Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Laba!

Caramelia kaip gimtadienis? Ka skanaus ragavai? Tarp kitko idomu blush2.gif kaip skirias taviskio mityba? Vis tiek itariu biski kitokie maitinimosi iprociai, tradicijos?

Siandien siaip gera dien 1300 kcal; 6900 zingsniu kaip darbo dienai visai gerai. Nu bet kazkokia ragana as sian cool.gif unsure.gif visus namie pastroinau, biski gal per daug blush2.gif

Ir siaippavargus, neissimiegojus jauciuos... Bet penktadieni pasiemiau mamadieni, tai bus fainai 3 laisvos dienos thumbup.gif
Atsakyti
Laba ryta lotuliukas.gif

Pareikit papliurpt biggrin.gif

As jau po pusryciu. - avizine kose su sviestu; siaip nemegstu, bet sotu...

O pietum skaniai susisukau lavasa su tunu ir varskes sureliu tepamu, bus skanu ax.gif

Dar turiu Vilkykskiy jogurtuka uzkast - neblogi jie, neprisaldinti taip baisiai.

Vakarienei nezinau ko noresiu... Gal kokiu darzoviu troskintu, jei netingesiu pasidaryt...

Geros visom dieneles
Atsakyti
QUOTE(eglutyte @ 2016 04 06, 21:42)
Laba!

Caramelia kaip gimtadienis? Ka skanaus ragavai? Tarp kitko idomu  blush2.gif kaip skirias taviskio mityba? Vis tiek itariu biski kitokie maitinimosi iprociai, tradicijos?

Labas rytas!pareinu pareinu, kaip ir žadėjau mirksiukas.gif varom sau dialogus žiūriu vėl biggrin.gif na vakar atšventėm, manie, nes mažas dar serga, ką blogiausio valgiau, tai torto medučio gabaliuką, pieno ir ledų kokteilių, bet aij fuij, kaip kokia nenormali, paskui bloga net į lovą atsigulus doh.gif tai kažin ką ryt priduosiu, šiandien iškrovausiu, ne badu, bet dar nesugalvojau ką valgysiu, nes kol kas nieko nesinori schmoll.gif vyras tai mano valgo viską tą patį kaip ir aš, jis anglas, bet labai lankstus maisto atžvilgiu ir ypač nemėgstantis angliško maisto, tai valgo ir cepelinus, ir silkę lietuvišką, ir šaltibarščius, dėl maisto bėdos nėra, valgo pagal mane galima sakyt, aišku, mėgsta labiau šlamštinį maistą, nei sveiką, bet stengiasi kartu su manim keist įpročius biggrin.gif kai cheatinam tai kartu ir smarkiai lotuliukas.gif
Eisiu pasportuoti, pereinu nuo 2 kartų per savaitę prie 3 ir vis neprisiruošiu išeit savo greitam ėjimui doh.gif vakar kelias palaidines gavau, nusipirkau iš Gap, kasdienai prie džinsų. M dydis, per visur liuks, nu bliamba, tik per rankas veržia, kaip dešros, tai va, reikia būtinai dar papurtyt svorio, kad gražiau žiūrėtųsi ir patreniruoti rankytes bigsmile.gif
Atsakyti
labas visoms 4u.gif
dar viena paklydele blush2.gif
prisiauginau sikart iki nesuvokiamu aukstumu doh.gif 119,6kg doh.gif verysad.gif

naujokems 4u.gif senbuvems 4u.gif , frolkai25 4u.gif 4u.gif 4u.gif kokios naujienos bigsmile.gif wub.gif

siandien 4 paros kaip as dorai laikausi, kol kas skaiciuoju kalorijas ir nekasniauju tarp valgymu, paskui ir angliavandenius apribot labiau zadu, nes tai vienintelis veikiantis metodas man cool.gif

eglutytee, as seniai svajoju tokia firma kaip 21 dienos ar panasia kurt, tik nedrasu, man labai patinka gaminti, sverti, skaiciuoti rolleyes.gif wub.gif nors man su meniu koki tu rasai butu amen doh.gif jokiu kosiu nemegstu ir ju nepavalgau, ne vieno valgymo be mesos arba zuvies as tiesiog nelaikau valgymu blush2.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktine Fėja @ 2016 04 07, 20:05)
labas visoms 4u.gif
dar viena paklydele blush2.gif
prisiauginau sikart iki nesuvokiamu aukstumu doh.gif 119,6kg doh.gif  verysad.gif

naujokems 4u.gif senbuvems 4u.gif , frolkai25 4u.gif  4u.gif  4u.gif kokios naujienos bigsmile.gif  wub.gif

Sveika sugrįžus 4u.gif ir sėkmės metant šį kartą, kad būtų paskutinis kartas mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Niu ką, diena labai darbingai praėjo, sukaus vien namie, bet uch kiek nuveikiau bigsmile.gif jau lovoj, atsimaitinau šiandien lengiau už vakar nuodėmes, tai ir jaučiuosi lengvai alkana biggrin.gif gerų visoms rytoj skaičiukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 04 07, 18:09)
Sveika sugrįžus 4u.gif  ir sėkmės metant šį kartą, kad būtų paskutinis kartas  mirksiukas.gif  bigsmile.gif

Amen cool.gif drinks_cheers.gif

pietums kalafioru sriubos su grietine baisini bliuda sulapnojau, o kaloriju 100 viso laba unsure.gif niekaip del vakarienes neapsisprendziu ir to noriu, ir ano noriu, ir nezinau ko labiau lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Laba vakareli

Naktine Feja, laba, pamenu tave is anksciau smile.gif
Su 21 diena as tris savaites pabuvau, dabar skaiciuoju kcal irgi. Nesu labai grieztai nustacius ribos, man svarbu nevirsyt 1800kc; net ir su tiek krenta kol kas. As kosiu ir nemegeja, bet turiu bedu su rugstingumu padidejusiu, tai stengiuos psgeinde virta maista, net zaliu vaisiu, darzoviu tik kartais... Kavos visai atsisakiau. Zodziu doh.gif

O bet taciau siandien skaiciai prasti pas mane, nes buvau mieste su draugem pavalgyt, tai primeciau kad gali buti net apie 2300 kcal doh.gif , is ju valgymas mieste apie 1200 kcal... Va del ko reikia tik namie maitintis. Ir zingsniu mazai 4000.

Bet minusas bus vis tiek kazkoks ryt, visa savaite gerai laikiaus. Kiek tu kcal Feja dienai leidi sau?

Caramelia saunuole kad siandien atsilaikei thumbup.gif va ko as nesugebu tai iskrovu atlaikyt. Mano iskrovos baigias vakariniu apsiedimu, tai net nebebandau.
Papildyta:
QUOTE(Naktine Fėja @ 2016 04 07, 22:22)
Amen cool.gif  drinks_cheers.gif

pietums kalafioru sriubos su grietine baisini bliuda sulapnojau, o kaloriju 100 viso laba unsure.gif niekaip del vakarienes neapsisprendziu ir to noriu, ir ano noriu, ir nezinau ko labiau lotuliukas.gif  blush2.gif

Man su vakariniu valgymu daznsi taip buna lotuliukas.gif kazkaip ryte viskas aisku kokia nors kose; pietums irgi is ryto susiruosiu i darba, o vakare visko noriu lotuliukas.gif
Sriubytes gerai thumbup.gif as ir megstu, dabar daznsi is vis tokia paprasta darau supjaustau vistienos krutinele, bidki ryziu ir daug brokolio. Man super ir sotu ir skanu ir daug iseina lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutyte @ 2016 04 07, 19:32)
1. turiu bedu su rugstingumu padidejusiu, tai stengiuos psgeinde virta maista, net zaliu vaisiu, darzoviu tik kartais... Kavos visai atsisakiau.

O bet taciau siandien skaiciai prasti pas mane, nes buvau mieste su draugem pavalgyt, tai primeciau kad gali buti net apie 2300 kcal doh.gif , is ju valgymas mieste apie 1200 kcal... Va del ko reikia tik namie maitintis. Ir zingsniu mazai 4000.

2. Kiek tu kcal Feja dienai leidi sau?

3. Sriubytes gerai thumbup.gif as ir megstu, dabar daznsi is vis tokia paprasta darau supjaustau vistienos krutinele, bidki ryziu ir daug brokolio. Man super ir sotu ir skanu ir daug iseina

1. man irgi dideles bedos surugstingumu, bet labiausiai man rugstys kyla nuo saldziu ir miltiniu kruopiniu produktu, visiskai negaliu tomato, bet va jei naturali pomidoru pasta be cukraus, negriauzia skrandzio schmoll.gif g.gif bet siaip jei koks rugstus daiktas kartu su cukrum ar miltais, amen doh.gif baisiausias dalykas medus arba uogiene su batonu, kelis kartus uzsimanius buvau, paskui savaite ranitidinu gyniaus

2. man nuo daugiau nei 1400kcal nekrenta svoris, as dabar disciplinuoju save, mokausi rezimo, neuzkandziavimo ir skrandi bandau pripratinti prie maziau, tai kolkas kokia pora savaiciu su 1200kcal pabusiu, paskui mesiu visiskai miltus, kruopas, bulves, kitus angliavandenius isskyrus zalias darzoves, apribosiu, tada kaloriju neskaiciuosiu grieztai, tik del idomumo mirksiukas.gif

3. man su vistiena tai nuo vaikystes skaniausia, morka, svogunas, bulve ir smulkus makaronai keli wub.gif
Atsakyti
Labas rytas. Su mazyciu minusiuku ateinu. 116.00
Atsakyti
laba 4u.gif 4u.gif
nuo pirmadienio -2kg ax.gif
Atsakyti
Laba, pas mane -0,7 kg per savaite ir -110,7. Biski vakar dienele patrukde, nu bet ir taip gerai thumbup.gif

Feja, super thumbup.gif

Del rugsciu dar biggrin.gif medus tai jo, as irgi jo visai negaliu, dar is paciu ziauriausiu man apelsinu sultys, kava , vynas verysad.gif ir sviezios darzoves, vaisiai deja

Papildyta:
Siandien nereik i darba, eisiu pasivaiksciot kur nors thumbup.gif vaikai mokykloj , pasisveriau ir atgal i lova - ko ne rojus thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti