Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(eglutyte @ 2016 04 04, 11:17)
Caramelia zingsniamati turiu Fitbit; ir jis sinchronizuojas su telefu. Visai fainai; o maista dabar veduosi i myfitnesspall programele, labai patogi, daug produktu yra.

Aš turiu senovišką žingsniamatį, Omron kažkokį 😀 bet kai einu ilgesniam vaikščiojimui įsijungiu endomondo rolleyes.gif o kalorijų skaičiuot dar nepribrendau, daugmaž orientuojuos, tingiu viską tiksliai svert, daržovių pvz iš viso neriboju, gal kadanors ir ant to užsikabinsiu bigsmile.gif

Frolka, aha, geriau viską gydytojai pasisakyk, gal kokius tyrimus papildomus išrašys ar tiesiog dažniau stebės. Aš net aparatą spaudimui matuot pirkau pernai, pačiai ramiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(Caramelia30 @ 2016 04 03, 11:48)
Gal neparašei Airisei į až, ji visų nespėja sugaudyti blush2.gif  kaip sekasi susiimti?  rolleyes.gif

Tikriausiai mastau.gif mastau.gif mastau.gif

Imu jautį už ragų ir save į rankas rolleyes.gif sunkiausia vakarais doh.gif
Bet pradžia jau šiokia tokia yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(puszkinas @ 2016 04 04, 16:57)
Sveikos  smile.gif
Tikriausiai  mastau.gif  mastau.gif  mastau.gif

Imu jautį už ragų ir save į rankas rolleyes.gif  sunkiausia vakarais  doh.gif
Bet pradžia jau šiokia tokia yra  ax.gif

Šaunuolė, aš irgi imu save į ragą 😀 bet net nesisvėriau, kad nesusinervuočiau dėl prieaugio doh.gif penktadienį bus matyt blush2.gif
Atsakyti
Laba mergaites

Neisdege mano planas i darba pesciomis cool.gif uzsikuiciau namie ryte, nebespejau cool.gif ir ryt negalesiu, nes per pietus masinai turi keisti ratus, tai masina turi buti ofise. Bet grizus prie namu truputi pasivaiksciojau su suniu, paskui su dukra ( ji su dviraciu)

Zodziu ner labai blogai 5600 zingsniu ir 1450 kcal.

Sunkiai sian dirbosi; lauke jau toks pavasaris, sunku prie kompo sedet...

Papildyta:
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 04 04, 14:29)
Aš turiu senovišką žingsniamatį, Omron kažkokį 😀 bet kai einu ilgesniam vaikščiojimui įsijungiu endomondo  rolleyes.gif  o kalorijų skaičiuot dar nepribrendau, daugmaž orientuojuos, tingiu viską tiksliai svert, daržovių pvz iš viso neriboju, gal kadanors ir ant to užsikabinsiu bigsmile.gif 

Frolka, aha, geriau viską gydytojai pasisakyk, gal kokius tyrimus papildomus išrašys ar tiesiog dažniau stebės. Aš net aparatą spaudimui matuot pirkau pernai, pačiai ramiau  smile.gif

Man atrodo jei krenta svoriukas neskaiciuojant kcal, tai ir liux thumbup.gif
As tai matai kai primetu lotuliukas.gif tai gaunas nekas, man reikia griezciau cool.gif dar laika stengiuos ta pati ( nu daugmaz proto ribose); vakare pries miega nevalgyt; per karta daug nevalgyt. Nu cia as taip stengiuos, ne visada man iseina cool.gif

Kuo dziaugiuos paskutinem savaitem - sumazejusiu poreikiu saldumynam, kazkaip savaime netraukia tiek kiek anksciau...
Atsakyti
QUOTE(eglutyte @ 2016 04 04, 22:12)
Laba mergaites

Man atrodo jei krenta svoriukas neskaiciuojant kcal, tai ir liux thumbup.gif
As tai matai kai primetu lotuliukas.gif tai gaunas nekas, man reikia griezciau cool.gif dar laika stengiuos ta pati ( nu daugmaz proto ribose); vakare pries miega nevalgyt; per karta daug nevalgyt. Nu cia as taip stengiuos, ne visada man iseina cool.gif

Kuo dziaugiuos paskutinem savaitem - sumazejusiu poreikiu saldumynam, kazkaip savaime netraukia tiek kiek anksciau...

Niu va, o aš kai primetu, tai stengiuos į mažesnę pusę 😀 nors gal nenusimažina man tų kalorijų kabai su kalnais daržovių g.gif nemoku valgyt mažai, jei valgyt, tai noriu daaaug, tai save jom ir užkišu biggrin.gif nu vistiek šaunuolė tu, va pasistengi pavaikščiot papildomai, kad ir ne į darbą. Mano išėjimas šiandien buvo su maišu šiukšlių iki konteinerio biggrin.gif bet šiaip aš prisitrepsiu ir namie, su tais savo keturiais burundukais doh.gif saldumynų man irgi suvaldomas poreikis, bet aš chromą pastoviai geriu, tai gal todėl blush2.gif

Šiandien dienos planas įvykdytas, šaltibarščiai sunaikinti, gavosi lokios 3.5 lėkštės, be bulvių, aišku. Neįsivaizduoju kiek kalorijų, bet manau, kad nepadauginau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 04 04, 23:02)

Šiandien dienos planas įvykdytas, šaltibarščiai sunaikinti, gavosi lokios 3.5 lėkštės, be bulvių, aišku. Neįsivaizduoju kiek kalorijų, bet manau, kad nepadauginau  bigsmile.gif

As dariau savaitgali saltibarscius, tai man gavos 100g -61 kcal, tai lekste standartine apie 300 g ; tai kazkur apie 180 kcal. Aisku priklauso koki kefyra naudoji ir t t. Bet mazdaug galima orientuotis. Zodziu nedaug cia tau gavosi tikrai thumbup.gif

O del vaiskciojimo man lengviau - mano vaikiai dideli (tuoj 8 bus maziukei) ir tik 2... Tai jau galiu sau si ta leisti
Atsakyti
Niu tai liuks su tais šaltibarščiais, aš naudojau Dvaro kefyrą 3.2 % riebumo, bet skiaudžiau truputį vandeniu. reiks vėl visko užsipirkt thumbup.gif žiauriai aš juos mėgstu wub.gif
Kaip šiandien dienelė einasi? Man gerai, pasportavau šiandien iš širdies, maisto irgi nepadauginau, ką tik labai skanių braškių valgiau rolleyes.gif

Kaip kitos??? Jau šią savaitę gal daugiau bus prisiduodančių? bigsmile.gif
Atsakyti
O jūs tai šaunuolės, aš taip griežtai nesugebėčiau maisto prisilaikyti. Maistą valgau normaliai, ne per riebiai, saldumynų beveik nevalgau ir tik vakarais prisimenu kad liekninuosi ir save prisilaikau kad neėsti ax.gif
Atsakyti
Laba vakareli biggrin.gif
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 04 05, 18:29)
Niu tai liuks su tais šaltibarščiais, aš naudojau Dvaro kefyrą 3.2 % riebumo, bet  skiaudžiau truputį vandeniu. reiks vėl visko užsipirkt thumbup.gif  žiauriai aš juos mėgstu wub.gif
Kaip šiandien dienelė einasi? Man gerai, pasportavau šiandien iš širdies, maisto irgi nepadauginau, ką tik labai skanių braškių valgiau rolleyes.gif

Kaip kitos??? Jau šią savaitę gal daugiau bus prisiduodančių?  bigsmile.gif

As irgi sita kefyra naudojau lotuliukas.gif tik neskiesta

Dienele gera thumbup.gif 1430 kcal ir jokiu nesamoniu is ju
Ir 6800 zingsniu. Sukai ratus apie namus sian. Toks fainas oras, aplink pas mus sodao miskelis, gal kiek nejauku kartais vienai, bet siandien kazkaip normaliai buvo

QUOTE(Jerda @ 2016 04 05, 19:19)
O jūs tai šaunuolės, aš taip griežtai nesugebėčiau maisto prisilaikyti. Maistą valgau normaliai, ne per riebiai, saldumynų beveik nevalgau ir tik vakarais prisimenu kad liekninuosi ir save prisilaikau kad neėsti  ax.gif

Jerda, man atrodo,kad svarbiausi dalykai pas tave yra. Tai jei svoriukas juda - tu teisingam kelyje thumbup.gif man asmeniskai kol nesusigriebiau labiausiai koja kiso keli dalykeliai - saldumynai ir vakarinis valgymas...
Papildyta:
Caramelia jau randas skaniu braskiu pas jus bigsmile.gif as maciau ir pas mus jsu veza, bet kazkaip dar nedristu pirkti, bijau kad bus "plastmasines"
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 04 05, 19:19)
O jūs tai šaunuolės, aš taip griežtai nesugebėčiau maisto prisilaikyti. Maistą valgau normaliai, ne per riebiai, saldumynų beveik nevalgau ir tik vakarais prisimenu kad liekninuosi ir save prisilaikau kad neėsti  ax.gif

Kadangi neturiu didelės kantrybės, tai susiimu griežčiau, kol numesiu iki pradinio tikslo, paskui jau leisiu sau laisviau gyvent blush2.gif aišku visad turės išlikti kontrolė. Be to, pas mane yra cheat days, tada visiškai nieko neriboju, nei saldumynų, nei riebalų biggrin.gif

QUOTE(eglutyte @ 2016 04 05, 21:53)
Caramelia jau randas skaniu braskiu pas jus bigsmile.gif as maciau ir pas mus jsu veza, bet kazkaip dar nedristu pirkti, bijau kad bus "plastmasines"

Mes visą žiemą jų kartais nusiperkam, tai visai skanios būna, bet dabar jau saldėja, nors, aišku, atvežtinės, bet tikrai neblogos rolleyes.gif

Aš šiandien neįsijungiau jokios programos skaičiavimo, bet visai nemažai prisilaksčiau, maitinausi sveikai, tai patenkinta savim. Bet ryt pas mane gausis cheat day, nes MB gimtadienis ir netgi laisvą dieną žmogus pasiėmė, kad atšvęsti ir praleisti kartu su mumis bigsmile.gif wub.gif tai kažkaip reiks ketvirtadienį pasistengt gerai išsikraut, o tai raudonuosiu aukščiausiam lygy 😀 nors, jaučiu, bet kokiu atveju raudonuoti teks po tos švetinės velykinės savaitės blush2.gif niu, bet nenuleist rankų svarbiausia cool.gif
Atsakyti
Gero gimtadienio Caramelia.

Man sia savaite po kelis gramus krenta, nors jokiu nukrypimu. Nu bet nereik noret, ana savaite 2 kg nukrito. Man kazkaip taip suoliais krenta.
Auga irgi suoliais jeigu ka cool.gif lotuliukas.gif kai atsipalaiduoju

Geros dieneles visom, lekiu i darba...
Atsakyti
Labas rytas,
Sportuojam pagal toki jauna vyruka . Irasas kokiu 10 metu senumo, gamtoj prie ezero ,nendriu wink.gif
PIlvo presui ir kita serija - kojoms , uzpakaliukui.

Visoms geros dienos !
Atsakyti