QUOTE(Jerda @ 2016 04 05, 19:19)
O jūs tai šaunuolės, aš taip griežtai nesugebėčiau maisto prisilaikyti. Maistą valgau normaliai, ne per riebiai, saldumynų beveik nevalgau ir tik vakarais prisimenu kad liekninuosi ir save prisilaikau kad neėsti
Kadangi neturiu didelės kantrybės, tai susiimu griežčiau, kol numesiu iki pradinio tikslo, paskui jau leisiu sau laisviau gyvent

aišku visad turės išlikti kontrolė. Be to, pas mane yra cheat days, tada visiškai nieko neriboju, nei saldumynų, nei riebalų
QUOTE(eglutyte @ 2016 04 05, 21:53)
Caramelia jau randas skaniu braskiu pas jus

as maciau ir pas mus jsu veza, bet kazkaip dar nedristu pirkti, bijau kad bus "plastmasines"
Mes visą žiemą jų kartais nusiperkam, tai visai skanios būna, bet dabar jau saldėja, nors, aišku, atvežtinės, bet tikrai neblogos
Aš šiandien neįsijungiau jokios programos skaičiavimo, bet visai nemažai prisilaksčiau, maitinausi sveikai, tai patenkinta savim. Bet ryt pas mane gausis cheat day, nes MB gimtadienis ir netgi laisvą dieną žmogus pasiėmė, kad atšvęsti ir praleisti kartu su mumis

tai kažkaip reiks ketvirtadienį pasistengt gerai išsikraut, o tai raudonuosiu aukščiausiam lygy 😀 nors, jaučiu, bet kokiu atveju raudonuoti teks po tos švetinės velykinės savaitės

niu, bet nenuleist rankų svarbiausia