QUOTE(eglutyte @ 2016 04 03, 22:29)
Caramelia

del ligonines. Nu ner blogiau kai namie ligonine, sveikit greiciau

labai suprantu kad tokiom dienom nei jegu nei upo laikytis nelieka...
Kaip kitom sekas su maisteliu?
As tai plana chuligana sugslvojau ryt - paliksiu masina mieste kokie 3 km iki darbo ir topinsiu pestute. Po darbo vel. Nu nors kiek pasivaiksciosiu. Nes nu darbo dienom kazkaip man problema pajudet nors kiek.
Labanakt
Smagus jūsų savaitgalis

aš tai sukuosi, tenperatūrą mušu ir laukiu kada vėl kils

su kuo žingsnius skaičiuoji? Labai gera mintis vaikščiot į darbą ir iš darbo

super gerai pajudės ledai, kai dirbdavau irgi eidavai pirmyn atgal, buvau gazelė
QUOTE(jolitamaria @ 2016 04 04, 08:10)
Sveikos, merginos,
Kaip pasiilgau jusu rato !!!
Kokios saunuoles - kas sportuoja, kas daug vaiksto , kas vakare nebevalgo

saunu , kad nenuleidziat ranku.
As tai labai uzsisukus darbuose , namuose su vaikais ir siuvimuose, tad labai apleidau lieknejima.
O bet taciau ... pradejom su vyresnele dukra namie sportuoti. Po 8 min.
Tikrai pajutau rezultata !
Caramelia, puikiai atrodau su ta suknele ! As ir noreciau daugiau numest nuo liemens .
Ar per Velykas gaminai liezuvi ? As ir noriu , bet nesu gaminus .
Sveika sugrįžus

kas per mankšta??? Ir aš noriu

ačiū už pagyrimą, bet oij dar mest ir mest man. Tokio modelio suknelės labai gerai viską maskuoja

viriau liežuvį, tai ten paprastai,pamarinavau apie parą su pipirais, česnakais, druska, o paskui ilgai viriau dar primetus lapelių lauro, svogūnų, cielų pipirų (kokias 5 valandas), nulupau ir su majonezu ir krienais
Niu ką, labas rytas aš irgi stoju į doros kelią, išmušė tos šventės iš vėžių, dabar vėl.pliusą purtyt teks pirą savaičių jaučiu

nors dar vidury savaitės progą atšvęst turim... bet kaip nors įsivažiuoti reikia. Iki vasaros tik 2 mėnesiai nepilni!!!

tuoj reiks lengvų rūbų apsipirkti, o didelių dydžių pirkti nesinori, tai pasistengiam