QUOTE(eglutyte @ 2016 04 06, 21:42)
Laba!
Caramelia kaip gimtadienis? Ka skanaus ragavai? Tarp kitko idomu

kaip skirias taviskio mityba? Vis tiek itariu biski kitokie maitinimosi iprociai, tradicijos?
Labas rytas!pareinu pareinu, kaip ir žadėjau

varom sau dialogus žiūriu vėl

na vakar atšventėm, manie, nes mažas dar serga, ką blogiausio valgiau, tai torto medučio gabaliuką, pieno ir ledų kokteilių, bet aij fuij, kaip kokia nenormali, paskui bloga net į lovą atsigulus

tai kažin ką ryt priduosiu, šiandien iškrovausiu, ne badu, bet dar nesugalvojau ką valgysiu, nes kol kas nieko nesinori

vyras tai mano valgo viską tą patį kaip ir aš, jis anglas, bet labai lankstus maisto atžvilgiu ir ypač nemėgstantis angliško maisto, tai valgo ir cepelinus, ir silkę lietuvišką, ir šaltibarščius, dėl maisto bėdos nėra, valgo pagal mane galima sakyt, aišku, mėgsta labiau šlamštinį maistą, nei sveiką, bet stengiasi kartu su manim keist įpročius

kai cheatinam tai kartu ir smarkiai
Eisiu pasportuoti, pereinu nuo 2 kartų per savaitę prie 3 ir vis neprisiruošiu išeit savo greitam ėjimui

vakar kelias palaidines gavau, nusipirkau iš Gap, kasdienai prie džinsų. M dydis, per visur liuks, nu bliamba, tik per rankas veržia, kaip dešros, tai va, reikia būtinai dar papurtyt svorio, kad gražiau žiūrėtųsi ir patreniruoti rankytes