30,1 kg, raumenukų +12,1kg blush2.gif na visą A4 formato lapą iš abiejų pusių prispausdino. Biologinis amžius 7 metais senesnė verysad.gif baisu, na čia dėl didelio antsvorio. Taigi šiandien po tokio lapo jau vakarienę valgiau apie 19 ir daugiau į burną nieko apart žolelių arbatos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 03 29, 22:16)
Sveikos gyvos visos.  4u.gif
Šiandieną perėjau medicininę dėl teisių keitimo tai kabinete užmačiau kūno sudėties analizatorių. Nepasikuklinau ir paprašiau  ax.gif Taigi dabar jau nuskanuota visapusiškai esu.  blink.gif  Geroji naujiena ta kad mano svarstiklės rodo kažkur 1 kg daugiau.  thumbup.gif  Realiai aš lengvesnė lotuliukas.gif . Blogoji ta kad.... na visa kita nekas doh.gif riebaliukų per daug +30,1 kg, raumenukų +12,1kg  blush2.gif na visą A4 formato lapą iš abiejų pusių prispausdino. Biologinis amžius 7 metais senesnė verysad.gif  baisu, na čia dėl didelio antsvorio. Taigi šiandien po tokio lapo jau vakarienę valgiau apie 19 ir daugiau į burną nieko apart žolelių arbatos  schmoll.gif

O cia nemokamai?

As vakar vakare sukirtau dideli kebaba ir saldainiu. Zodziu, blogai. Siandien vel bandau is naujo
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 03 29, 21:16)
Sveikos gyvos visos.  4u.gif
Šiandieną perėjau medicininę dėl teisių keitimo tai kabinete užmačiau kūno sudėties analizatorių. Nepasikuklinau ir paprašiau  ax.gif Taigi dabar jau nuskanuota visapusiškai esu.  blink.gif  Geroji naujiena ta kad mano svarstiklės rodo kažkur 1 kg daugiau.  thumbup.gif  Realiai aš lengvesnė lotuliukas.gif . Blogoji ta kad.... na visa kita nekas doh.gif riebaliukų per daug +30,1 kg, raumenukų +12,1kg  blush2.gif na visą A4 formato lapą iš abiejų pusių prispausdino. Biologinis amžius 7 metais senesnė verysad.gif  baisu, na čia dėl didelio antsvorio. Taigi šiandien po tokio lapo jau vakarienę valgiau apie 19 ir daugiau į burną nieko apart žolelių arbatos  schmoll.gif

Labas rytas, oi aš tai labai didelę baimę jaučiu tiems aparatams, kai prirašytų man - tai net pačiai baisu būtų skaityti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milda.25 @ 2016 03 30, 06:57)
O cia nemokamai?

As vakar vakare sukirtau dideli kebaba ir saldainiu. Zodziu, blogai. Siandien vel bandau is naujo

Nemokamai. O as jau galvojat nevalgau. Bet po pasverimo kazkaip apetitas laikinai sumazejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 03 30, 08:44)
Nemokamai. O as jau galvojat nevalgau. Bet po pasverimo kazkaip apetitas laikinai sumazejo ax.gif

Veikia kaip ibaugintojas☺
Atsakyti
Laba visom

As siandien visai nusimazinus kcal tik 1060, bet priverstinai nes dariausi gastroskopija tau negalejau valgyt pries tyrima...nu bet ir bjaurumas tyrimelio...bet kazkaip skrandi vis paskauda tai norejau paziuret ar nieko rimto.
Ir 6700 zingsniu. Noreciau po 10000 padaryt kasdien, nu bet ir tiek neblogai, nes mano darbas sedimas, tai jei specialiai neiseinu pasivaksciot buna tik 2000-3000 zingsniu. Zodziu katastrofa.

Gero visim vakarelio
Atsakyti
Labas rytas, ateinu paprasyt patarimu, ka jus darot, kad nevalgytumet vakare. As vakare prisiryju visokiu nesamoniu. Nesuvaldau saves po darbo grizus. Sokoladai ir kitokie nereikalingi dalykai eina i skrandi.. dabar toks svoris kokio net liniuotej pas mane nera
Atsakyti
QUOTE(milda.25 @ 2016 03 31, 05:37)
Labas rytas, ateinu paprasyt patarimu, ka jus darot, kad nevalgytumet vakare. As vakare prisiryju visokiu nesamoniu. Nesuvaldau saves po darbo grizus. Sokoladai ir kitokie nereikalingi dalykai eina i skrandi.. dabar toks svoris kokio net liniuotej pas mane nera

Reiktu gal isimesti kazkoki uzkandi pavakariam I darba,kad suvalgyt ir apmalsint alki ir grizus neprisiryt.
Atsakyti
QUOTE(milda.25 @ 2016 03 31, 06:37)

Neturėti namie tų šokoladų ir kitų nereikalingų dalykų mirksiukas.gif o šiaip tiesiog sau pasakyt negalima ir atkentėt, kitaip nebus nieko gero... pradžioj sunku, vėliau priprantama 4u.gif
Atsakyti
Laba mergaites, siandien prastesne dienele, bet ner visai blogai.
Baigiau su 1800 kcal, kas man vis tiek normaliai, man krenta su tiek... Ir nevalgiau jokiu nesamoniu ar saldumynu, tik makaronu ryte biggrin.gif
Blogisusia kad nepajudejau visai tik 2500 zingsniu, o bet taciau nebuvo visai laiko, ka tik grizau namo, po darbo lekiau su dukra pas dantista...60 eur uz du dantukus doh.gif
Ai tiesa Milda man jei protas veikia biggrin.gif tai as tokiu atveju suvalgau baltymu - ar mesos grynos gabaliuka, varskes, jogurta nesaldinta. Tada dingsta alkis. Nu o jei protelis iskeliaves, tai jau baigias kaip tau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglutyte: 31 kovo 2016 - 20:05
Laba ryta, siandien patenkinta kaip slyva -2 kg per savaiteir 111,4 kg thumbup.gif

Per savaite, max dvi tikiuosi persiristi i kita desimti kurioj nebuvau jau kokius 7 metus....

Iki, lekiu ruostis darbab
Atsakyti
Labas rytas. Nors prabudau kai jau 8 minutes darbe jau dirbti turejau. Bet pasisverti -sventas reikaslas. 4u.gif 116,2
Atsakyti