Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(Jerda @ 2016 04 03, 11:52)
Aš tai pati jau antrą savaitę ligonį bandau vaizduoti.

Niu aš ir pati plyštančia galva, bet jaučiu dėl to, kad miego trūkumas žiaurus ir energija senka, o tada noris tų greitų angliavandenių doh.gif bet šiandien bandysiu atsilaikyt, jei pavyks, nes nenoriu grįžti kur buvau unsure.gif schmoll.gif reik kažkaip suimt save į rankas, kol nevėlu. Dar vidury savaitės vyro gimtadienis, nervuoja vis tos progos ir sau pateisinimai doh.gif

Airise, aš tai jokių specialių batų nepirkčiau, ką ten dėl keleto dienų... geriau striukę smagią ir tinkančią mirksiukas.gif man pačiai reikia pavasarinės, nors turiu kelias, bet jau morališkai jos pasenę... bet jaučiu kol prisiruošiu į pardas, tai išvis striukės nereikės, vasara ateis kol visi 4 vaikai paeiliui atsirgs lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Pagaliau išeiginės.

Neprisidaviau,nes eilinį kartą penktadienį/šeštadienį dirbau. Ir anos savaitės mano rezultatas/startinis svoris neatvaizduotas lentelėj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(puszkinas @ 2016 04 03, 13:02)
Labas rytas smile.gif
Pagaliau išeiginės.

Neprisidaviau,nes eilinį kartą penktadienį/šeštadienį dirbau. Ir anos savaitės mano rezultatas/startinis svoris neatvaizduotas lentelėj  ax.gif

Gal neparašei Airisei į až, ji visų nespėja sugaudyti blush2.gif kaip sekasi susiimti? rolleyes.gif

Aš ką tik po sporto, kad ir kaip nenuotaika, bandau pagaut vėl savo bangą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelia30: 03 balandžio 2016 - 13:50
Laba vakara

Nu koks oras fantastiskas Vilniuj savaitgali; siandien vel beveik visa diena lauke thumbup.gif isbandem Varninkiu pazintini taka - netoli Traku apie 5 km takas per miska, pelke, priziuretas thumbup.gif zodziu labai fainai; nusivezem savo maistuko, pasidarem pietus gamtoj.

Siand 11000 zingsniu ir 1800 kcal.

Liudna zinua - kad vaikam ryt i mokykla, baiges atostogos...
Man taip gerai jai jie namie... cool.gif

Caramelia verysad.gif del ligonines. Nu ner blogiau kai namie ligonine, sveikit greiciau 4u.gif labai suprantu kad tokiom dienom nei jegu nei upo laikytis nelieka...

Kaip kitom sekas su maisteliu?

As tai plana chuligana sugslvojau ryt - paliksiu masina mieste kokie 3 km iki darbo ir topinsiu pestute. Po darbo vel. Nu nors kiek pasivaiksciosiu. Nes nu darbo dienom kazkaip man problema pajudet nors kiek.

Labanakt
Atsakyti
QUOTE(eglutyte @ 2016 04 03, 22:29)
Laba vakara

Nu koks oras fantastiskas Vilniuj savaitgali; siandien vel beveik visa diena lauke thumbup.gif isbandem Varninkiu pazintini taka - netoli Traku apie 5 km takas per miska, pelke, priziuretas thumbup.gif zodziu labai fainai; nusivezem savo maistuko, pasidarem pietus gamtoj.

Siand 11000 zingsniu ir 1800 kcal.

Liudna zinua - kad vaikam ryt i mokykla, baiges atostogos...
Man taip gerai jai jie namie...  cool.gif

Caramelia verysad.gif del ligonines. Nu ner blogiau kai namie ligonine, sveikit greiciau 4u.gif labai suprantu kad tokiom dienom nei jegu nei upo laikytis nelieka...

As tai plana chuligana sugslvojau ryt - paliksiu masina mieste kokie 3 km iki darbo ir topinsiu pestute. Po darbo vel. Nu nors kiek pasivaiksciosiu. Nes nu darbo dienom kazkaip man problema pajudet nors kiek.

Labanakt

Labai sudomino mane tas Varninku pazintinis takas. Ten su vezimuku imanoma pravaziuoti?
Atsakyti
Sveikos, merginos,
Kaip pasiilgau jusu rato !!!
Kokios saunuoles - kas sportuoja, kas daug vaiksto , kas vakare nebevalgo smile.gif saunu , kad nenuleidziat ranku.
As tai labai uzsisukus darbuose , namuose su vaikais ir siuvimuose, tad labai apleidau lieknejima.
O bet taciau ... pradejom su vyresnele dukra namie sportuoti. Po 8 min.
Tikrai pajutau rezultata ! Svoris nesumazejo , bet vakar ilindau I tokius siaurus dzinsus , prisigaudziau komplimentu , kad tipo sukudau wink.gif
Tai to ikvepta vel su viltimi griztu I lieknejimo rateli.

Sveikos ,naujokes ! Apkabinimai senbuvems !!!
Frolka ,kaip jautiesi ? Ar jau pupso pilvukas ? Man su 4 men nestumu jau pasirodydavo pilvukas.

Airise , kaip toli susiruosei ?
Bevale, kaip jums einasi ? gal deginiesi papludimy ?
Caramelia, puikiai atrodau su ta suknele ! As ir noreciau daugiau numest nuo liemens .
Ar per Velykas gaminai liezuvi ? As ir noriu , bet nesu gaminus .
Atsakyti
QUOTE(Lolitukas @ 2016 04 04, 00:23)
Labai sudomino mane tas Varninku pazintinis takas. Ten su vezimuku imanoma pravaziuoti?

Jo maciau vaikstanciu su vezimukais thumbup.gif

Labas rytas
Atsakyti
QUOTE(eglutyte @ 2016 04 03, 22:29)

Labanakt

Smagus jūsų savaitgalis thumbup.gif aš tai sukuosi, tenperatūrą mušu ir laukiu kada vėl kils biggrin.gif su kuo žingsnius skaičiuoji? Labai gera mintis vaikščiot į darbą ir iš darbo thumbup.gif super gerai pajudės ledai, kai dirbdavau irgi eidavai pirmyn atgal, buvau gazelė thumbup.gif

QUOTE(jolitamaria @ 2016 04 04, 08:10)
Sveikos, merginos,
Kaip pasiilgau jusu rato !!!
Kokios saunuoles - kas sportuoja, kas daug vaiksto , kas vakare nebevalgo smile.gif saunu , kad nenuleidziat ranku.
As tai labai uzsisukus darbuose , namuose su vaikais ir siuvimuose, tad labai apleidau lieknejima.
O bet taciau ... pradejom su vyresnele dukra namie sportuoti. Po 8 min.
Tikrai pajutau rezultata !
Caramelia, puikiai atrodau su ta suknele ! As ir noreciau daugiau numest nuo liemens .
Ar per Velykas gaminai liezuvi ? As ir noriu , bet nesu gaminus .

Sveika sugrįžus 4u.gif kas per mankšta??? Ir aš noriu bigsmile.gif ačiū už pagyrimą, bet oij dar mest ir mest man. Tokio modelio suknelės labai gerai viską maskuoja biggrin.gif viriau liežuvį, tai ten paprastai,pamarinavau apie parą su pipirais, česnakais, druska, o paskui ilgai viriau dar primetus lapelių lauro, svogūnų, cielų pipirų (kokias 5 valandas), nulupau ir su majonezu ir krienais thumbup.gif

Niu ką, labas rytas aš irgi stoju į doros kelią, išmušė tos šventės iš vėžių, dabar vėl.pliusą purtyt teks pirą savaičių jaučiu doh.gif nors dar vidury savaitės progą atšvęst turim... bet kaip nors įsivažiuoti reikia. Iki vasaros tik 2 mėnesiai nepilni!!! blink.gif tuoj reiks lengvų rūbų apsipirkti, o didelių dydžių pirkti nesinori, tai pasistengiam cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2016 04 04, 07:10)
Sveikos, merginos,

Frolka ,kaip jautiesi ? Ar jau pupso pilvukas ? Man su 4 men nestumu jau pasirodydavo pilvukas.

Gerai jauciuos,pilvukas toks mazytis gal ir yra jau,bet dar ne pupso (nu nebent pavalgius lotuliukas.gif ),man su pirma pamenu 5-6men tik islindo,matyt ir db niekur dar neskuba,yra ir taip vietos lotuliukas.gif bet jau laukiu kada prades judeti ir maltis wub.gif kazkaip nuo sestadienio pradejo tirpt rankos,su pirma taip nebuvo,tai kazkaip neramu g.gif o ir galva siandien plesia doh.gif
cia tie 8 min pratymai senoviniai tokie?su vyru aptemptais sortais?

Caramelia 30,sveikatos seimynai! Ir lengvo grizimo I doros kelia!
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2016 04 04, 10:37)
Gerai jauciuos,pilvukas toks mazytis gal ir yra jau,bet dar ne pupso (nu nebent pavalgius  lotuliukas.gif  ),man su pirma pamenu 5-6men tik islindo,matyt ir db niekur dar neskuba,yra ir taip vietos  lotuliukas.gif bet jau laukiu kada prades judeti ir maltis wub.gif  kazkaip nuo sestadienio pradejo tirpt rankos,su pirma taip nebuvo,tai kazkaip neramu g.gif o ir galva siandien plesia doh.gif

Caramelia 30,sveikatos seimynai! Ir lengvo grizimo I doros kelia!

Kai jau kada fotkinsies nestuke.gif pasirodyk wub.gif mirksiukas.gif man rankos tirpo su paskutiniu nėštumu, bet jau pabaigoj labiau g.gif

Ačiū, sveiksim, o aš šiandien šaltibarščiausiu, nemažai likę, nelabai kas nori, tai man bus savotiška iškrova biggrin.gif
Atsakyti
Caramelia zingsniamati turiu Fitbit; ir jis sinchronizuojas su telefu. Visai fainai; o maista dabar veduosi i myfitnesspall programele, labai patogi, daug produktu yra.
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 04 04, 10:17)
Kai jau kada fotkinsies  nestuke.gif pasirodyk wub.gif  mirksiukas.gif  man rankos tirpo su paskutiniu nėštumu, bet jau pabaigoj labiau g.gif

Ačiū, sveiksim, o aš šiandien šaltibarščiausiu, nemažai likę, nelabai kas nori, tai man bus savotiška iškrova  biggrin.gif

Pasirodysiu butinai,kai bus ka lotuliukas.gif nes dabar vis galvoju pafotkinsiu,ale kad nieko nesimato ax.gif tai va va,jei I nestumo gala tai lig nieko,bet va kai skaityk pradzia dar tai galo but kazkas negerai ,reik kraujospudi sekt ir pan,kaieisiu pas giniu reiks butinai pasisakyt smile.gif
oi saltibarsciu ir as noreciau,reiks gal ryt pasidaryt g.gif
Atsakyti